Takımın Bitirici Santrfor Sorunsalı

bence bizim vucinic tarzı bi forvete ihtiyacımız tabi bu benim kendi görüşüm top kontrolü iyi olan pas yapabilen bir oyuncu teknik olacak vucinic de bu sene juve'de oynamıyor orası da var ama benim çok beğendiğim bir oyuncu hiç olmazsa Sneijderle anlaşır..

Bizim takimda bitirici santrfor sorunu yok. Komple forvet sorunu var. Eldeki 3 Forvet yerine 1 tane saglam forvetimiz olsaydi. Hersey daha farkli olurdu.

Burak 'tan muzdarip olan bir tek ben değilim sanırım.

Sezon istatistiği malumunuz:

29 Maç (20 Lig, 5 CL, 2 ZTK)

12 Gol (1 penaltı)

44 Ofsayt (Sadece ligde)

Sayısız top kayıpları, kendini yere atmalar, gereksiz rakibi düşürmeler, Drogba 'nın önünü kesmeler, ezdiği toplar vs. hiç saymıyorum.

Israrla söylüyorum ki Burak 'ı tanıyan kaleci Burak 'tan gol yemez. Sağa sola atlamadan topa doğru kapaklanırsa Burak gol falan atamaz çünkü hiç bir vuruş stili yok.

Topu sürme sıfırın altında, top tutma sıfırın altında.

Daha doğru düzgün hatırlamıyorum ki bir köşeye girip topu orada tutup tutarlı bir pas verdiğini.

Bursa 'ya 6 gol atıyoruz takımın forvetinin adı yok, ama 2 tane net kaçırdığı pozisyon var.

Şunu çok rahat biçimde söyleyebilirim ki Burak bu takıma gol yollarında zarar veriyor.

Alternatif olarak ne düşünülebilir. Gördüğüm kadaroyla Hajrovicin ayağı sağlam, hızlı teknik bir oyuncu ancak maç kondisyonu eksik. Burak 'ın yerine uca konulup denenebilir daha kötü olamayacağı aşikar.

Rakip defansı hataya zorlamak adına Umut kullanılanılabilir.

Yahut en mantıklısı Drogba tek forvet denenebilir.

Telles'in de ayağı sağlam, tekniği de var. Denenebilir mi?

Tek vuruşu sağlam,sırtı dönük topu alıp kontrol edebilecek bir oyuncuya ihtiyaç var.

Ayrıca forvetin yanına da skora etkisi olan içeri kat edebilecek iki kanat oyuncumuz olursa sneijder ile mükemmel uyum sağlarlar.

Doğrusu;

Takımın; bitirici, top tekniği fena olmayan, oyun zekası idare eder ve fiziğini iyi kullanabilen santrafor sorunsalı.

Drogba'yı isteksizliğinden ve yaşından dolayı kenara koyarsak, Burak ve Umut'un herhangi "eh" diyebileceğimiz bir özelliği bile olmamasından mütevellit her maç kanser olmaktayız. Bizi bu isimlerden kurtaracak kişilere şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Yine bir galibiyet ama konuyu ısrarla tekrar gündeme getiriyorum.

Bursa 6

Eskişehir 3

Antalya 2

Beşiktaş 1

Chelsea 1

Rize 1

Akhisar 6 = 20 gol

Takımın santrforu Burak 'ın attığı gol sayısı 1 o da zar zor. Kaybettiği topların haddi hesabı yok, top kaybettikten sonra oyuncuyu düşürüp oyunu soğutmasının, düştüğü ofsaytların sayısı belli değil. Allah 'tan fark yaratan oyuncularımız var da gol sıkıntısı çekmiyoruz, ama etkili bir santrforumuz olsa daha farklı olurdu.

Önümüzdeki sezon ilk önce yapılması gereken bu zaten.

sözlük bebeleri gibi başlık açılmasa güzel konu ...

Geri
Üst Alt