Talisca'nın Ayağı Kırıldı!

benficalı taraftarların bedduası tuttu adama öyle bir sövmüşler ki tarağı kırıldı !

yahu noluyor arka arkaya tatlı tatlı haberler Kadir Ari necip hangisi bilmiyorum konusunu acta duyarlı mesajlar arasında orada da mutluluk naraları atalım.

cenk-gonen-forma-sansi-geldiginde-7671718_x_7816_o.jpg

Sadece 1 dakika eski takım arkadaşlarının yanına gitmesi yetti

yahu noluyor arka arkaya tatlı tatlı haberler @Kadir Ari necip hangisi bilmiyorum konusunu acta duyarlı mesajlar arasında orada da mutluluk naraları atalım.

Sabah antrenmanında omzu çıkan Beşiktaşlı Aras Özbiliz, sahalardan 2 ay uzak kalacak. (NTV Spor)

Reis combo yaptılar valla.

kare kafa cenk ve abubakarada bişeyler olur inş. zaten ondan sonra şenor kendini vurur dağılır giderler

Insani olarak oh iyi olmus diyebilecegim bi oyuncu degil lakin rakip takim taraftari olarak insan seviniyor rakibin en onemli oyuncusunu kaybetmesine bi sureligine . Besiktas'i cok kotu etkileyecegini dusundugum bi sakatlik .

Aras'da sakatlanmış 2 ay yokmuş

Fazla cozutmanın sonucu olan futbolculara oldu Talisca'ya üzüldüm açıkçası

Gökhan İnler, Oğuzhan, Caner, Veli, Talisca, Ömer, Aras şuan sakat oyuncular sanırım.

Talisca çok skorer başlamıştı belliydi bir yerde patlayacağı bir yerde

kuvarejmanin adelesi atsin,aboubakarin caprazi kopsun..

Bi iki de kart cezasi oh mis

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne olursa olsun geçmiş olsun

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geniş kadroları var diye öve öve bitirdiler kargaları yorumcular :D şuan sağlam 3. kalecileri dahil 17 adam var takımda 1-2 kişi iyileşmezse Napoli maçına ya 16 kişiyle çıkarlar ya da altyapıdan adam alırlar

Fabri,Tolga
Rhodolfo,Marcelo,Tosic,Atınç,Adriano,Gökhan G, Beck
Atiba,Tolgay,Olcay,Kerim,Q7
Ebubakır,Cenk

Yedek ofansif oyuncusu neredeyse kalmadı :) Ne şom ağızlı yorumcular var ya dün maç öncesi alternatifli kadro diye diye sıçtılar adamların ağzına

geçmiş olsun bence besiktas adına daha hayırlı oldu.. ne zaman izlesem yürüyor vasat bir oyuncu.. arada iki hareket yapar bi gol atar kral zannederler.. oğuzhan bence daha faydalı olur.

Geri
Üst Alt