takım arkadaşının eline çarpan topta penaltı beklemek

Berkan Yavuz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
bugünkü fenerbahçe-alanyaspor maçının ilk yarısında fbnin kullandığı kornerde fbli topçunun eline çarpan topun cengiz ünderin önüne düşmesi, akabinde cengizin çektiği şutun dışarı(ya da kornere) gitmesi sonrası ellerini kaldırarak el ve penaltı olduğunu iddia ettiği bir pozisyon gelişmiştir. Düşündürürken güldürmemiş, düşündürmeden ana bacı sövdürtmüştür.

Beni şaşırtan konu 1. penaltıyı çalan adam buna penaltı çalabilirler diyordum nasıl oldu da çalmadılar anlamadım.

VAR olmasaydı %100 eminim karambole penaltı verirlerdi nasıl olsa döneceği yer yoktu.

Dur dur söyleme

Tahmin edeyim 🤔

Fbli bir futbolcu?

aynısı 80 küsürde de yaşandı, batshuayi’nin eline değdi p6 beklediler. Akabinde tribünler de her zamanki gibi küfürlü tezahurat baslatti

bugünkü fenerbahçe-alanyaspor maçının ilk yarısında fbnin kullandığı kornerde fbli topçunun eline çarpan topun cengiz ünderin önüne düşmesi, akabinde cengizin çektiği şutun dışarı(ya da kornere) gitmesi sonrası ellerini kaldırarak el ve penaltı olduğunu iddia ettiği bir pozisyon gelişmiştir. Düşündürürken güldürmemiş, düşündürmeden ana bacı sövdürtmüştür.
İkinci yarıda da Batshuayi'nin eline gelen topa penaltı beklemişlerdir.

Edit:1500 kişi yazmış zaten, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz :D

Hakemde şunu fark ettim penaltıyı çaldıktan sonra bi rahatladı, muhtemelen ben yapacağımı yaptım psikolojisiyle daha rahat düdük çalmaya başladı alanyaya.

Beni şaşırtan konu 1. penaltıyı çalan adam buna penaltı çalabilirler diyordum nasıl oldu da çalmadılar anlamadım.

VAR olmasaydı %100 eminim karambole penaltı verirlerdi nasıl olsa döneceği yer yoktu.
Kardeşim var a rağmen bunu gibi penaltı verildi zaten .bu maça kadar bende senin gibi masum bakıyordum. Var buna karışmıyor diye bişey uydurabilirlerdi sonundada

Kardeşim var a rağmen bunu gibi penaltı verildi zaten .bu maça kadar bende senin gibi masum bakıyordum. Var buna karışmıyor diye bişey uydurabilirlerdi sonundada
Yok dediğimi anlamamışsın ben hiçbir zaman masum bakmadım.

VAR olmasaydı kendi takım arkadaşına gelen topada penaltı çalabilirlerdi VAR'dan döneceği için çalamadı hakem biraz fırsat görse çalacaktı.

Bats denen eşek kendi eline çarpan topa penaltı istedi. Bunlar çok yüzsüz bir camia.

Şunlara penalti bekliyorlar vermeyince de topyekün 40 bin kişiyle hakemin anasına sövüyorlar

Son 8-9 iç saha maçında hakemin anasına sövmedikleri maç yok sanırım

Çok büyük hastalıklı ruh hali. tarif edilemez

doymadılar penaltıya doymadılar. batsuahyi nin pozisyonda çok güldüm ya. tüm stad penaltı itirazı yapıyor bi bok gördkleri falan da yok. bunların maç izlemesi aspor spikerinin maç anlatmasına benziyor.

Şunlara penalti bekliyorlar vermeyince de topyekün 40 bin kişiyle hakemin anasına sövüyorlar

Son 8-9 iç saha maçında hakemin anasına sövmedikleri maç yok sanırım

Çok büyük hastalıklı ruh hali. tarif edilemez

Müthiş yaw. Bence Cengiz’in pozisyon daha komik ama; taraftar zaten mal, herkes bize karşı paranoyaklığından kafayı yemiş de sen futbolcusun ya gözünün önünde oluyor bir de yani. Gerçi Bats’ın pozisyonda orta sahadaki bir fbli topçu da penaltı bekliyor bakın elini kaldırıyor, gerçekten müthişler :asd:

Dünyanın en günahkâr insanları bunlar.

Sahada rakip oyuncu yığılıp bayılsa bunlar oyuna devam edip gol atar sonra da deli gibi sevinirler. Öyle onun bunun çocuklarılar.

Geri
Üst Alt