Takımda Kalması Gereken Yabancılar

Güzel bir başlık olmuş. Ben de tam bunu düşünüyordum bu takımda adam akıllı oynayan hangi yabancılar var diye.

Muslera en iyi yabancımız şuan. Kaleciler 38 yaşına kadar rahat oynar. Yani en az 6 yıl daha kaleci sorunumuz yok.

Karakter olarak iyi oyuncular Linnes, Nagatomo, Rodrigues ve Donk var. Rodrigues dışında yaşları ve yeterlilikleri tartışılır Ancak yıllık maaşları uygun olduğu için kalmalarında sakınca yok.

Ndiaye ve Onyekuru aynı şartlarda 1 yıl daha kiralanabiliyorsa kiralansın. Yoksa o bonservislere almamız imkansız ve gereksiz.

Kesinlikle gitmesi gereken yabancılar Belhanda, Feghouli, Mariano ve Belhanda.

Tek kararsız kaldığım nokta Fernando. Bir maç iyi, bir maç kötü. Bazen kahraman bazen berbat. Kalsa da olur, gitse de olur.

Sonuç olarak Muslera, Linnes, Nagatomo, Rodrigues ve Donk. Toplam 5 yabancı kalsın.

Selçuk İnan ve Ahmet Çalık gitmesi gereken Türk oyuncular. Sinan Gümüş konusunda da kararsızım.

Yırtıcı bir yabancı forvet almalıyız. Tecrübeli bir defans oyuncusu da lazım. En az bu 2 yabancı oyuncu almamız elzem, olmazsa olmaz.

Mesele imkan meselesi değil,zihniyet meselesi altyapı için.

Alakası yok.

Tesisler yetersiz.
Altyapı hocaları yetersiz.
Sağlık imkanları vs yetersiz.
Altyapıya seçilen çocukların yüzde 80'i torpilli.
Oyuncuları düzgün yönlendirecek kişiler yetersiz.

Yetersiz de yetersiz.

Sen fidan dikiyorsun ağaç olacak meyve verecek ama o arada sulama olsun, gübreleme olsun, budama olsun işlemlerini yapacan devamlı bakacan sonra meyve verecek biz sadece fidan dikme yapılıyor ve meyve alımı bekleniyor.

Alakası yok.

Tesisler yetersiz.
Altyapı hocaları yetersiz.
Sağlık imkanları vs yetersiz.
Altyapıya seçilen çocukların yüzde 80'i torpilli.
Oyuncuları düzgün yönlendirecek kişiler yetersiz.

Yetersiz de yetersiz.

Sen fidan dikiyorsun ağaç olacak meyve verecek ama o arada sulama olsun, gübreleme olsun, budama olsun işlemlerini yapacan devamlı bakacan sonra meyve verecek biz sadece fidan dikme yapılıyor ve meyve alımı bekleniyor.

Şu mesela zihniyet meselesi değil mi?

İmkan derken ayrılan kaynağı kastediyorum.

Cok bos yorumlar var burada.

Maicon
Mariano
Fernando
Feghouli
Belhanda
Sinan
Selcuk
Eren
Tarik
Ahmet Calik

Hepsi sutlanmali bir saniye dusunmeden. Mariano sadece 1 sezon iyi oynadi simdi dokuluyor, Fernando sakatliktan sonra yoklara oynuyor, Maicon, Feghouli ve Belhanda zaten hayal kirikligi. Turk vasatlarina saymiyorum bile.

Biz kendimiz oyuncu pazarliyamiyoruz, bu oyuncular dan her birinden 5M satis alabilsek toplam 25M euro yapar. (Turk oyuncular haric)

25M euro'yla cok guzel kadro kurabilirsin.

1 As stoper
1 As sagbek
2 As orta saha
1 Kanat forvet
2 As forvet

(10 numara) sisteminden vazgecip o devir bitti artik, 4-3-3 sistemine gecmek daha mantikli.

Son düzenleme:
Hamza'sız 2 sezon daha oynadı bu üçlü.Takımı bir kez daha şampiyon yapsalardı ya madem hocanın,diğer oyuncuların hiç katkısı yok sadece bu üçüyle bitti iş?

Melo'yu son gün apar topar yolladı yerine Jem ve Bilal'i aldı orta sahaya ne şampiyonluğundan bahsediyorsun daha oh ne basit yahu sana göre her şey.

Geri
Üst Alt