- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Şenol soyunma odasına girmiş 1 2 maç daha ceza yiyebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupada gogsumuzu kabartamayacaklar mi demek istedin umarim yanlis anlamisimdir.
O da olmayacak umarım bu sene.Şampiyon olmamız lazım.
Şenol soyunma odasına girmiş 1 2 maç daha ceza yiyebilir
Tek sıkımlık canları var. Bizim diri kalmamız lazım, gerisi gelir zaten.
reis mi, demek sanada iyi niyet aşıladım.Göztepe'yle alakalı bir şey demedim reis sakin ol.
reis mi, demek sanada iyi niyet aşıladım.

Gören de beni kötü niyetli sanacak sen de yav.![]()

Bugun bişey anladım kı benı eskı dostum sarperle barıstıracak tek uye sensın kenanreis mi, demek sanada iyi niyet aşıladım.
Hirboluklarini gormezden gelirsek iyi bi herif oldugunu belirtmeliyim.Gören de beni kötü niyetli sanacak sen de yav.![]()
Bugun bişey anladım kı benı eskı dostum sarperle barıstıracak tek uye sensın kenan
Hirboluklarini gormezden gelirsek iyi bi herif oldugunu belirtmeliyim.
Ortalığı karıştırmak ile meşgul. Dur, otur köşeye diye ceza veriyorum durmuyor hayta. Az kaldı ikinci kez sünnet ettiricem.Vay recep nerelerdesin yahu
Oda kampa karı kız getiriyormuş, bunlarda da kamçı var uygundur.Ersun Yanal bayadır yalakalık yapıyor yok beşiktaş şöyle iyi böyle iyi yok Türkiyede kimse önlerinde duramaz.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Artık Serkanlaşıyorsun farkettin mi bilmiyorum ama o senden sen ondan gibi tuhaf bir döngüye girdiniz ortak hesap açmaya ne dersiniz ?Göztepe'yi sevmediğim hususu doğrudur.
Artık Serkanlaşıyorsun farkettin mi bilmiyorum ama o senden sen ondan gibi tuhaf bir döngüye girdiniz ortak hesap açmaya ne dersiniz ?
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi