Taksim - İstiklal Cad. Eğlence Mekanları

Ümit Karagöz

Sarı Üye
arkadaşlar eğlenceyi seven biriyim. yalnız istiklal caddesi eylence mekanlarını pek bilmiyorum. mağlum Anadolu yakasında oturduğum için.

bana istiklal daki tavsiye edebileceğiniz clup , disko,bar gibi eğlence mekanlarından bahsedebilirmisiniz.

iki kafadar arkadaşım var. damsız girebileceğimiz mekanlar nereler , ayrıca mekanları bilmediğimiz için kazık yememek için önerilerinize ihtiyacım var.

taksimde dolanıp duruyorum içime sinen bir yer bulamıyorum doğru düzgün. jokeri biliyorum az çok daha başka yerler varmı

Yazdınız mekanlardan Biraz bahsedermisiniz

Vos vos : çoğunlukla 80lerin pop şarkıları çalar eğlence olarak hafta içi 7/10 hafta sonu 9/10

nevizadedeki sanat : İstanbul ayakların altında olacak şekilde çok güzel bir manzara eşliğinde biranı yudumlayabilirsin ferah nezih bir mekan 8/10

eskici : 70ler ve 80 ler 90 lar , club , pop , caz her türlü müziğin dibine vurabilirler anlık değişim içinde bir bar :) 7.5 / 10 t

arza : tam bir kampüs mekanı , içerde 30 yaş üzeri görmen neredeyse imkansız. en büyük avantajı alkol fiyatları . 2 tane 50 lik bira toplam 12 tl :) 8 / 10

Quba ve çınaraltı : Taksimde genelde temiz club disco bulmak çok nadirdir. her türlü pislik mevcuttur coğunlukla. yada içerde bi ton sap kaynar genelde :) ama bı 2 mekanda adam gibi eğlenebilirsiniz diyebilirim. Ama sap sorunu vardır dikkatinize :) 8.5 / 10

Geri
Üst Alt