Üye Görüşü Takımdan Önce Tribünlerden Utanıyorum

Ben maça alman arkadaşlar ile baktım. Onların yanında resmen yerin dibine girdim bu gerizekalılar yüzünden. Arkadaşlar diyordu: " Bu adamlar gerçekten taraftar mı?" diye.

Yani sırf zarar bu herifler. Sokayım onların tribün çocukluğuna, fanatikliğine. Takım sadece zarar görüyor. Ulan her alman diyor ne asosyal ne Asabi beyinsiz bir taraftar kitleniz var diye. Ultraslanında taraftarında ben ...

I am the one who knocks!

Meşaleyi atanlarında , şurada yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza genelleme yapanlarında
İyigeceler

Gurbetçileri genelleme olarak yorumlayanlara gerçekten diyecek birşey bulamıyorum.

Ben almanyada yaşayan bir Galatasaraylı bunu da geçtim bir türk olarak her zaman böyle davranışlardan utanırım her zaman.

Geçen sene Chelsea maçında da böyle genellemeler mevcuttu. Ben gurbette yaşayan bir birey olarak o stat da olsaydım bugün o meşaleleri yakan ve atanlar ile kavga ederdim ve muhtemelen genel taraftar klişesine uymadığım için dayak yerdim "ileri" gittiğim için o Ultramallar dan.

Benim maça gitme imkanım vardı bugün bir "almancı" olarak ama bir kaç ayrı nedenden dolayı gitmedim.

Biz gurbetçiler olarak Galatasaray ne zaman Almanya ya gelse çok seviniriz ve maça gitmek için elimizden ne geliyorsa yaparız, bilet yol falan umrumuzda olmaz ne de olsa bazılarımızın hayatında en çok sevdigi ve değer verdiği Galatasaray geliyor.

Uzun lafın kısası Ultraslan hariç normal bir taraftar kitlesi de mevcut. Ben Mönchengladbach da yaşıyorum ve burada bir kaç Galatasaraylı arkadaşım Ultraslan üyesi ve ben bunlara katılmadım çünkü Ultraslan bana uymuyor hiç bir şekilde. Neredeyse her eylemi, her girişimi ile benim ideallerime karşı çıkıyor.

Bunlara katılarak belki kolayca Avrupadaki maçlara bilet ulaşım imkanı bulabilirdim ama eylemleri hiç bir şekilde hoşuma gitmiyor.

Herşeyi geçtim stad da yaşanan olayları burada bazılarının "gurbetçi" lere bağlamaları beni çok kırıyor açıkçası. Buradaki normal bir taraftar yani meşale sokacak stada ve orada ortalığı birbirine katacak öyle mi?

Almanya da yaşayan ve ara sıra maça giden hiç bir futbol severi böyle birşey ile uğraşmaz. Tabi istisnalar mevcuttur, ama çoğunluk maçı seyretmek için ve takımını desteklemek için gelir.

Ben gerçekten utanıyorum maçlarımızı izlerken bu mallar yüzünden. Bu şerefsizler yüzünden de adam yerine koymuyorlar bizi stadlarda. Çünkü biliyorlar ne mal olduklarını türklerin.

Belki hatırlarsınız bir kaç sene önceye kadar Almanyada hazırlık maçlarına izim veriyorlardı. Ben en son Bochum da Galatasaray- Inter maçına gitmiştim ve o maç yine meşaleler vs sayesinde duraklamıştı, ve benim gibi normal ve adam akıllı taraftarlar bu yüzden yine çile çekmişti.

O maçta dua etmiştim inşallah Sneijder bir gün bizde oynar diye, duam kabul oldu. Bu güzel ve küçük bir ayrıntıdır, hiç bir zaman unutmayacağım.

Ben gerçekten anlamıyorum neden insanlar hayvana dönüşüyor. Hayvana hakaret ediyorum şu an herhalde, çünkü onlar bu şerefsiz haysiyetsiz varlıklardan daha değerli yaratıklar.

Bıktım lan bunlardan. Şerefsiz pislikler.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grup 4. maçında deplasmanda Dortmund'a 4-1 mağlup olduğu maçta skordan çok yaşanan taraftar olayları damga vurmuştu.
Özellikle mücadelenin 2. yarısında 2. gol öncesi kornerde yaşanan olaylarda Galatasaraylı taraftarlar yoğun uyarılara maruz kalmıştı. Sahaya patlayıcı madde atılması sebebiyle oyun bazı bölümlerde duraklarken, ayrıca Dortmund tribünlerine meşale atılması sonucu ufak çaplı bir yangın meydana gelmişti ve itfaiye duruma müdahale etmişti.

ULTRASLAN'DAN PKK BAYRAĞINA TEPKİ

Yaşanan bu olayların asıl nedenini ise TurkFutbol.Com açıklıyor.

