Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.680
- 43.551
- 3.748
Takımı ağzım açık izliyorum...Devre arasına doğru Sno epey toparlanmıştı..Burak golleri sıralamaya başlamıştı hatta Selçuk'ta bile kıpırdanmalar vardı..Ama ne hikmetse devre arası takım ilerleyecğine hep geriye gitmiş.. Sno kesinlikle ilk yarının son dönemindeki gibi değil.. Selçuk afederseiniz k.çını kaldıracak dermanı yok..Bir kez ceza sahasına girdi soluna çekti ama o kadar ağır ki Antepli eleman dumur etti anında.. Drogba sene başından beri sürdürdüğü umursamaz tavrını aynen sürdürüyor..Umtu zaten bu takımda 11 başlayacak son adam.. Düşünün ilk yarı bitiyor taraftar hala şampiyonluğa inanıyor 8 puan fark kapanır diyor ama gel gör ki 2. yarının ilk maçında sol bek Sabri sol açık Umut oynuyor.. Böyle bir transfer politikası olamaz yahu.. Bizim için her maç altın değerinde her puan önemliyken Antep karşısında atak dahi yapamıyoruz..
Manciniyi eleştirmekten hep kaçınmaya çalıştım daha yenidir takımı tanıyacak dedim ama basketbol takımı gibiyiz.. 10 dk.da bir diziliş değişiyor...Salihi sağ açık-frovet kullanmak hangi aklın ürünü onu çok merak ediyorum ...Adama yapamayacağı görevler yüklemenin oyuncuya zararaı olur.. Tabi bir de Ceyhun fantazisi var... Maç gidiyor bizim 2 oyuncu değişikliğimiz Ceyhun ve Salih D. oluyor... Takımda çalım atan bir tane oyuncu yokken dribblingleriyle maça heyacan getirebilecek Umut G. kenarda oturuyor..
Gelgelelim işin çıkış yoluna... Bir kere acilen parası mı verilir bedevaya mı gönderilir şu yabancı sorunu hallolacak.. Telles ve Hajroya babasının hayrına para vermedik ya..
Haftaya bu sorun çözülürse çıkmamız gereken kadro
Muslera
Sabri(Salih)- Semih- Gökhan Zan(iyileşmezse Salih veya Balta) -Alex Telles
Melo-Umut G.- Yekta(Emre Çolak)
Sneijder -Hajrovic
Burak
Hocanın isteğine göre göbeğe Chedjou çekilebilir veya Drogba yedek başlayabilir..
Elimizde yardıran kanat oyuncusu olmadığına göre Sno sola yakın Hajro sağa yakın oynayacak ..Neticede 2'si de yaratıcı oyuncular maçlarda kilidi açabailecek pasları şutları olur... Umut-Yekta-Melo 'lu orta saha dinamik ve efektif olur...İyi paslaşamayabilir ama sağa sola pas atmaktan başka işe yaramayan Selçuktan çok daha faydalı olur.. Alex Telles eğer iyi bir performans gösterirse takıma faydası tahminimden çok daha fazla olur...
Manciniyi eleştirmekten hep kaçınmaya çalıştım daha yenidir takımı tanıyacak dedim ama basketbol takımı gibiyiz.. 10 dk.da bir diziliş değişiyor...Salihi sağ açık-frovet kullanmak hangi aklın ürünü onu çok merak ediyorum ...Adama yapamayacağı görevler yüklemenin oyuncuya zararaı olur.. Tabi bir de Ceyhun fantazisi var... Maç gidiyor bizim 2 oyuncu değişikliğimiz Ceyhun ve Salih D. oluyor... Takımda çalım atan bir tane oyuncu yokken dribblingleriyle maça heyacan getirebilecek Umut G. kenarda oturuyor..
Gelgelelim işin çıkış yoluna... Bir kere acilen parası mı verilir bedevaya mı gönderilir şu yabancı sorunu hallolacak.. Telles ve Hajroya babasının hayrına para vermedik ya..
Haftaya bu sorun çözülürse çıkmamız gereken kadro
Muslera
Sabri(Salih)- Semih- Gökhan Zan(iyileşmezse Salih veya Balta) -Alex Telles
Melo-Umut G.- Yekta(Emre Çolak)
Sneijder -Hajrovic
Burak
Hocanın isteğine göre göbeğe Chedjou çekilebilir veya Drogba yedek başlayabilir..
Elimizde yardıran kanat oyuncusu olmadığına göre Sno sola yakın Hajro sağa yakın oynayacak ..Neticede 2'si de yaratıcı oyuncular maçlarda kilidi açabailecek pasları şutları olur... Umut-Yekta-Melo 'lu orta saha dinamik ve efektif olur...İyi paslaşamayabilir ama sağa sola pas atmaktan başka işe yaramayan Selçuktan çok daha faydalı olur.. Alex Telles eğer iyi bir performans gösterirse takıma faydası tahminimden çok daha fazla olur...