Üye Görüşü Takımdan Önce Tribünlerden Utanıyorum

Hakan Uslu

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Bu taraftar profilimiz cidden baydı.

Yasak olduğunu bile bile stada neden meşale götürülür? Üstelik 2-0 'da mağlupken o meşaleler neden yakılır? Neden sahaya atılır?

Bizi sağlam ceza bekliyor. Cezasından daha önemlisi, kendimizi rezil ediyoruz. Her medeni insan Türk'lere buna benzer sebeplerle antipati duyuyor.

Biz utanmaktan bıktık, onlar utandırmaktan bıkmadılar.

Önce bu hocadan sonra da ultrAptallar'dan kurtulmak farz.

Bir insan neden bu kadar mantıksız bir şey yapar ki? :crushed:

Ua çok güzel ya onlar olmasa deplasmana kim gidecek siz anca klavyeden sallayın.

Alparslan abi galatasaraya ceza getirecek şu uA-avrupa yı görse ne düşünürdü acaba ?

utanıyorum . ultraslana sallamayın hemen .son 3 yıldır ultraslan arenada sahaya 1 çakmak bile atmadı . bunu yapanlarda kendini ultraslan olarak gören ama aslında amacı anlamamış kişilerdir. ultraslandan değil kendi milletimizden utanmamız lazım . çok geri bir ülkeyiz.

Ultraptallar diye boşuna demiyoruz. Ben hatta ultra bilmem neler diyorum çünkü ne ayak olduklarını çözemedim. Bu ne idüğü belirsiz taraftar grubu görünümlü magandalar Galatasaraylı mı yoksa Galatasaraylı görünümlü Galatasaray düşmanı mı kararsızım! Prandelli kepazesi yetmedi bu maçta bir de bunlar çıktı iyi mi :red:

Sadece futbol değil genel olarak ülke özeti ve sonuç.
640x480_9088yigit-ozgur-karikaturleri-076.jpg

Ua çok güzel ya onlar olmasa deplasmana kim gidecek siz anca klavyeden sallayın.

Üstelik 2 farklı yenikken sahaya meşale atmaları senin için sorun değilse bile bizim için sorun.

"Ne geri zekalılıktır?" ben de kendime izahta zorlanıyorum.

Insan gibi maçlara gideceklerse gitsinler desteklesinler takımı. Hayvan olmaya gerek yok!

Bu bir değil iki değil. Ben daha süper kupa maçındaki pislikleri unutmadım.

I am the one who knocks!

fener maçında ceza yedirdiler eskişehire puan kaybettik
bu maçtada ceza gelecek büyük ihtimal
ayrıca 3 maça bir para cezası alıyoruz milyon tl'ler gidiyor
gelmesin bu rezil adamlar maçlara
taraftar diyosalar kendilerine seyirciler gelsin maça otursun maçını izlesinler en azından zararları olmaz

güzeldi bence meşaleyi yasaklayan zihniyetten bıktım

futbolu çirkinleştirmiyor bu tür şeyler

Üstelik 2 farklı yenikken sahaya meşale atmaları senin için sorun değilse bile bizim için sorun.

"Ne geri zekalılıktır?" ben de kendime izahta zorlanıyorum.
Ironi yapiyordum abi. Biz bu çeteyi elestirdikce gelip böyle savunanlar var bunları. Hazırlık maçlarını bile piç eden insanlar bunlar. Tribunlerden temizlenmeliler.

Hayır yani o zımbırtıları atınca takım mı şahlanacak ya da neyin göstergesi. Kroluktan başka bişey değil. Kendini yetiştirememiş taraftar müsvetteleri ancak böyle yapar.

GT-I9300 Tapatalk

Başka ne denebilir ki? Bu eğitimsiz, geri zekalı taraftarlardan ben de utanıyorum.

Çok açık söylüyorum ki Aziz Yıldırım'dan tek birşey öğrenilecekse o da taraftar gruplarını dağıtması, en ufak prim vermeme politikasını denemesidir.

Kulübün ultraslan denen oluşumu reddetmesi, üyelerine bilet vermemesi ve Avrupa'daki maçlarda da ilgili güvenlik birimlerine ua üyesi gurbetçilerinde maçlar boyunca nezarette tutulmasını talep etmesi gerekmekte.

Geri
Üst Alt