Galatasaray taraftarlarının kale arkasındaki bölgesinin hemen çaprazında bulunan Dortmund'a ait tribünden ev sahibi ekibin bir taraftarının PKK bayrağı açarak Sarı Kırmızılı taraftarlara gösterdiği ortaya çıktı. Galatasaray tribünlerinden o bölgeye atılan meşalenin sebebinin bu olduğu ayrıca PKK bayrağı açan Dortmundlu taraftarın da o bölgedeki Türk taraftarlar tarafından darp edildiği de gelen bilgiler arasında.

BAZI TARAFTARLAR GÖZALTINA

Yaşanan darp olayları sonrası olaya karışan taraftarlar polis tarafından dışarı alınırken maç sonrası da olayların devam ettiği öğrenildi.

Mücadele bitiminin ardından sahaya yanıcı madde atıldığı tespit edilen taraftarların Alman polisi tarafından gözaltına alındığı aktarıldı.

TurkFutbol.Com Özel Haber

bu yukardaki olay dogru . maci izlerken tribünlerden sehiler ölmez vatan bölünmez tezüarati duyuldu bir arada ki dedim ne oluyoruz durup duruken .
pkk bayragi acanlar olmus resmen ki buna tepkisiz kalamayanlari suclayamam.

Avrupa maçlarına tarftarımız sokulmasın. Yeter artık ya! Kusura bakmayın Türkiye'de meşale atılmıyor ama her yurtdışı maçında atılıyor. Emin olun hiç biri bulundukları ülkede atmıyordur. Biz bile futbol kültürü olarak kendimizi geliştirdik ama Avrupada yaşamasına rağmen ordaki insanlarımız geliştiremedi. 10 yıl önceki manzaralar neyse aynen devam ediyor.

Not: Ulan ülkenin her yerinde terörist bayrağı açıyorlar. Adamlar mecliste bile gözümüze sokuyor... Bu bir neden değildir.

Yine esas noktadan uzaklaştık ayrışmaya gidiyoruz.Geldiğimiz noktaya bakarmısın, meşaleyi Gurbetçiler mi atıyor yoksa Türkiyeden gidenler mi?

Şerefsiz keltler pkk bayrağı he

BendeMeşaleAtdımRahatladım#

Ne atdık ama..ders verdik dortmund taraftarlarına

Son düzenleme:
Ikinci golu yemeden, korner atilamadi ve oyun durdu. Bizim futbolcular tribünlerle diyaloga girdi. Ve en sonunda korner atildi ve golü yedik! Bana tesadüf gelmiyor, oyuncularin konsantrasyonu bozuldu. Olaylari yaratan taraftarlar skorun bu duruma gelmesinden sorumludur.

Karsi tribüne mesale atilmasi terbiyesizlik, AMA yukarida yazildigi gibi karsi taraftan terrörist bayragi acildi ise, o zaman bir sey diyemem cünkü gündem bizleri o kadar gerdi ki o mesalenin oraya atilmasi normal...

ultraslanla ne alaka kekomusunuz onlarda bizim taraftar grubumuz gidin genç fenerlileri kötüleyin hakkaten baydınız beyin fakirleri

Dün yapilanlar çok gerizekalica ve malca hareketdi. Ultramallar işte. Meşalede yakarsin ses bombasida atarsin ama yeri ve zamani vardir. Git Floryaya Selçukun Burakin münasip yerinde patlat.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ikinci golu yemeden, korner atilamadi ve oyun durdu. Bizim futbolcular tribünlerle diyaloga girdi. Ve en sonunda korner atildi ve golü yedik! Bana tesadüf gelmiyor, oyuncularin konsantrasyonu bozuldu. Olaylari yaratan taraftarlar skorun bu duruma gelmesinden sorumludur.

Karsi tribüne mesale atilmasi terbiyesizlik, AMA yukarida yazildigi gibi karsi taraftan terrörist bayragi acildi ise, o zaman bir sey diyemem cünkü gündem bizleri o kadar gerdi ki o mesalenin oraya atilmasi normal...
Normal felan değil.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UltrAslan denilen gerizekalilara karsi birsey yapmasi lazim Kulüp

Adimiz kötüye çikiyor bu mallar dolayi

Ben maça alman arkadaşlar ile baktım. Onların yanında resmen yerin dibine girdim bu gerizekalılar yüzünden. Arkadaşlar diyordu: " Bu adamlar gerçekten taraftar mı?" diye.

Yani sırf zarar bu herifler. Sokayım onların tribün çocukluğuna, fanatikliğine. Takım sadece zarar görüyor. Ulan her alman diyor ne asosyal ne Asabi beyinsiz bir taraftar kitleniz var diye. Ultraslanında taraftarında ben ...

I am the one who knocks!
sende ezdirmisin kendini turkuz lan biz diyeydin yerin dibine girecegine

dunku tribun olaylari abartiliyor yok mesale yakilmis ses bombasi atilmis, vsvs aka bullshit,, futbolun guzelligi tribunlerdir.

bence skordan ve futbolumuzdan utanin

Geri
Üst Alt