Talisca, Roma Yolcusu!

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
5ae6f07b0f254414c4465acb.jpeg

İtalya'nın Corriere della Sera gazetesi, Roma'nın Benfica ile Anderson Talisca'nın transferi konusunda anlaştığını iddia etti.

Gazete, Benfica ile Roma'nın anlaştığını kesin olarak yazmasa da Roma'nın Talisca ile görüşme konusunda serbest olduğunu iddia etti.

Son 2 sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Anderson Talisca, siyah-beyazlı forma altında 36 gole imza attı. Ünlü menajer Jorge Mendes ve Carlos Leite arasındaki iyi ilişkiler sebebiyle adı Wolverhampton Wanderers ile de anılan Talisca'nın Beşiktaş'ta devam etmesinin zor olduğu, çünkü 21 milyon euroluk bonservisini almakta zorluk çekeceği yazıldı.

5-2'nin rövanşında, 2 Mayıs Çarşamba günü saat 21:45'te Liverpool'u konuk edecek olan Roma, bir kez daha mucize peşinde.

Hürriyet

Bjk ligi 2. Bitiremezse ayrılır diye düşünüyorum. Şampiyonlar ligi kendisi için çok büyük bir vitrindi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4-3-3 oynuyor Roma, o is nasil olacak? Talisca nerede oynayacak?

De Rossi - Nainggolan - Strootman orta sahasini bozan en agir maldir.

Yav he he

Sende herseyi bilion ha

Biktik artik duyumcu takilanlardan
Bunun duyumla ne alakası var adamın milli takıma çağrılma olayı var sen talisca olsan aptal mısın ki gidip dünya kupası oynamadan imza atasın...Hastayım argüman içermeyen itirazlarınıza hürmetler...

Ulan bi koyduk adamlardan üst üste ayrılık dedikoduları geliyor afsdgfsdf.​

Bizim lig için bazı üstün nitelikleri var ama İtalya'da zorlanır diye düşünüyorum. Yine de Monchi alıyorsa eğer bir bildiği vardır derim. Nainggolan, De Rossi gibi canavarlar var orada da, arkasını toplayabilirler.

Özel bir engel maddesi yoksa; 21M e opsiyonla bck alsın, 21.5 M e biz bck den alalım....
Yada 1 sene bck den kiralayalım, 1 yıllık kirasını da 21.5M, hatta 22M den düşerek seneye tapusunu alalım..

Son düzenleme:
Roma yine 1 sezon parlatıp daha fazlasına satma peşindedir.
Bu arada İtalya ligi eskisi gibi değil iyi şut özelliği olan her ofansif oyuncu iş yapar burada.

Bunun duyumla ne alakası var adamın milli takıma çağrılma olayı var sen talisca olsan aptal mısın ki gidip dünya kupası oynamadan imza atasın...Hastayım argüman içermeyen itirazlarınıza hürmetler...
ulan adam 2 tane hazirlik macina cagirilip hic oynamadan gitti, neyin dunya kupasi, neyin kafasini yasiyorsun sen ya.

buraya baska bir site'den aldigin nam ile gelmissin, iyi guzel ordan kopyalayip buraya yazmissin, simdi'de foruma salca olmadigin konu yok, 2 ayda 2bin tane yorumun var arkadas, insan bi oturur dusunur.

biktik artik su forum'da duyumcu, camia'dan notlar vesaire yazan cizen atan tiplerden.

ulan adam 2 tane hazirlik macina cagirilip hic oynamadan gitti, neyin dunya kupasi, neyin kafasini yasiyorsun sen ya.

buraya baska bir site'den aldigin nam ile gelmissin, iyi guzel ordan kopyalayip buraya yazmissin, simdi'de foruma salca olmadigin konu yok, 2 ayda 2bin tane yorumun var arkadas, insan bi oturur dusunur.

biktik artik su forum'da duyumcu, camia'dan notlar vesaire yazan cizen atan tiplerden.
yine argümanın yok sadece içine attıklarını yazmışssın da;

1) toplamda kaç mesaj atılacağına sen mi karar veriyorsun
2) belirli bir mesaj kısıntısı mı var bilmediğim
3) sana ben emir veriyor muyum da sen bana emir vermeye kalkıyorsun
4) 2018'de dünya kupası öncesi resmi maç mı var zannediyorsun :)
5) milli oldu mu? evet
6) dünya kupası kadroları açıklandı mı? hayır
7) ayrıca ben yazmaktan vazgeçtim siz yaz dediniz bu da ayrıca bir not
8) hani fikir hürriyeti? beğenmediğin bir mesaj için ulanlı konuşup linç girişimi, nefret kusma alakasız geçmiş acılarını deşmek niye?

not: argoya girmezsen sevinirim altında kalabilirsin gerek yok zira benim gece geçtiğim yerlerden gündüz geçemeyebilirsin bir de böyle düşün hürmetler...

Yalamalarini üzen bir gelişme

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Geri
Üst Alt