Takımın Bitirici Santrfor Sorunsalı

Takimin degil Turk forvetlerinde bitiricilik sorunsali olsaymis daha uygunmus baslik. Tum Turk forvetler tekniksiz, top tutmasiz, top surmesiz mi yetisiyor anlamiyorum. Hicbir Turk futbolcu da yok. Ulan elin Kongo'lusunda bile var be

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Veee maça müteakip konuyu tekrar beğeninize sunuyorum.

Geldiği günde söylüyordum gol kralı olduğu 2 sezondurda söylüyorum Burak defans arkasına koşu yapmaktan başka bir özelliği olmayan beceriksiz bir adam.

* Trabzon'da gol kralı olduğu sezon bütün takım Burağa oynuyordu bütün toplar ondaydı saç baş yoldurduğu çok maç vardı o sezon ancak takımın nerdeyse bütün gollerini o attı

* Geçen sezon Burak yerine başka bir forvetimiz olsaydı çok çok önceden şampiyonluğu garantilemiştik. Kaçırdığı goller yüzünden kaybettiğimiz puanlar sayesinde Fenerbahçe yarışa girdi

* Bu sezon Selçuğunda formsuzluğuyla iyice vasatlaştı zaten. Drogbanın alda at dercesine verdiği bir çok pası heba etti. Top ezmesi bir çok pozisyonu yanlış pas tercihleriyle başlamadan bitirmesi kaçırdığı %100'lük goller ne kadar yeteneksiz olduğunu gösterdi.Aşağıdaki video'ya eklenmeyen Bursa ve son maçlarda var

[media]https://www.youtube.com/watch?v=sjgQ94ng0vQ[/media]

Şuanda fenerbahçenin bu kadar gerisindeysek bunda Burağın suçu çok çok fazla ayrıca Drogba hariç takımda kaliteli bir forvet almayan yönetiminde payı unutulamaz. Devre arası 8-9 tansfer yapıyoruz aralarında forvet yok

eleştiriler normal ama bu seneyi bu santraforlarla bitireceğiz takıma zarar vermemek için sene sonunu beklemekte yarar var ab kuralı gelirse ne ala ama gelmesse seneye bundan cok kotü olur 5+0+3 düşünmek bile istemiyorum.

Umut bulut, Salih, yiğit, Sercan, amrabat ve dany için toplam 23 milyon bonservis ödemişiz. Bu paraya Avrupa'da alamayacağın forvet yok. Mirallasından tut benteke, pato, balotelli sine kadar. Yazık çok yazık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burak 'tan muzdarip olan bir tek ben değilim sanırım.

Sezon istatistiği malumunuz:

29 Maç (20 Lig, 5 CL, 2 ZTK)

12 Gol (1 penaltı)

44 Ofsayt (Sadece ligde)

Sayısız top kayıpları, kendini yere atmalar, gereksiz rakibi düşürmeler, Drogba 'nın önünü kesmeler, ezdiği toplar vs. hiç saymıyorum.

Israrla söylüyorum ki Burak 'ı tanıyan kaleci Burak 'tan gol yemez. Sağa sola atlamadan topa doğru kapaklanırsa Burak gol falan atamaz çünkü hiç bir vuruş stili yok.

Topu sürme sıfırın altında, top tutma sıfırın altında.

Daha doğru düzgün hatırlamıyorum ki bir köşeye girip topu orada tutup tutarlı bir pas verdiğini.

Bursa 'ya 6 gol atıyoruz takımın forvetinin adı yok, ama 2 tane net kaçırdığı pozisyon var.

Şunu çok rahat biçimde söyleyebilirim ki Burak bu takıma gol yollarında zarar veriyor.

Alternatif olarak ne düşünülebilir. Gördüğüm kadaroyla Hajrovicin ayağı sağlam, hızlı teknik bir oyuncu ancak maç kondisyonu eksik. Burak 'ın yerine uca konulup denenebilir daha kötü olamayacağı aşikar.

Rakip defansı hataya zorlamak adına Umut kullanılanılabilir.

Yahut en mantıklısı Drogba tek forvet denenebilir.

Devre arasında bunu mancini görmesi lazımdı.3 kulvarda oynuyoruz 3 forvetle sezonu tamamlıcaz.

