Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
6 numaralı çöpü de verelim yanınaYalamalarini üzen bir gelişme
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Benevento Belhandayi alirmi sence?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Efsanemi nerenle maç izliyorsun maçı tamamladığına dua et 45 dakikada Q7 yatırıp yatırıp kaldırdı 50 de pas hatası yaptı golü yiyorduk adrianoya tekme attı eliyle top kesti talisca yı kaçırdı kaç kere kafa vurdu son dakika salakça kart gördü6 numaralı çöpü de verelim yanınaYalamalarini üzen bir gelişme
Dün nasildi yeni Efsane FERNANDO “EL PATRON” REGES.
Korkma hataliyim demek acitmaz. Hataliydin kabul et
1. Ben senin kac mesaj aticagina karar vermiyorum dogru, ama 2 ayda 2bin post atip, onune gelen futbolcumuza kufur ediyorsun laf atiyorsun arkasindan, hic bir kanitin olmadan dir dir dir konusuyorsun.yine argümanın yok sadece içine attıklarını yazmışssın da;
1) toplamda kaç mesaj atılacağına sen mi karar veriyorsun
2) belirli bir mesaj kısıntısı mı var bilmediğim
3) sana ben emir veriyor muyum da sen bana emir vermeye kalkıyorsun
4) 2018'de dünya kupası öncesi resmi maç mı var zannediyorsun
5) milli oldu mu? evet
6) dünya kupası kadroları açıklandı mı? hayır
7) ayrıca ben yazmaktan vazgeçtim siz yaz dediniz bu da ayrıca bir not
8) hani fikir hürriyeti? beğenmediğin bir mesaj için ulanlı konuşup linç girişimi, nefret kusma alakasız geçmiş acılarını deşmek niye?
not: argoya girmezsen sevinirim altında kalabilirsin gerek yok zira benim gece geçtiğim yerlerden gündüz geçemeyebilirsin bir de böyle düşün hürmetler...
Efsanemi nerenle maç izliyorsun maçı tamamladığına dua et 45 dakikada Q7 yatırıp yatırıp kaldırdı 50 de pas hatası yaptı golü yiyorduk adrianoya tekme attı eliyle top kesti talisca yı kaçırdı kaç kere kafa vurdu son dakika salakça kart gördü6 numaralı çöpü de verelim yanınaYalamalarini üzen bir gelişme
Dua etsin takım çok diriydi ne anası kalırdı ne sulalesi
Talisca, Belhanda'yı top diye oynar kabul et ErcanYalamalarini üzen bir gelişme
Fernando bir tek bjklilere koymamis
Hatirlatim Belhanda ilk 3 dk icinde satis pesindeydi yeniden. Saridan sonra kac kere kirmizi yiyecekti Firat vermedi. Habire kontra yedirdi.
Fernando dun bir kere haric EFSANE bir mac cikardi. O satici 10nonun arkasini temizleyip durdu. Bok atmayi birak , kusluk , Ergenligi birak kabul et. Belhanda tarihi kaziktir, Fernandoya da kabul edemiyorsun diye bok atma pesindesin

Hatirlatim Belhanda ilk 3 dk icinde satis pesindeydi yeniden. Saridan sonra kac kere kirmizi yiyecekti Firat vermedi. Habire kontra yedirdi.
Fernando dun bir kere haric EFSANE bir mac cikardi. O satici 10nonun arkasini temizleyip durdu. Bok atmayi birak , kusluk , Ergenligi birak kabul et. Belhanda tarihi kaziktir, Fernandoya da kabul edemiyorsun diye bok atma pesindesin
Belhanda ne alaka ! Sendemi arenaya taliscayi izlemeye gidenlerdensinTalisca, Belhanda'yı top diye oynar kabul et ErcanYalamalarini üzen bir gelişme
Çocuk gibisiniz sürekli sidik yarışı ya iyi olsa ne olur kötü olsa ne olurEfsanemi nerenle maç izliyorsun maçı tamamladığına dua et 45 dakikada Q7 yatırıp yatırıp kaldırdı 50 de pas hatası yaptı golü yiyorduk adrianoya tekme attı eliyle top kesti talisca yı kaçırdı kaç kere kafa vurdu son dakika salakça kart gördü6 numaralı çöpü de verelim yanınaYalamalarini üzen bir gelişme
Cok mu aciyor gerceklerKusura bakma senin icin baska yazariz
mesajın moderatör tarafından düzenlenmiş dolayısıyla yazdığın argo bir laf varsa göremedim ama yazdın diye de iddia edemem sadece not düşeyim. Bu görülen mesaj üzerinden cevap verebilirim sana sadece;1. Ben senin kac mesaj aticagina karar vermiyorum dogru, ama 2 ayda 2bin post atip, onune gelen futbolcumuza kufur ediyorsun laf atiyorsun arkasindan, hic bir kanitin olmadan dir dir dir konusuyorsun.
