Takım Arkadaşını Sahiplenmeyen Futbolcularımız

MehmetCan Çınar

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Burak top tutamamış, Selçuk ruhsuz oynamış, Yekta tarihin en kötü penaltısını kullanmış hepsi boş. Burak yarın bir hattrick yapar, Selçuk iki tane frikik atar, Yekta ŞL maçının birinde sonradan girip müthiş oynar veya bunların hiç birisi olmaz ve sürekli devam eder. Biz bunları hep konuşuyoruz hep konuşacağız. Eleştiren ve öven hep olacak takımda ki bütün oyuncuları. Ama 4 yıldır beraber ter akıttığın adama sahip çıkmıyorsan problem vardır. Bunun senin oynayış tarzın veya performansınla ilgisi yoktur. Yerli yabancı farketmez bugün en iyisinden, en kötüsüne, en çok kazananından, en az kazananına kadar kimse Melo'ya sahip çıkmadı. Rakibin embesil kalecisinin, ruh hastası yöneticilerinin saçma sapan açıklamalarına karşı hiç biri bir kenetlenme göstermedi. Takım içi ayrışma veya gruplaşma var, o buna bilerek pas vermiyor zırvalığı yapmayacağım. Öyle olsa Burak falan kaçırdığı penaltıdan sonra Melo'ya öyle sarılmazdı. Ama gel gör ki bu adamlar rakibin embesil kalecisiyle aramı bozarım diye tek bir şey söylemiyor. Yabancılar bile polemik olmasın diyor. Fenerli futbolcular kendileride farkında olmasına rağmen kalecilerini savunuyor. Eskiden Hagi'ye tepki verilse Bülent defanstan olay yerine depar atardı diğer oyuncularımız olay yerine gider sahiplenirdi arkadaşını. Bugün nefret ettiğimiz Emre bile o takımdayken öyle yapardı. 2011'i hatırlayın Ujflusi, Melo, Engin farketmez herkes bir gergin durumda diğerinin yanına koşuyordu. Sen takım arkadaşına sahip çıkacaksın. Karakteri 5 para etmez adamlar seni diline dolamış ama ben senin yanındayım diyeceksin. Yok ama tık yok bizim takımda. Gökhan Zan'a helal olsun ama. Bir kaç ay önce kameraların önünde tartıştığı Melo için hepimiz birimiz birimizde hepimiz için dedi. Çok şey beklemiyorum ki. Melo'yu seviyor gibi gözüküyorlar sahiplenip delikanlı olsunlar. Gökhan Zan olsunlar.

bizde takım uyumu yok ondan oluyor bunlar hep 2011-2012 sezonu diyerek kaçıyorum

meloya yardıma koşacak tek sabri var :) yerlilere gelince hepsi fenerlı yerlilerde kanka ayagında birşey bekleme onlardan

Doğru söze ne denir? Daha buradan kaybediyoruz. Takımdaşlık yok malesef :redface:

Selçuk'ta güya kaptan hiç bir olayın içinde değil.Sabri gibi kafa at demiyoruz da bir ağırlığın olsun sen Galatasaray'ın kaptanısın, Volkan kim??

Selçuk kaptanlığa yakışmıyor, Arda bile daha iyi kaptanlık yapıyordu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LAoAMgyM5mk[/media]

gittiler zaten. ama orta sahadan gelmek zaman aldı. videolarda var. ilerleyen saniyelerde yanına geliyorlar, hatta melo, kuyt'la el sıkışıyor falan. bulut'tan nem kapmayalım lütfen. zaten ne bekliyorsunuz ki? melo bile maç sonunda volkan'ı takmıyorum dedikten sonra başka bir oyuncunun çıkıp volkan'a sallamasını mı? ayrıca bu adamlar sahada kavga etseler dahi 2 ay sonra aynı club'ta eğlenecek olan adamlar. fazla büyütmeyin bu olayları

Gökhan Zan

Kimsenin beğenmediği,sürekli hor görülen,güvenilmeyen, kadro dışına atılan, sonra alay eder gibi geri çağrılan tüm bunlara rağmen kampa katılanlardan fazla kendi halinde çalışarak kendini hazır tutan adam, hepimizin Melo ile aralarındaki olay nedeniyle dışladığı bu adam dün o kavga ettiği Melo'yu Sneijder dışında şu takımda destekleyen tek adamdı.

Hatası olmuştur bizim için yeterli değildir vsvsvs hiç biri önemli değil bu adam yıllardır milli takımda beraber oynadığı şahsa karşı takım arkadaşını sosyal medya üzerinden de olsa savunabilmiştir o erdemi göstermiştir Melo'nun arkasında durabilmiştir.

O erdem pazuband takıp, iki frikik atınca,karada,denizde,havada,demiryolunda karı kız kovalayınca olmuyor, 2 yıl trip atıp yeni sözleşme cukkalayınca olmuyor derbi maçı sırasında sahayı terketmekle olmuyor olmuyor işte. İnsanın özünde ,karakter yapısında olacak o erdem o şeref.