Şu anda baros gibi bitirici bi forvet olsaydı şu anda liderdik

bizde sadece o değil herhangi bir oyuncumuzun bile açı olduğu halde kaleye şu atmama problemi var bulduğunda çak diğer takımlar böyle bi dünya gol buldular.sıfıra inip adam gibi orta yapan yok durmadan ortadan verkaç veya arapasıyla ceza alanına girmeye çalışıyoruz artık adamlarda çözdü bizi.kanat forvet selçuğu alternatif yapacak bir eleman şart oğlu şart

Kim demiş bitirici olmadıklarını? Lamı cimi yok!! Türkiye'de bulunan en iyi bitiriciler bizde!

Sağolsunlar bunlar yüzünden şampiyonluk şansı bitmek üzere...

balotelli şart oğlu şart artık. kaç paraysa verip alalım

Burak 'tan muzdarip olan bir tek ben değilim sanırım.

Sezon istatistiği malumunuz:

29 Maç (20 Lig, 5 CL, 2 ZTK)

12 Gol (1 penaltı)

44 Ofsayt (Sadece ligde)

Sayısız top kayıpları, kendini yere atmalar, gereksiz rakibi düşürmeler, Drogba 'nın önünü kesmeler, ezdiği toplar vs. hiç saymıyorum.

Israrla söylüyorum ki Burak 'ı tanıyan kaleci Burak 'tan gol yemez. Sağa sola atlamadan topa doğru kapaklanırsa Burak gol falan atamaz çünkü hiç bir vuruş stili yok.

Topu sürme sıfırın altında, top tutma sıfırın altında.

Daha doğru düzgün hatırlamıyorum ki bir köşeye girip topu orada tutup tutarlı bir pas verdiğini.

Bursa 'ya 6 gol atıyoruz takımın forvetinin adı yok, ama 2 tane net kaçırdığı pozisyon var.

Şunu çok rahat biçimde söyleyebilirim ki Burak bu takıma gol yollarında zarar veriyor.

Alternatif olarak ne düşünülebilir. Gördüğüm kadaroyla Hajrovicin ayağı sağlam, hızlı teknik bir oyuncu ancak maç kondisyonu eksik. Burak 'ın yerine uca konulup denenebilir daha kötü olamayacağı aşikar.

Rakip defansı hataya zorlamak adına Umut kullanılanılabilir.

Yahut en mantıklısı Drogba tek forvet denenebilir.

Aston villadaki batakemidir nedir sezon sonunda gsye geliyormus diye haberler duydum doğruysa iyi topcu

Dünyanın en iyi forvetini bile alsak işimiz çok zor deplasmanlarda bu isteksizlikle. Topu kaleye sokacak adamdan çok topu ileri taşıyacak adam lazım. Ara ara Melo'nun dışında topu ileri taşıyabilen tek bir oyuncumuz bile yok ki. Pas yaparak ileri gitsek bile topu ileride tutabiliyor muyuz? O da yok. Sneijder topu ileride onunla buluşturabileceğin sürece Sneijder, dün orta sahanın ilerisinde kaç pas alabildi ki? Dün maçta Alex dışında bir tane adam yoktu kanat kullanabilen. Drogba'nın en kötü haline bile sadece kanatlardan iyi orta açabilsek çok rahat alırız maçları. Dünyanın en basit olan taktiği '' ORTA , KAFA , GOL'' değil mi? Evet ama bizim için en zoru bu. Neden ? Çünkü sıfıra inip orta açabilecek bir organizasyonumuz ve çabamız yok.

Mevlüt erdinç nasıl olur ? Madem bu yabancı sınırı değişmeyecek hatta 5'e düşecek, Ab yasası filan da şüpheli, TC pasaportlu çok fazla da alternatifimiz de yok. Drogba gidince de en kralından bi yabancı forvet zaten alınır, Umut da Burak da bu sene kayıplarda, Mevlüt yerli santrafor kalitemizi yükseltir. Şimdiden anlaşmak lazım bence, FB de BJK de onu düşünecektir mutlaka.

Yapacak birşey yok maalesef yabancı kontenjanı var takımın yarısından fazlası çöp zaten..

Yabancı kontenjanı olmasa 1-2 Türk oyuncu bu takımda oynayabilecek kapasitede o bile zor..

Tabiki haliyle Chelsea'den tokadı yiyip rüyadan uyanacağız.

1)ibrahimovic

2)balotelli

3)benteke

4)dzeko

sezon sonu şu 4lüden birini alırsak çok çok iyi olur.

Geri
Üst Alt