Talisca Beşiktaş'ta

Brezilyanin kadrosuna davet edilmek her yiğidin harcı değil

Süper lige daha çok değer verilmeye başladı

Pek katılmıyorum da Giu yerine Talisca'nın çağrılması normal. Bunun sebebi de bence bu tarz bir oyuncu istenmesi çünkü o özellikte sadece Firmino var takımda. Yoksa Moura gibi yetenek kadroda yok mesela.

16 gol 8 asist yapmış
Cl de 5 tane gol atmış.

Büyük maç kazandırmış.

Ama topsuz oyunda kötü diye bişi uyduruyor bazıları xd

bu adam büyük takım topçusu degil olamayacakta muhtemelen,bunun dedesi yasındaki vagner loveda bizim boktan ligte 2 yıldır çuvalla gol atıyor

ben acıkcası begenmiyorum ,tolgay mesela cok daha yararlı ve bundan daha iyi topcu bence komple bir oyuncu

16 gol 8 asist yapmış
Cl de 5 tane gol atmış.

Büyük maç kazandırmış.

Ama topsuz oyunda kötü diye bişi uyduruyor bazıları xd
16 gol 8 asist? Kac sezonda 16 gol 8 asist yapmis? Bu sezon oyle birsey oldugunu dusunmuyorum, hatta beine baktim 6 tane asisti bile yok, ne konusuyorsun...? 6 dan asagisini da gostermiyor Bein de (ilk 10 disi) ama 10 tane golu var bu sezon!
Buyuk macmi kazandirmis? Bizim mactan bahsediyorsan o golde top bizimkine carpmasa ... Atardi golu... Digerlerinde de Talisca degil Q7 ye dua etsinler, onun actigi ortalar 80 yasindaki dedemin kafasina carpsin o bile atar...

Bu sezonki performansina gore overrated bi oyuncu... Belhanda ondan faydali benim gozumde...

Ezbere konusuyorsun gibi geldi bana!

Edit: ben ligi kastettigini dusunmustum Adminim Keramettin uyandirdi... Affola :hat:

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
16 gol 8 asist? Kac sezonda 16 gol 8 asist yapmis? Bu sezon oyle birsey oldugunu dusunmuyorum, hatta beine baktim 6 tane asisti bile yok, ne konusuyorsun...? 6 dan asagisini da gostermiyor Bein de (ilk 10 disi) ama 10 tane golu var bu sezon!
Buyuk macmi kazandirmis? Bizim mactan bahsediyorsan o golde top bizimkine carpmasa ... Atardi golu... Digerlerinde de Talisca degil Q7 ye dua etsinler, onun actigi ortalar 80 yasindaki dedemin kafasina carpsin o bile atar...

Bu sezonki performansina gore overrated bi oyuncu... Belhanda ondan faydali benim gozumde...

Ezbere konusuyorsun gibi geldi bana!

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tüm turnuvalarda toplam 16 gol 4 asisti var.

Geri
Üst Alt