Takip Ettiğiniz YouTube Kanalları

Htalks, Fırat Sobutay, Tuna Tavus

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keyifli bir yayın olacak gibi görünüyor, arkada ses olsun diye açmak isteyen varsa;

Haluk Yürekli için bir yorum yapmak istedim herhalde yeri burası olur. Takip ettiğimiz bir kanal ve isim ama Seten'in kanalına geçtikten ve sonra Düzen ile de çalışmaya başladıktan sonra özellikle son zamanlarda ciddi bir değişim var kendisinde. Saçma sapan yorumlar yapıyor. Sivas maçı için bile GS kötü oynadı falana getirip GS kötü oynuyor algısı yapıp işi başka yerlere götürmeye çalışıyor gibi bir hinlik sezinlemeye başladım kendisinde.

kanalı bilmiyorum ama cengiz küçükayvaz üstad için izlenir

Muhtesem bir kanal

343 güzel kanal. haluk murat asık setenli programlar iyi ersin de katılıyor bazen.
ersine acıdığım program ise ümit karan ve tümer metin ile yaptığı program. ikiside birbirinden saçma adamlar. olan ersin e oluyor o kadroda.

Muhtesem bir kanal
Bunları 10 dakika izleyebildim yav sanki ürettikleri içerikleri sadece bakın biz bunu yapabiliyoruz demek için çeken bir çift gibi geldi o kadar da gezgin vs takip ederim bunlara tahammül edemedim nedense.

343 güzel kanal. haluk murat asık setenli programlar iyi ersin de katılıyor bazen.
ersine acıdığım program ise ümit karan ve tümer metin ile yaptığı program. ikiside birbirinden saçma adamlar. olan ersin e oluyor o kadroda.
valla ben haluk üzerinden diğerleri ekmek yiyor diye bakıyorum - ama halukta ikinci bir yerden para kazanıyor sonuçta

her ne kadar Seten tarafsız kalmaya gayret etsede , öbürüne uçan tekme atasım geliyor bazen . anormal antipatik seviyeye çıkıyor aralarda - hele hele koyun fener cemiyeti gaza gelmişse...

Ersin de tarafını gizlemiyor konuk olduğunda - daima fener savunuyor aslında. Bide moderatör olduğunda fırçalıyor "şu görütüyü verin, ismimi doğru yazın" falan diye ... olmasa da olurdu.

Haluk kurtarıyor o gemiyi.

genede tabi iki tarafın aynı programda oturuşu önemli konsept. Ordan yakalıyorlar zaten biraz.

Futbol dışı öneriler var mıdır

Hobi niyetine izleyip bilgilenecegimiz bir kanal

@Can Erden @Suat Kara @Hasan Bekir
yakin gecmiste , forumumuzda bir baslik acmistim ilgiyle izledigim bir kanaldir ,
hafta da bir <-> konuk aldiklari ''basari hikayesi tema'li '' yayini izlerim konsept ozelinde > StoryBox.

benzer kanallar; ChefStory , Gurmoss ,Vedat Milor kendi kanali.

tatil gezi kultur noktalarina dair > Ayricalikli Rotalar.

genel ortaya karisik listem den bir kac adet ^kanal ;

kendisi -ayak isleri dizisinin arkasindaki isim olarak one ciksa da , nacizane ben kendisini ^Ulan Istanbul dizisinde ilk izleyip ,o gun bugundur yer aldigi set onu set arkasi isleri yakalarsam izlemeye calistigim ^Caner Ozyurtlu nun acmis oldugu kanal da
kendi konseptin de her bolum konuk aldigi kisi ile ortaya karisik sohbetli yayini > Los Sohbet .

matrak mizah amacli > Kukla Kabare , Just For Laughs ,
gerilim amacli > BizarreBub .

elbette daha cok kanal var , simdilik listemden bu hafta birer adet vidyolarini izlediklerimi yazayim istedim .

saygi ve selamlar .

H talksa bakiyom arada

Bu aralar fatih terimin gelmesinden çok korkuyor hasan arda bey.niye acaba?

Bu kadro ile boş atmayacagini bilyo çünkü hocanın

Izleyenleri rahatlatiyor

Gulumseten bir kanal

Hipnotik

Geri
Üst Alt