takuma asano

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1622477622558.png

Doğum tarihi/Yaş: 10 Kas 1994 (26)
Doğum yeri:
Japonya
Komono, Mie
Uyruk:
Japonya
Japonya
Boy: 1,73 m
Mevki: Sol Kanat

Takuma Asano 26 yaşında Japon kanat oyuncusu. Bonservisi elinde. Boşta olan oyunculardan ligimizde her takımda iş yapabilecek bir isim. Hızı çok yüksek. Normalde hızı yüksek futbolcuların bitiriciliğinde sorun olur fakat Asano öyle değil.

Aynı zamanda pas kalitesi ve bitiriciliği de üst seviyede. Dediğim gibi ligimizde her takımda iş yapabilir. Bu sezon Partizan formasıyla Sırbistan liginde 18 gol 8 asistlik performans sergiledi. 2016 yılında Arsenal'in 4 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kalmıştı.

1622477286331.png

Yetenekli ise bizim kriterlere uymaz. 30+ olması ve six partilerinde boy göstermesi lazım

Başlığı Takuma Sato okuyup, ne alaka diye girdim. :asd: Asano yetenekli bir futbolcu,. Sahada olgun, ne yaptığını bilen bir oyuncu görünümündeydi. Çok bir riski de yok, alır dener elden çıkartırsın, maliyeti olacağını sanmıyorum.

1622477384213.webp

bu yetenekli oyuncuya dair basligin olmasi memnuniyet verici.

japon milli takiminda ligler biter bitmez ciktigi maclari izledim, cok iyi performans sergiledi. bugunde golunu yazdi.
cok hizli, driplingleri cok iyi, topla seri sekilde dikine giden rakibi zorlayan bir stili var. on bolgenin 3unde de oynuyabiliyor. . . pres yonude iyi... yasi da keza... renkdasimin dedigi gibi, bonservisi elinde. tam bri firsat transferi.

ps;

baslik keske
'''genel uzakdogulu yetenekler''' olarak guncellense. daha fazla isimler yazabiliriz boylelikle.

bu yetenekli oyuncuya dair basligin olmasi memnuniyet verici.

japon milli takiminda ligler biter bitmez ciktigi maclari izledim, cok iyi performans sergiledi. bugunde golunu yazdi.
cok hizli, driplingleri cok iyi, topla seri sekilde dikine giden rakibi zorlayan bir stili var. on bolgenin 3unde de oynuyabiliyor. . . pres yonude iyi... yasi da keza... renkdasimin dedigi gibi, bonservisi elinde. tam bri firsat transferi.

ps;

baslik keske
'''genel uzakdogulu yetenekler''' olarak guncellense. daha fazla isimler yazabiliriz boylelikle.
Beğendiğin bir uzakdoğulu veya baska uyruklu bir futbolcu varsa konusunu açabilirsin renktaş

Geri
Üst Alt