Üye Görüşü Takımı Kim Yönetiyor?

Takımı Kim Yönetiyor ?

• Prandelli

Oy: 1 9,1%
  • Abdürrahim ve Ali Dürüst

Oy: 6 54,5%
  • Futbolcular

Oy: 4 36,4%

• Kullanılan toplam oy
    11

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Yeni yönetimin de gelmesiyle t.d'nin sürekli el değiştirdiğini görüyoruz. Sizce takımı kim yönetiyor ?

Ay lav yu hodzam yönetiyor.

sabri ve sneijder olayi albayrakin yonettiginin gostergesidir.

Sir Abdürrahim Başkan.

bende farklı bir komplo teorisi ortaya koyayım.. Ünal Aysal kankası Prandelli'yi arar ve Sneijder'i kadro dışı bırak, Sabri'yi 11'e al der böylece herkes Albayrak ve yeni yönetime yüklenir.Taraftar Aysal'ı mumla arar. Yani şimdi 2 gün önce gelen adamın hükmetmesindense 3 aydır birlikte olan adamın hükmetmesi daha mantıklı.. :D

Edit:Kimse prandelli dememiş buda benim komplo teorimin daha doğru olduğunu gösteriyor :D

Bugünkü kadroyu gördüğümüze göre Prandelli 2 gün daha kalmak için eline tutuşturulan kadroyu çıkarmış sahaya...

Artık ay lav yu hocam ile kendini akıllı zanneden Ali Dürüst bey herhalde mali darboğaz diye Sneijder'i göndermeye kalkacaklar ama akıllı olsunlar o iş öyle basit değil...

Şu anda Aziz Yıldırımın yönetiminden farkımız yok.
Albayrak ilk konuşmasında Selçuk ve Burak Yılmazı tekrar kazanacağız demişti. Birçok Türk oyuncumuzu, özellikle kadro dışı kalan oyuncularımızı kazanacağız demişti. Şimdi bakıyorum da neşter vurulmuş gibi görüntü var takımda ama yanlış çok. Sabrinin dönmesine birşey diyemiyorum ama Sniejder gibi adamın bugünkü maçta oynamaması harbiden de enteresan sanırım. Sniejder yerine Emre Çolak oynasın sorun yok ama Sniejder gibi bir adamın bugün ilk 11'de sahada olması gerekliydi yani demek istediğim emreye her türlü 11'de yer bulunabilirdi zaten. Şu an tam Burak ve Selçuğun istedi ortam var.Gelelim sorunun cevabına : Albayrak artık yarı teknik direktörümüz gibi.

Son düzenleme:
Albayrak + yerli abi çete (Selçuk + Burak vs.)

Su yerliler + Albayrak varya...
Vizyonsuzlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burnuma pis kokular geliyor bu macla ilgili sabri direkt ilk 11 de bu nasil is kac haftadan beri belki dogru düzgün antreman yapmiyor bu adam, takimin en iyisi sneijder ilk 11 de yok

ya prandelli yönetimle dalga geciyor yada albayrak bunu böyle istedi ve sneijderi yedek birakip sabriyi ilk onbire aldirdi. kesinlikle normal bir durum degil

Moderatör tarafında düzenlendi:
Prandelli'nin yönetemediği kesin...

Su Yarsuvat futbol dan anlamiyor zaten, sabahta ne yedini bile bilmiyordur kesin.

Prandelli bos bir hoca, sansla ve Balotelli yüzünden Italya ile finala cikmis, bu yil ne bos bir hoca oldugnu gördük zaten. Costa Rica bile dalga gectmisti Dünya Kupasinda.
Bizde gösterdigi "Performans"'dan bahsetmiyorum bile, bu herif futboldan anlamiyor.

Terimin sag kolu Albayrak ciddi bile almiyorum. O sadece Futbolcularla takilmak icin gelmis, baska bir ise yaramaz zaten.

Durumuz kötü, cok ama cok kötü günler bekliyor bizi. Seneye Feda Sezonumuz olacak.

Abdül tabiki.Artık burak ve selcuk krallıklarını iice ilan eder.Abdül ablierine ağlayıp sızlayıp kadroya girmeye devam ederler.

Ben yönetsem daha iyi yönetirim.

Geri
Üst Alt