(konu belki daha farklı bir şekilde gidecekti ama Gökhan Zan için birileri bir yerlerde birazdaha konusmalıydı)

Yekta,Selçuk gibi takımda sözde ağırlığı olan futbolcular kesinlikle adam seçen futbolcular.İkisinin neredeyse tüm Galatasaray maçlarını izledim ve yabancı futbolcular aleyhinde çifte standart uyguladıkları net bir gerçek.Gerek saha içinde gerek saha dışında ikisinde de belirgin bir soğukluk var yabancı futbolculara karşı.Hadi bu adamlar yetenek abidesi süper star olsalar da yabancı futbolcuları kalitesiz görüp küçümseseler tamam vallahi bi şey demeyecem de bu adamlar 2 metre ötedeki adama pas atmaktan aciz,yaz boyu kendilerine bakmayıp her sezon başı lige fiziksel olarak bitik başlayıp takımda ki kötü gidişatın sorumlusu adamlar.Ben artık Selçuk'a baktığımda gururlanmıyorum aksine uykum geliyor.O hırslı,savaşan takım oyununa ve skora katkı yapan Selçuk'tan eser yok ve artık bundan sonra da düzelmesi zor bir durumda.

fatih terimden sonra o kenetlenmeyi daha çok ararsınız siz.

hak ettiklerinizi yaşıyorsunuz !

Taraftarin ustune yurumuslerdi toplu halde daha bir hafta once. Futbolcusuna kufur etmeyi marifet sayan taraftar, taraftari disariya cagiran futbolcu, arkadasina rakip oyuncu hareket yapinca sessiz kalan futbolcular, plansiz programsiz bir yonetim. Bu sezon cok zor gecer boyle devam edersek.

Hangi ligti hangi takımdı hangi oyunculardı hatırlamıyorum ama şöyle birşey hatırlıyorum. Bir futbolcu yere düşmüştü karşı takımın futbolcusu yerden kaldırmak için elini uzattı sonra yerdeki futbolcunun takım arkadaşı uzatan futbolcunun elini indirdi kendisi kaldırdı. Hani ben varken sana düşmez anlamında bir hareketti çok hoşuma gitti o hareket hatırlayan var mı?

fatih terimden sonra o kenetlenmeyi daha çok ararsınız siz.

hak ettiklerinizi yaşıyorsunuz !

Bak yanlış anlamada sonra yok Terimcilere neden saldırıyorlar ediyorlar muhabbeti oluyor Galatasaray'da kimse Terim'in T.D. olarak yaptıklarını hiçe sayamaz fakat Terim'i kollucam diye Galatasaray'ı yok sayman çok komik yani Terim yollandı diye tekrar gelene kadar bir başarı sağlayamaması seni mutlu ediyorsa sen Galatasaray'lı değil Terimsaraylısın kişiler gelip geçicidir her zaman dediğim gibi aslolan Galatasaray'dır. Terim'in 2 sene üst üste gelen başarısının sebebide bu yönetimdir bunu unutma bundan önce gittiğinde Terim bir daha dönmem demişti ama para tatlı geldi nedense.

Bak yanlış anlamada sonra yok Terimcilere neden saldırıyorlar ediyorlar muhabbeti oluyor Galatasaray'da kimse Terim'in T.D. olarak yaptıklarını hiçe sayamaz fakat Terim'i kollucam diye Galatasaray'ı yok sayman çok komik yani Terim yollandı diye tekrar gelene kadar bir başarı sağlayamaması seni mutlu ediyorsa sen Galatasaray'lı değil Terimsaraylısın kişiler gelip geçicidir her zaman dediğim gibi aslolan Galatasaray'dır. Terim'in 2 sene üst üste gelen başarısının sebebide bu yönetimdir bunu unutma bundan önce gittiğinde Terim bir daha dönmem demişti ama para tatlı geldi nedense.

terimin üst üste başarısı bu yönetimin değil dağıtılan bir önceki yönetimindir. burada nasıl terime saldırılıyorsa, yaşanan her başarısızlıkta da terimciler size saldırır sende bunu anla. bu kavga asla bitmeyecek bu pisliğe bu rezilliğe sebep olan başkanı yönetimi taraftarı bu kulüpten elini ayağını çekene dek saldırıcam aşağlıycam hor görücem. yapılan yanlışları unutturmıcam her zaman öfkemi kusucam.

ve sen Galatasaray'ı savunurken bile fatih terimin sözünden alıntı yapıyorsan çok fazla konuşmaya gerek yok. bu söz dışında zaten baştan aşağı boş yazı.

