Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.863
- 12.952
- 2.343
Yaprak Burunlu Barnie avatari forum tarihinin en iyi avatari idi
Niye ısrarla o kelimeyi kullanmak yerine yaprak diyorsun,yemiyor mu yazmak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaprak Burunlu Barnie avatari forum tarihinin en iyi avatari idi
Gse rutbemi kaptirmak beni uzer senden bi farkim olmaliNiye ısrarla o kelimeyi kullanmak yerine yaprak diyorsun,yemiyor mu yazmak?
Gse rutbemi kaptirmak beni uzer senden bi farkim olmali
Gse rutbemi kaptirmak beni uzer senden bi farkim olmali

maleseph. darbe ile anında indirdilerYaprak Burunlu Barnie avatari forum tarihinin en iyi avatari idi
Sevmem milli araları ama tam kıvamında bitti bu hafta, o yüzden aslında güzel oldu. İki hafta ohh mis gibi takılıcaz.Ulan bu milli aranın zamanlamasına soxam.
Yaprak Burunlu Barnie diyince sanki milletin aklına bildiğin ağaç yaprağı gelecek.![]()
Sevmem milli araları ama tam kıvamında bitti bu hafta, o yüzden aslında güzel oldu. İki hafta ohh mis gibi takılıcaz.
Muhtemelen maça hazırlanmak için kullanıyorlardır.Stat da nerede bulmuşlar Kamçıyı ? Öyle ha deyince bulunabilen bir şey değil ki bu, nasıl bir zevkler ve fantezileri var.![]()
Bu polemige son verelimYaprak Burunlu Barnie diyince sanki milletin aklına bildiğin ağaç yaprağı gelecek.![]()
Ben gerçekten yaprak anlamıştım şu an hayallerim yıkıldı.

Çay içiyordum ekrana püskürttüm. İş yerindeki arkadaşlar napıyorsun Levent bey diye şaşırdılar.
Sevmem milli araları ama tam kıvamında bitti bu hafta, o yüzden aslında güzel oldu. İki hafta ohh mis gibi takılıcaz.
Niye sen uzaylımısın.Gse rutbemi kaptirmak beni uzer senden bi farkim olmali