Takip Ettiğiniz YouTube Kanalları

Beyler bu başlık altında, takip ettiğimiz Youtube kanallarını paylaşalım bence. Böylelikle hepimiz, bilmediğimiz kaliteli kanalları keşfetmiş oluruz.

Ben başlıyorum ;

Ünsal Ünlü : Ünsal Ünlü

Gündeme dair videolar paylaşır. Siyaset ağırlıklı bir içeriğe sahiptir.

İstanbul Times Tv : İstanbul Times TV Özel

Sokak röportajları ve seçim anketleri tarzında videolar yayınlar. Sunucu Çağla Pekgüleç'e ayrı parantez açmak istiyorum tabi. Hastasıyım. :D

Emre Durmuş : Emre Durmuş

Dünyayı turlar, biz de oturup seyrederiz.

Sesegel : SeseGel

Fifa - Pes videoları yayınlar genelde.
Aradan 8 yıl geçmiş, ve şu an hiçbirini takip etmiyorum. Denk gelsem ilgimi de çekmez.

Vay be. Zaman işte. İnsanı değiştiriyor.

İkiside mükemmel

Artık pek aktif değil galiba ama genelde av hayvanları üzerine çalışan değişik bir kasap aşçı vs. Meraklısına 👇

SmartSelect_20260123_010442_YouTube.webp

Tarihvizyon guzel bir playlist yapmis. Ataturk gercekten muazzam bir lider.

Konukların röportaj vermeyi sevdikleri bir kanal. Ünlülerin müzik zevkini ve öykülerini güzel bir konseptte sunuyor.

Benim gibi Tarih sevenlere şiddetle önerebileceğim bir arkadaş. Genellikle vahşet ve şiddet içeren olaylar üzerine videoları var ama ciddi bilgiler veriyor.

Özellikle şu 2 videyou izleyince hem bir Nükleer bomba saldırısıyla karşı karşıya kalmak nasıl bir şey tahayyül ettiriyor hem de bu silahların aslında bir daha neden asla kullanılamayacağını, kullanılırsa nasıl b.ku yiyeceğimizi anlatıyor. 72 dakika kısmını duyunca ilk başta abartıyor diyorsun ama saatte 10 bin km hızla ilerleyen hipersonik füzelerin olduğu bir ortamda şu anlatılan senaryonun hiç de abartı olmadığını gözüne sokuyor.

Geri
Üst Alt