Tamer Tuna: "Demba Ba bu protestoları hak etmedi"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
5ab4ae9d18c7731a28488595.jpg

Karabükspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, taraftarların tepki gösterdiği Demba Ba'yı savundu.

Süper Lig’de Kardemir Karabükspor’u konuk eden Göztepe, rakibini 5-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Karabükspor’un içinde bulunduğu zor durumun bu maçta da hissedildiğini ifade ederek, “Oyuncularımız gayet disiplinli, özverili ve rakibe saygılı bir şekilde başladı ve bu skor ortaya çıktı” dedi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın açıklamalarının ardından Göztepe taraftarıyla arası açılan Demba Ba’nın maçta yuhalanmayı hak etmediğini söyleyen Tuna, “Burada oynayan her oyuncunun buraya kattığı bir değer oldu. Göztepe taraftarı zaman zaman oyuncuya saygı duymasa da hiçbiri eleştirilmeyi hak etmez. Biz birbirimize sahip çıkarak bu pozisyona geldik. Ekonomik anlamda inanılmaz şekilde doğru işleyen bir yapı var. Bu yıl bu ligde örnek gösterilen bir taraftarın bu anlamda bazen nasıl etkilendiğine anlam veremiyorum. Bazı oyuncular, bazı takımlarla özdeşleşebilir. Demba Ba buraya geldiğinde ‘gel bir taraftarı gör’ dedim. İstekli davrandı. Birlikte çalıştığımız için inandı. Demba Ba geldi, bu taraftara hayran oldu. Sonra burada 6 aylık da değil, sonraki yıllar için de görüşmelere başladı. Bugünden sonra ne değişir bilemiyorum. Biz kendimizi, oyuncularımızı, taraftarımızı birbirinden farklı görmüyoruz. Bir bütünüz. Bu başarımız, bütünlükten kaynaklanıyor. Her oyuncu, her hoca buradan alkışlanarak ayrılmayı hak eder. Oyuncular ailelerinden fazla bizleri görüyor. Demba Ba da inanılmaz çalışkan bir oyuncu. Demba Ba bugün bu protestoları hak etmedi. Bu değeri hepimiz korumalıyız” şeklinde konuştu.

Demba Ba’nın önümüzdeki senelerde de Göztepe’de kalmak için görüşmelere başladığını ifade eden Tuna, “Seneye bu takımda kalmak için görüşmeler yapıyordu başkanımızla. Bu protestolardan sonra kalır mı kalmaz mı kendi kararını verecek. Taraftarımız onu sahada görmek istemese de bize çok katkıları oldu” dedi.

Goal

Beşiktaş'ın sempatizanı, çakma filozofun yardımcısına da bak sen... Göztepe taraftarı gayet doğru yapmış.​

Bu protestolar iyi oldu.Goztepe'nin son hafta UEFA sansi biterse bu 2 bjk mamulü goz gore gore bize bilenemez diye umit ediyorum.

He he şerefsiz köpekler helal olsun göztepe taraftarına

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

erolla bu tamer bu senenin şikecileri tabi planlı şike degil hatır şikesi yapıyorlar 2side kovulsa zaten göztepe taraftarı böyle şikeci herife fazla tahammül etmez

bir insan nasıl bu kadar geri zekalı olur anlamıyorum . tinerci başkan sana yem atıyor sen de yiyorsun oynamıyorsun boştaki arkadaşına vermek yerine tribüne yolluyorsun takıma arkadaşlarına ihanet ediyorsun . ne oldu sana sahip çıktılar mı sene sonu alacaklar mı seni ?

video baslıgından bahsediyorum harbi bu pozisyonu bu baslıkla acmıslar inanılacak gibi değil.
Sike degil mi diyorsun Danyalcım ?
34.haftadan sağ cikarsan sirtin yere gelmez bir daha.
Dua et puan birakmayalim o hafta.
İs son haftaya kalsin konusulur bunlar
Konusularak cozulmeyecek mevzular yasamayiz umarim

Göztepe taraftarı sınıfı geçmiş yönetim tamer muamma

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Şikeci Şambaya yapılan oldukça doğru ama bir eksik var seninde şikeciliğini unutmuşlar 2 maçtada Beşiktaşa sanki Barcelonaymış gibi hücum yapıp düdükleten Tameri ıslıklamayı unutmuşlar.2 Bjkli nin olduğu takıma koyup şampiyon olmak güzel olacak son hafta

Kes lan gavat!
Son maçta bizden puan almak için elinden geleni yaparsınız sen ve o şikeci futbolcun

Geri
Üst Alt