2. Sen bana emir veremezsin.
3. Resmi mac olmadigi dogrudur, lakin herkes ciddi bir sekilde hazirlik maci oynadi, talisca gitti kac dk oynadi anlat bizde aydinliyalim.
4. Kadrolarin 15 ismi aciklandi, bunda 6 tane orta saha oyniyacak meziyette futbolcu var, ayrica Jesus ve Firmino ile forvet'de yer yok taliscaniza.
Argoya girmezsin ama bel alti konusma yaparsin.
Kaaleye alma uğurmesajın moderatör tarafından düzenlenmiş dolayısıyla yazdığın argo bir laf varsa göremedim ama yazdın diye de iddia edemem sadece not düşeyim. Bu görülen mesaj üzerinden cevap verebilirim sana sadece;1. Ben senin kac mesaj aticagina karar vermiyorum dogru, ama 2 ayda 2bin post atip, onune gelen futbolcumuza kufur ediyorsun laf atiyorsun arkasindan, hic bir kanitin olmadan dir dir dir konusuyorsun.
2. Sen bana emir veremezsin.
3. Resmi mac olmadigi dogrudur, lakin herkes ciddi bir sekilde hazirlik maci oynadi, talisca gitti kac dk oynadi anlat bizde aydinliyalim.
4. Kadrolarin 15 ismi aciklandi, bunda 6 tane orta saha oyniyacak meziyette futbolcu var, ayrica Jesus ve Firmino ile forvet'de yer yok taliscaniza.
Argoya girmezsin ama bel alti konusma yaparsin.
2-3-4'te zaten beni teyit etmişsin diyecek bir şey yok...Argoya girmeyeceğimi söyleyip futbolcularımıza küfür ettiğimi aynı mesajda yazmanda ayrı bir tezat. Şimdi iddia sahibisin ne yani burada biri küfür yazacakta o post moderasyon tarafından silinmeyecek güldürme beni bak senin mesajın bile moderasyon tarafından düzenlenmiş "Moderatör tarafında düzenlendi: 8 dakika önce"
Galiba sen de selçuk hayranlarındansın başka bir izahı yok...Selçuk hakkındaki kanıtlarımı hem burada yazdım hem de tüm platformlarda moderasyonla paylaştım ben onun küçüklüğünü biliyorum hala irtibat ofisim bacılarının gelinlik mağazasına komşudur. Ben hiçbir postumda uydurmam bunu bilen bilir yok diyorsan da örneğiyle ispat sana düşer. Ha beğenmediğimi söylediğim mesajları bilgi diye anladıysan da o senin sorunun ki beğenmek zorunda değilim kimseyi istemiyorsan okuma...Ben sana diyor muyum ki 5 senede sadece 4000 mesaj atmışsın benim 2 ayda 2000 mesaj atmama içerliyorsun diye...Dediğim gibi bana yaz dendiği sürece yazarım icazet makamında değilsin kendine gel haddini bil selametle...
Eyvallah renktaş ama ben hep derim ben deliyim diye şahsımın bir önemi yok ama fikirlerimi kamuya açık sonuna kadar uçurulana kadar savunmak zorundayım ricat edemem...Hürmetler ercan beraat kandilin de ayrıca kutlu olsun ramazandan önce kolonyamı alıp geleceğimKaaleye alma uğur
Hayırlı kandiller vaktini değecek şeylerle ugrasmani tavsiye ederim hürmetlerEyvallah renktaş ama ben hep derim ben deliyim diye şahsımın bir önemi yok ama fikirlerimi kamuya açık sonuna kadar uçurulana kadar savunmak zorundayım ricat edemem...Hürmetler ercan beraat kandilin de ayrıca kutlu olsun ramazandan önce kolonyamı alıp geleceğimKaaleye alma uğur
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız![]()
Haklısın üstat da kendini bilmek de erdemdir, allah da bana zeka vermiş akıl ihsan etmemiş...Bu da bizim imtihanımız mücadeleye devam...Hayırlı kandiller vaktini değecek şeylerle ugrasmani tavsiye ederim hürmetler