Takımı Sabote Eden ''Kaşarlar''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şevket Atakan

Adventurer
GalataSarayı Efendileri
Burada ki kaşar tabirini kötü anlamlı algılamayın yada algılayın banane .

Maçı izliyorum , Selçuk dediğimiz adam(!) ın her hareketinde bi artniyet aramaya başlar oldum.

Kafa topları hep rakibe , topu ayağında fazla beklet , kafanı kaldırmadan Burağa(kral)'a pas atmaya çalış.

Boş boş gezin al gülüm ver gülüm.

Sen nasıl bir adamsın ya. Fatih Terimden direktif alıp takımı sabote ettiğini düşünür oldum.

Keza Burağında öyle sabote amaçlı top oynadığını düşünüyorum.

Umarım yanılmıyorumdur.

Çünkü sizin eğitiminiz bozuk , karakteriniz kokuşmuş.

Ben Türk futbolcusundan herşeyi beklerim.

ikisi de rendelenmesi gereken kaşarlar

ISIS takima Baskanlik adayligini koyup , Selcuk / Burak idam edilecek deseydi herkes oy verirdi .. o derece nefret saciyorlar

Konuşacaksak hakaret etmeden yapalım, kötü üslupla elimize birşey geçmez.

O kadar sinsi olmayı becerebilecek kadar zeki olduklarını düşünmüyorum. Yeteneksizler işte, taraftar gibi her şeyi umursamıyorlar, kapı gibi sözleşme imzaladılar, sülalem rahat modunda takılıyorlar işte.

---

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konunu daha düzgün bir başlık ve içerikle açabilirsin bu konu kilit.

iletişimi sağlayacak türk bir yardımcısı olması lazımdı,ufak hatalara bile müsamaha gösterildiği gören futbolcular yüz buldu ve azdı ! sonuçta hocayı bile dinlemeyen,kendini nimetten sayan,havalarından geçilmeyen bir çöp yığını oluştu...durum budur ! valla yeni teknik direktör gelecekse selçuk ve kankalarına dikkat etmek lazım,kadro dışı kaldığı anda mazallah o t.direktörü de yiyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt