Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.306
- 14.979
- 1.828
Sen tahminlere fısıldayan adam değilmisinBravo üstad yine süper gidiyorsun.![]()
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen tahminlere fısıldayan adam değilmisinBravo üstad yine süper gidiyorsun.![]()
Kendisiyle bir isim benzerliğimiz var ama ben o değilim.Sen tahminlere fısıldayan adam değilmisin
TapaTalK
İddaa'nın zurnaca oranlarına boyun egmeyin daha fazla..
![]()
615 - iy0
614 - 1 yada x/1
622 - 1
623 - 1/x
624 - 1/2
625 - 2
@Danyal Artemis
kanka sende analiz et yarın patlatalım
Safirbethangi site bu
Para yatırma çekme falan kolay mı reis, saçma sapan belgeler istiyorlar mı?İddaa'nın zurnaca oranlarına boyun egmeyin daha fazla..
![]()
Tc sart adina hesap olmali kabul etmiyorlar onun disinda ,parayi yatirdiktan sonra siteden yatirma talebi olusturuyorsun aninda hesabina geciyor ,henuz para cekmedim?Para yatırma çekme falan kolay mı reis, saçma sapan belgeler istiyorlar mı?
Cekismeli gecer bence 76-74Reis akşamı kazançlı kapatmanı isterim. Daçka en az 10 farklı kazanıra bas. Hatta bence 15 falan olur. Serkan Şafak
Cekismeli gecer bence 76-74
Alnitak mintika gibi tahminler derimBu hafta
Trabzon-Bjk 1
Gaziantep-Alanya 1
Bornemouth-Chelsea 0
R.Madrid-A.Mandrid 0
Başakşehir-G.Saray 2
maçlarıyla sürpriz bir kupon düşünüyorum ne diyonuz Serkan Şafak Berkan Yavuz
Reis akşamı kazançlı kapatmanı isterim. Daçka en az 10 farklı kazanıra bas. Hatta bence 15 falan olur. @Serkan Şafak
Bu aralar formdasin acikcası gunun kuponunu paylasalım16 ile bitti reis. Basketbol konusunda her şeyi bilmek zorunda mıyım?ley: Serkan Şafak
Bu hafta
Trabzon-Bjk 1
Gaziantep-Alanya 1
Bornemouth-Chelsea 0
R.Madrid-A.Mandrid 0
Başakşehir-G.Saray 2
maçlarıyla sürpriz bir kupon düşünüyorum ne diyonuz @Serkan Şafak @Berkan Yavuz
Bu aralar formdasin acikcası gunun kuponunu paylasalım