Talisca: "Galatasaray'ı yenmeye gidiyoruz"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Talisca maçın ardından medya mensuplarının sorularını yanıtladı

Çok önemli bir galibiyet aldık. Tempomuzla bu galibiyeti hak ettik. Yediğimiz golle oyun dengelendi. Ancak ondan sonra tempomuzu yükseltip golleri bulduk ve galibiyetle ayrıldık. Ligin ilk yarısında fizik olarak hazır değildim. Zor anlar yaşadım, isteneni veremedim. Eleştiriler oldu ve haklılardı. Hocamın güveniyle beraber potansiyelime güveniyordum. Yükselen performansımla beraber kendimi iyi hissediyorum. İki sezondur tt arena'da zor maçlar oynuyoruz ve galibiyetle ayrılıyoruz. Galatasaray iyi bir dönem geçiriyor. Bizim de aklımızda plan var. Galatasaray'ı yenmeye gidiyoruz."

Beklenen açıklama

9757a6dba8d09c374ad5afc7b131d5fb.jpg

TapaTalK

Evet beklediğimiz açıklama gelmiş artık rahatız.

akhisar turu almaya geliyoruz dedi b takımla da olsa yenip gittiler şimdi de bu beyaz üsküre kafa yenmeye geliyoruz diyor. bakalım ne olacak ? umarım yeneriz de götünüze baka baka gidersiniz

Çakacağız hemde tıpkı Trabzon maçındaki gibi kolayca

umut fakirin ekmeği demişler.
sen ne zaman fakirleştin de, ekmekarası umutla yaşıyosun usta.

Bunlara bu cesareti verenleri allah kahretsin. Neyse ki Galatasaray fabrika ayarlarına döndü. Derslerini alacaklar.

Peki bundan Fatih Hoca'nın haberi var mı?

Bizdeki sözde 10 numaranın yerine bu bizde olsaydı kesin yenerdik bunları zaten. Daha doğrusu çoktan şampiyonluğumuzu ilan etmiştik.

Galatasaray zor maçların takımıdır..Finallerin takımıdır. Ciddiye aldığı maçı vermez.

Ama su Talisca tehlikeli adam.. Bunu etkisiz hale getirmeliyiz. Şart..

(17/05/2015)
Günay Güvenç: "Herkes şampiyonun belli olduğunu söylüyor ama, haftaya kalede kurtarabileceği topta elini çeken bir kaleci olmayacak."

(24/05/2015)

gözünüzden kan alacağız

Geri
Üst Alt