GSC Haber Takımları Yabancılar Sırtlıyor!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Ligin 6.haftasında atılan 25 golün 16 tanesine yabancılar imza attı.

Gaziantepspor 1-0 Karabükspor (Chico)
Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (Sneijder 2x, Alper)
Bursaspor 2-2 Eskişehirspor (Bakambu 2x, Hürriyet, Funes Mori)
Trabzonspor 3-1 Mersin (Belkalem, Medjani, Cardozo, Oktay)
Akhisar 2-0 Kasımpaşa (Uğur, Gekas)
Beşiktaş 3-2 Sivasspor (Demba Ba 2x, Olcay, da Costa, Hakan)
Rizespor 2-2 Balıkesirspor (Andre Santos, Giray, Jabbie, Holosko)

Ligin en golcü yerli isimleri:
Semih Şentürk - 3 gol
Burak Yılmaz - 3 gol
Olcay Şahan - 4 gol
Adem Büyük - 4 gol

Saçmalamayın yabancılar türk futboluna zarar veriyor (!!!)

Milli Takımımımımızın içine ettiler ama.

Yabancı sınırı 1+3+1+2+1+2 olmadığı sürece Türk futbolu gelişmez.

Bu adamlar olmasa o golleri yerliler atacaktı. Rol çaldılar, genç yerli dimaların önünü kestiler. Derhal yasaklanmalı bu yabancılar!!!

nezaman bizde ronaldo ve neymar gibi bilekleri inanilmaz oyuncular cikacak? 77 milyon nabiyo nerde bu devlet?

nezaman bizde ronaldo ve neymar gibi bilekleri inanilmaz oyuncular cikacak? 77 milyon nabiyo nerde bu devlet?
Kardeş bak sana bir örnek vereyim. Benim bir kuzenim var şimdi karsta beden eğitimliği okuyor . Çocuk hep anlatırdı ben üniversiteler arası turnuvada gol kralı oldum falan. Ben derdim tamam iyidir ama üniversitelerde ne kadar kaliteli adam olur ki .Her neyse bu bir de bulunduğu ilçenin takımında oynuyor sarıkamışspor da . Buna ikinci lig kulüpleri teklif yapıyor gidemiyor çocuk ailesi korkuyor izin vermiyor işssiz kalır diye. Çocuğun yemin ediyorum bir kere halı saha maçını izledim (oynayanlar da az buz değil hepsi en en kötü bi profesyonel kulüpte oynuyor) ağzım açık kaldı. 10 gol atıldıysa 9 unu çocuk attı hem de bildiğin teknik şutları köşelere falan gidiyor. Sonra baktım bizim Burak Yılmaz lüzumsuzuna. Benim kuzen sadece bir örnek anadolu da emin ol böyle binlerce adam vardır. Ama hiçbirii için yeterli imkan yok. Bizim çocuk başka bir üniversiteye yatay geçiş yapacakken hoop bir dersten bırakıyorlar. Hocalar tehdit ediyor eğer bizimle üniversite turnuvasına katılmazsan kulüpte kalırsan seni bırakırız falan. Sonuç adam 21 yaşına geldi ve hiç bir şey yapamıyor . Küçük küçük oynuyor. En son Nerede bizim TFF ? üniversiteler arası turnuvada gol kralı olan adama bir bakmaz mı hiç bir takım. Nerede bizim scout lar . Hikaye hep. Anca gidip yerli diye almanya da oynamış oyuncuları alıyoruz. Bu takımda Yiğit gökoğlan,Yasin öztekin gibi adamlar var yahu. Bizim çocukları 2. liglere alsalar oradaki fosillere bin basarlar ama nerde.

Geri
Üst Alt