Üye Görüşü Takımdan Önce Tribünlerden Utanıyorum

Burda bizim taraftarlar kadar stad güvenliğinde de sıkıntı yok mu? Bu meşaleler nasıl bir CL maçında stada girebilir ki?

15milyonluk Istanbul Arena'yi dolduramiyor ama son saniye kadar takimi destekleyen taraftara laf atabiliyor, yanlis yanlis yanlis.

Ayrica ordaki taraftarlar yuzunden butun gurbetcilere genelleme yapmak yine cok yanlis bir hareket.

Bu arada sorun sadece gurbetçilerle alakalı değil. Ülkemizde olan olayları bilmiyor musunuz? BJK taraftarını, çarşı'nın ua'nın yediği haltları, fener taraftarının hakemin kafalarıı yarmasını filan unutmayın.

Sorun taraftar gruplarıyla alakalıdır. Taraftar gruplarının üzerine hem kulüpler hem de asayiş ekipleri kararlılıkla gitmeli ve artık mevcut bu yapılar suç örgütü olarak değerlendirilmelidir. Zira ırkçılık var, adam yaralama var, adam yaralamaya teşebbüs var(sahaya cisim atarak), karaborsa vs. hepsi var.

Ultraslan, Çarşı, 12 numaranın taragtar örgütlenmesi filan kesinlikle organize suç örgütü olarak değerlendirilmeli artık.

Gram beyin yok şu işi yapan adamlarda.

gurbetçılerde ış yok.avrupada medenıleşememışler.

Taraftar destekliyor iyi hoş ama gördüğümüz görüntüler marka değerimizi yerlere düşürüyor

Sadece eğlence için maça gidiyorlar. Maçı izledikleri bile yok. Gırgır şamata. Hele Almanya da daha da öte. Kırk yılda bir GS maça gelmiş. Kaçırılırmı böyle keyif.

İstanbulda da böyle. Sadece eğlence için gidiyorlar.

Klopp 'ashamed' by Dortmund fans' behaviour - Goal.com

Almanlarin da yapmadigi bir sey degil. Tamam biz de elestirelim , ama burda Almanya'dan Hollanda'dan yazan ve okuyan akli basinda arkadaslar var, gurbetci diye genellemek de buyuk ahmaklik.

Aynen öyle. Sanki ligimizde, İstanbul'un göbeğinde olmuyor.

Bunun adı holiganlık ve suç. Suçun sebebi de taraftar oluşumlarının yapısı bana göre. İçini dışını bilenler az çok anlıyordur ne demek istediğimi. Irkçı tezahüratından tutunda,, sahaya ne zaman madde atılacağına kadar planlıdır. Bunların üzerine gidilmeli. Önce toplu bir operasyon şart İngiltere'deki gibi. Sonra daha aklı başında taraftar grupları kurulabilir.

Stadi 60 dakika'da terk edenler burda millete taraftarlik dersi veriyor, Prandellinin hocaligi kadar komik.

Emirates stadyumunda olanlardan sonra bugün daha beterini yaşadık ve hala daha bu ne idüğü belirsizlerin yaptıklarını savunanlar var şaka gibi :red: Bu çıkarttıkları rezillikten dolayı ben adam gibi mağlubiyete dahi üzülemedim. Bunu çok gördüler bana... Bizim taraftarı birşey zannederdim bende bir farkımız yokmuş... Yazık...

Ulan avrupadaki türkler bile zekasız

Eğer bu yönetimin biraz bile aklı varsa Anderlecht kulübüyle bağlantıya geçer ve bizim taraftara bilet vermeyin, biz taraftar istemiyoruz der. İtibarı falan geçtim, herifler bizi direk men ettirecek Avrupa'dan. Ne çeşit bir andaval ordusudur bu anlayan varsa beri gelsin.

Gurbetçi olayını çoğu zaman mizahi şekilde kullanıyorum ben. Yoksa aynı evde bile 2 kişi aynı olmuyor. Ama gurbetçi mizahi komik yani :D Onu genelleme veya ciddi olarak görmeyin.

Genel olarak fanatik tanimladigimiz futbol seyircisinin kafasının çalışmıyor olmasından ileri geliyor yoksa burda da olur, başka ülkede de olur, her yerde olur yani.

Sen bunlari rezil edip afişe etmek yerine, ışte taraftar budur diyip oversen bunun sonu gelmez tabii.

Geri
Üst Alt