Takım Neden Oynayamıyor?

Vasat futbolun sebebi

• Teknik heyet

Oy: 39 49,4%
  • Kadro yapısı

Oy: 17 21,5%
  • Rakiplerin oyun tarzı.

Oy: 0 0,0%
  • Oyun sistemimiz

Oy: 23 29,1%

• Kullanılan toplam oy
    79
bence kadro yapısı. oyuncular kötü değil ama yanlış isimlerden oluşturduk takımı.

fakat bunun sorumlusu da teknik heyet

sonuçta tercihleri onlar yapıyor. aslında fatih hoca diyebiliriz direkt olarak.

bu seneki takımı hatalı oluşturduğunu düşünüyorum. nzonzi ve falcao da bu açıkları kapatamayacak gibi geliyor bana.

Son 2 haftada kimler geldiği takdirde takım mühendisliği yerine oturur sence?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İskelet yanlış kuruldu. Üzerine eklenecek adamlar pek bir şey değiştirmez. Babel gereksiz bir transfer idi 11 için. Zaten Fegh gibi bir adam var. Onyekuru'nun bir üst modeli bulunmalıydı. Seri şu anlık bizim lige uygun gözükmüyor ki hayati bir mevki. Nzonzi gelince nasıl değişir hep birlikte göreceğiz. Belhanda topları genelde olumsuz kullanıyor ki o mevkideki adam için aranacak son özellik. Defansımız da sos veriyor. Sorun çok. Ama oyunculara isim olarak tek tek bakıldığında ligin elbette üzerinde. Sorun birleşip voltran oluşmaması.

çünkü henüz takım değiliz eklenecekler var gidecekler var, oyuncu özelinde bu durumda ortaya koyduları oyun ve karakter değerlendirilebilir ama takım olarak değerlendirmek yanlış olur

İskelet yanlış kuruldu. Üzerine eklenecek adamlar pek bir şey değiştirmez. Babel gereksiz bir transfer idi 11 için. Zaten Fegh gibi bir adam var. Onyekuru'nun bir üst modeli bulunmalıydı. Seri şu anlık bizim lige uygun gözükmüyor ki hayati bir mevki. Nzonzi gelince nasıl değişir hep birlikte göreceğiz. Belhanda topları genelde olumsuz kullanıyor ki o mevkideki adam için aranacak son özellik. Defansımız da sos veriyor. Sorun çok. Ama oyunculara isim olarak tek tek bakıldığında ligin elbette üzerinde. Sorun birleşip voltran oluşmaması.
Ostersundsa elendikten sonra ilk lig macimiz kayseri maciydi sanirim, bütün takim ipini koparmiscasina oynuyordu o havanin yarisini yakalarsak kâfi

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Ostersundsa elendikten sonra ilk lig macimiz kayseri maciydi sanirim, bütün takim ipini koparmiscasina oynuyordu o havanin yarisini yakalarsak kâfi

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Aynen öle. Yahu Melo'lu zamandaki takımın havasına baksana. Şimdiki boklar ne olduda vurdumduymaz davranabiliyor acaba çok merak ediyorum?

Mariano'nun yedigi sari karti 1000000 bin kez izleyin. Luyindama Selcuka pas vermek icin gotunu yirtiyor. Beyefendi rakibin arkasina saklanmis top istemiyor. Sonunda Luyindama tek gitmek zorunda kalip topu kaybediyor.

Selcuk boyle bir kanserdir iste.

bu kadar kısa sürede fazla değişiklik olacağını sanmıyorum. bence bizim dripling özelliği iyi olan patlayıcı bir kanada, yırtıcı bir orta sahaya (nzonzi ve seri'yi üçleyecek) ve iki yeni beke ihtiyacımız var.

bunları almak için bonservis ödeyebilmek lazım, adam satmak lazım, kontenjanda yer açmak lazım. kısaca bunlar olmaz.

en azından atletik kanat oyuncusu alma şansımız oluşsa bile yeter bana şimdilik ama olacak gibi görünmüyor.

çünkü henüz takım değiliz eklenecekler var gidecekler var, oyuncu özelinde bu durumda ortaya koyduları oyun ve karakter değerlendirilebilir ama takım olarak değerlendirmek yanlış olur

Evet bunu da göz önünde bulundurmalıyız ki takımdan gidecek olacak. Gelecek de olacak. Minimum birer isim söyledim. Başımızda ffp kuralları var ve takımda kalacak gidecekler hala belli değil. Bu haliyle takım olma ruhunu aza indiriyordur

nzonzi'yi izleyeceğiz ama onu busquets tarzı bir kesici olarak düşünürsek (belki yanlış bir benzetmedir bilemiyorum) orta sahamızda ciddi bir yırtıcılık sorunu baş gösterebilir gibi geliyor bana. şu anda takımda top rakipteyken baskı yapabilecek tek oyuncu belhanda gibi duruyor. bu işte bir yanlışlık var.

