Takımdaki Forma Adeleti

Sami Karakoç

İmparator
yeter artık sezon başından beri

çapsız

burak

selçuk

ceyhun

eboue

umut

yerine

berk

umutg

izet

emre

veysel

ontivero

yekta

oynasaydı puan farkı böyle olmazdı

takımda artık nasıl bir ahbap çavuş ilişkisi varsa baştaki futbolcular bir maçta sahaya sıçsa öbür maç 11 de oluyor

sezonun geri kalanında zaten şamp gitti, 2. lik için karektersiz çapsız futbolcularla mücadele edeceğimize alttaki gençlerle mücadele ederiz.

yeter artık sezon başından beri

çapsız

burak

selçuk

ceyhun

eboue

umut

yerine

berk

umutg

izet

emre

veysel

ontivero

yekta

oynasaydı puan farkı böyle olmazdı

takımda artık nasıl bir ahbap çavuş ilişkisi varsa baştaki futbolcular bir maçta sahaya sıçsa öbür maç 11 de oluyor

sezonun geri kalanında zaten şamp gitti, 2. lik için karektersiz çapsız futbolcularla mücadele edeceğimize alttaki gençlerle mücadele ederiz.

Çok kez maç izlerken senle aynı düşüncede olduğumu söylemeliyim. Ama bana göre ikincilik de garanti durumda değil ve bi anda da gençleştirme yapmamak gerekiyor. Mevcut durum gençleri çok yıpratacaktır. Şu anki oynayan adamların bize pek bir şey katmadığı gerçek, hatta belki onların yüzünden üçüncü bile olacağız ama gençleri şu dönemde oynatırsak tahammülü kalmamış renktaşların yüzünden bunları da harcama ihtimalimiz yüksek. Sezon sonuna kadar idare etmekten başka çare görmüyorum ben şahsen.

Geri
Üst Alt