- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Htalks, Fırat Sobutay, Tuna Tavus
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunları 10 dakika izleyebildim yav sanki ürettikleri içerikleri sadece bakın biz bunu yapabiliyoruz demek için çeken bir çift gibi geldi o kadar da gezgin vs takip ederim bunlara tahammül edemedim nedense.![]()
Yolcuların Dikkatine
Merhaba biz Ebru ve Cihan Kendi dönüştürdüğümüz karavanımızla dünyaya açılmak isteyen bir çiftiz! Yolculuklarımız sadece karavanımızla değil elbette, küçük teknemizle, motorumuzla, sırt çantalarımızla da seyahat ediyoruz. Tam zamanlı karavanda yaşamanın gerçekte nasıl bir şey olduğunu, en...youtube.com
Muhtesem bir kanal
valla ben haluk üzerinden diğerleri ekmek yiyor diye bakıyorum - ama halukta ikinci bir yerden para kazanıyor sonuçta343 güzel kanal. haluk murat asık setenli programlar iyi ersin de katılıyor bazen.
ersine acıdığım program ise ümit karan ve tümer metin ile yaptığı program. ikiside birbirinden saçma adamlar. olan ersin e oluyor o kadroda.
sokak yemekleri videolari izleyebilrisin 89 milyar tane falan var.(Uzakdogu ozellikle)Futbol dışı öneriler var mıdır
Hobi niyetine izleyip bilgilenecegimiz bir kanal
@Can Erden @Suat Kara @Hasan Bekir
Mendebur Lemur, vlog seviyorsan gezmeyibilican ve Cem kun(sadece Japonya)Futbol dışı öneriler var mıdır
yakin gecmiste , forumumuzda bir baslik acmistim ilgiyle izledigim bir kanaldir ,Futbol dışı öneriler var mıdır