Galatasaray'ın sizin gibilere ihtiyacı yok Galatasaray'ı hak eden tutar.

terimin üst üste başarısı bu yönetimin değil dağıtılan bir önceki yönetimindir. burada nasıl terime saldırılıyorsa, yaşanan her başarısızlıkta da terimciler size saldırır sende bunu anla. bu kavga asla bitmeyecek bu pisliğe bu rezilliğe sebep olan başkanı yönetimi taraftarı bu kulüpten elini ayağını çekene dek saldırıcam aşağlıycam hor görücem. yapılan yanlışları unutturmıcam her zaman öfkemi kusucam.

ve sen Galatasaray'ı savunurken bile fatih terimin sözünden alıntı yapıyorsan çok fazla konuşmaya gerek yok. bu söz dışında zaten baştan aşağı boş yazı.

Galatasaray'ın sizin gibilere ihtiyacı yok Galatasaray'ı hak eden tutar.

Sen Galatasaray'ı düşünmediğini gösteriyorsun birde sonra Galatasaray'ı sahiplenerek size ihtiyacı yok cart curt diyorsun sen Tüzel bir varlığı değil Şahısı sevmişsin yapıcak birşey yok benim birşeyi savunduğum filanda yok Terim hayatta herşeyi dolar olarak görüyor yeşil görüyor öyle olmasa tükürdüğünü yalamaz Terim'in 2 sene üst üste başarısının en büyük sebeplerinden biride en büyük rakibimizin 3 Temmuz gibi bir şike sürecine rastlamaları bu şansı iyi kullandı şampiyon oldu sonra baktı takım kötüye gidiyor güzelde teklifler var tükürdüğünü yaladı gitti milli takımla çalıştı zaten 2. senesinde 10 maç filan yedek kulübesi arkasında oturdu toplasan 34 maç var yarısını seyirci olarak izledi. Osman Tanburacı gibisin aynı oda Terimle husumeti vardı gidene kadar yazmadığı çizmediği kalmadı sapık sapık sende Aysal gidene kadar saldırcan galiba menfaatin önemi yok.

yazın midesizliklerle dolu. sana cevap dahi verilmez.

adam gitti şampiyonluklarımızı fenerin 3 temmuz olayına bağladı ya. bu tipler galatasaraylı işte.

Sen Galatasaray'ı düşünmediğini gösteriyorsun birde sonra Galatasaray'ı sahiplenerek size ihtiyacı yok cart curt diyorsun sen Tüzel bir varlığı değil Şahısı sevmişsin yapıcak birşey yok benim birşeyi savunduğum filanda yok Terim hayatta herşeyi dolar olarak görüyor yeşil görüyor öyle olmasa tükürdüğünü yalamaz Terim'in 2 sene üst üste başarısının en büyük sebeplerinden biride en büyük rakibimizin 3 Temmuz gibi bir şike sürecine rastlamaları bu şansı iyi kullandı şampiyon oldu sonra baktı takım kötüye gidiyor güzelde teklifler var tükürdüğünü yaladı gitti milli takımla çalıştı zaten 2. senesinde 10 maç filan yedek kulübesi arkasında oturdu toplasan 34 maç var yarısını seyirci olarak izledi. Osman Tanburacı gibisin aynı oda Terimle husumeti vardı gidene kadar yazmadığı çizmediği kalmadı sapık sapık sende Aysal gidene kadar saldırcan galiba menfaatin önemi yok.

adam gitti şampiyonluklarımızı fenerin 3 temmuz olayına bağladı ya. bu tipler galatasaraylı işte.

Valla herkes herkesin anladığı dilden konuşuyor benim yazılarımda ne bir kötü söz var nede takımımı aşşağılayıcı bir söz var dediğim gibi Terim'in T.D. lük kariyerine hiçkimse birşey diyemez fakat her zaman kendi egosu ve manfaatini önünde tuttu. Aynı bu sene Aziz Yıldırım , Ersun Yanal olayı gibi tek farkı bizim yönetim itibarsızlaştırmaya kalkmadı Terim'i.

Valla herkes herkesin anladığı dilden konuşuyor benim yazılarımda ne bir kötü söz var nede takımımı aşşağılayıcı bir söz var dediğim gibi Terim'in T.D. lük kariyerine hiçkimse birşey diyemez fakat her zaman kendi egosu ve manfaatini önünde tuttu. Aynı bu sene Aziz Yıldırım , Ersun Yanal olayı gibi tek farkı bizim yönetim itibarsızlaştırmaya kalkmadı Terim'i.

Son cümlende yanılıyorsun maalesef.

Perde arkasını bilmeden bir kulüp efsanesine salamak ancak bizim ülkede olur.

Terimin hataları oldu ama siz çok yanlış yerden bakıyorsunuz olaya.

Onun kelesini alan ünal aysal olmadığı kadar sebep milli takım meseleside değil.

korkak adamdan kaptan olmaz

bay selcuk etliye sütlüye karısmaz

yanında takım arkadasını dövseler(burak haric) dönüp arkasını gider

bu takımın kaptanı her fırsatta söylüyorum wesley sneijder olmalı

daha cok yakısıyor,takımı daha cok sahipleniyor

Geri
Üst Alt