Üye Görüşü Takımdan Önce Tribünlerden Utanıyorum

ultramallar yine işbaşında ne gerek var meşale atmaya beyinsiz ordusu.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Klüp açıklama yapmalı ,
bu maça gidip olay çıkaran taraftarlara ilgili ülkelerin kanunlarında ne imkanlar varsa kullanılarak yargı yoluna başvurulacaktır denmeli ,
ayrıca gerekirse avrupa maçlarına taraftar istemediğini UEFA ile paylaşmalı ,
yoksa bu geri zekalılar daha pisliğe sardıracak !

attılar,oyun durdu...yaptıklarından sonra ekrana dikkatlice baktım yaptıklarıyla zafer kazanmış gibiydiler,yarısının suratında yavşakça bi gülümseme vardı bir haltlarmış gibi...azalarak bitmeniz dileğiyle...

Abdürrahim bunlari mamaladikca daha da güzel günler gorucez.

Şeye sürülecek akıl yok bunlarda vallahi gerizekalı herifler.Bunlardan utanıyorum bide Galatasaray gibi köklü bir kulübün futbol takımının başındaki teknik direktörden utanıyorum.Ne hale getirdiler takımı 1.5 senede.Allah kahretsin emeği geçen herkesi.

Gurbetçi taraftarların çoğu pislik oluyor. Bu bir gerçek.

Gurbetçiler bunu her zaman yapıyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dört maçta 4 yese, seyircileri bunları yapsa şikecilere demediğimizi bırakmazdık,

şu tablo bize hiç yakışıyor mu Allah aşkına?

resmen dünya aleme kepaze olduk yazıklar olsun..

Galatasaraylı olmaktan utandım... Bugün o stadyumda bulunan ne idüğü belirsiz yaratıklar Galatasaray taraftarı ise ben Galatasaraylı değilim net! Ondan sonra türkleri neden sevmiyorlar?? Neden sevsinler sizin gibi yaratıkları!

GSCimbom olarak ultravestiler için açıklama yapmak lazım. Bunlar yine çıkar cefası da bizim sefası da bizim derler beyinsizler.

Ultraslanın ne faydası var ya tek bir şeyi öğrendiler koreografi yapmak takımına maçta köstek olan bir oluşum

Türkiye 'de bunun önüne geçtik epey, taraftar bilinçlendi. Biri atmaya kalksa diğeri engel oluyor.

Ama Avrupa 'da kimse kimseyi bilmez, nasıl stada sokuyorlar, neden atıyorlar anlamak mümkün değil.

Türk antipatisi tavan yaptı sayelerinde.

Geri
Üst Alt