Evet bunu da göz önünde bulundurmalıyız ki takımdan gidecek olacak. Gelecek de olacak. Minimum birer isim söyledim. Başımızda ffp kuralları var ve takımda kalacak gidecekler hala belli değil. Bu haliyle takım olma ruhunu aza indiriyordur
diagne-falcao
jimmy-feghouli
selçuk-nzonzi

ideal kadro için bunlar olacak

marcao satılıp bir transfer
mariano yerine linnes

ideal kadro için bunlar da gerçekleşebilir

bu değişimleri düşününce takımın yarısından bahsediyoruz, bugün çıktığımız kadroda kimin denizli deplasmanında ortaya karakter koymasını bekliyorduk ki?

diagne mi?
selçuk mu?

bende hayal kırıklığı yaratan bir maç olmadı, hayal kırıklığına uğrayanları da anlayamıyorum. maç sansı da yanımızda değildi ama oyun olarak zaten tahmin edilebilirdi.

Oyuncuların hiçbir sorunu yok bence. 2011-2012de de böyleydi, kötü giderken bir sistem değişikliği bizi şampiyon yaptı. 4411e dönsek zaten sahayı doğaçlama daha iyi paylaşıcaz.

Nzonzi Falcao Feghouli bu takima katilsa oyniyacaginiz Futbol bunun bir tik üstü. Gecen sezon Henry ve Feghouli cok macda takimi kurtaran oyuncular oldu. Takim oyunu oyniyarak öyle aman aman mac kazandimiz mac sayisi az dir. Bu secilmis oyuncular ile 20 pas ile ancak hücüm edersin, cünkü topsuz oyun sifira yakin. Ilaki top gelecek ki adam kosmaya baslasin. Defans dan top cikiyor bizim oyuncular rakipin arkasinda sakli duruyorlar yada yürüyerek oynadi icin orta sahaya gelen top ile birsey yapamiyoruz, kanata verdimiz toplara sözde hücüm edecegiz ama orda oyniyan Babel ve Jimmy aman aman hizli olmadi icin adam gibi kontra bile yapamadik. Bu takimin tek cagresi cok kosan süratli bir kac oyuncuyu takima monte etmek. Orta üclü rakipi pas manyakina cevirse neye yarar hücüma kakdiracak oyuncu yoksa. Zaten agir oyniyan takima birde ilk 11 de Selcuku koyup iyice hareketsiz futbol oynattik.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım aşırı vurdumduymaz aşırı rahat. Buda teknik ekibin lakaytlığından ve formsuz oluşundan kaynaklanıyor

Bir maç ile değerlendirmek gerekir. Günahı ve sevabı ile birkaç hafta izlemek sonra durumun ne olduğunu görmek gerekir. Ben kötü futbolun düzeleceğini ve gerekli önlemlerin alınacağını düşünüyorum.

Bir maç ile değerlendirmek gerekir. Günahı ve sevabı ile birkaç hafta izlemek sonra durumun ne olduğunu görmek gerekir. Ben kötü futbolun düzeleceğini ve gerekli önlemlerin alınacağını düşünüyorum.

1 maç değil 2017-2019 tüm deplasman maçlarını inceleyelim, TS 4-0 Galatasaray mesela o günden bu güne gram değişen bişey var mı?

Marjinal taktik denemek yerine,bildiğin ve alışkın olduğun diziliş ile oynamak daha güzel. Oyuncular daha yazlıklarından yada yatlarından gelmemiş. Önce onları getirmek lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 maç değil 2017-2019 tüm deplasman maçlarını inceleyelim, TS 4-0 Galatasaray mesela o günden bu güne gram değişen bişey var mı?
Ben maçlık olarak değerlendirmek yerine bütüne bakıyorum. Sonuç bizleri başarıya götürüyorsa sorun yok. Mükemmel oynayıp kazanamadığında da hanene eksi puan yazıyor. Bu inatçı keçi Terim bu işi bir türlü rayına oturtuyor. Ben bekleyen ve hocaya inan taraftarayım.

Emekli sandığı koşamıyor tempo yapamıyor sorun bu.Aldığımız topları hızlı ileri götüremiyoruz kaybettiklerimizi de hızlı kazanamıyoruz

Bu takım bu sene baştan aşağı yanlış kuruldu çünkü. Hızlı, adam geçebilen kanat yok, orta saha aynı şekilde dribling vs özelliğin olmadığı gibi savunma için de yetersiz rakibi bozamıyor. Bekler yaşlıydı geçen yıla göre 1 sene daha yaşlandı. Onyekuru ve beğenmememize rağmen hem adam geçip hem sallapati de olsa rakibi bozan ndiaye, formda linnes ve feg olmayınca zaten kötü olan geçen yıl ki takımdan daha kötü olduk. Nzonzi katılınca bir tık düzelir çok değil. Bu takımı kuran ama hiç bi sistem oturtamayan oyun planı olmayan hatta dün de gördük ki takıma yapılan müdahalelerle futbol bilgisi sorgulanması gereken teknik heyet hatta fatih hocadadır suç.

Geri
Üst Alt