Tamer Tuna: "Galatasaray maçı ligdeki en değerli maç haline geldi!"

Adamlar Beşiktaş'ın pilot takımı, Beşiktaş'ın ezeli rakibinin şampiyon olmaması için tabii uğraş verecekler. Şerefsizler. Umarım seneye düşersiniz ligden. İlk çıktığınızda çok sevinmiştim İzmir takımı diye ama siz kendinizi BJK yaması yaptınız.

Adamlar Beşiktaş'ın pilot takımı, Beşiktaş'ın ezeli rakibinin şampiyon olmaması için tabii uğraş verecekler. Şerefsizler. Umarım seneye düşersiniz ligden. İlk çıktığınızda çok sevinmiştim İzmir takımı diye ama siz kendinizi BJK yaması yaptınız.

Abartmayalim, Demba Ba hiyarini disladilar zaten hemen

Aynı takımın alt takımı aynı ligde olamıyordu, Beşiktaş Reserve takımının ne işi var süper ligde?
KSK ile değiştirilmeli.

Taraftarın camia içine bir etkisi yok. Yönetiminin de, hocasının da Beşiktaş'la arası çok iyi. Adamlarda Beşiktaş'da oynamış bir sürü oyuncu var. İlişkileri çok iyi.

Galatasaray'la Beşiktaş yönetimi de ona bakarsak gayet yakın son birkaç senedir.Dursun da yakındı M. Cengiz başkan da yakın.Taraftarlar tam tersi.

Galatasaray'la Beşiktaş yönetimi de ona bakarsak gayet yakın son birkaç senedir.Dursun da yakındı M. Cengiz başkan da yakın.Taraftarlar tam tersi.
Taraftarların arası zaten her zaman kötü. Yoksa biz Beşiktaş'la birbirimize ihtiyacımız olduğumuz zamanlarda her zaman yardım etmişizdir geçmişte.

Topla tufekle gelin ulan

Cunku

Kafaniza nukleer bomba konduracagiz inshaAllah

Taraftara bakınca 17 camia bize karşı birleşmiş hepsi bjk fb başakşehiri kolluyor işi gücü bırakmış hepsi onlar için oynuyor eğer bu dediğiniz doğruysa daha kötü bir dönemin bütün takımlarının nefret ettiği fb gibi olmuşuz.

yanlis bir sey söylememis

Haftay Başak yenerse isterse 10 tane atsınlar.3.lü averajda 7 puandalar biz ve fener 5 puan ama fener 2. oluyor.
Fb zaten 6-7 fark yapamazsa bu umutsuzlukla haftaya konyaya kıyak geçebilir, seneye karşılığını almak kaydıyla...
Bunun için bck nin gerisinde kalıp seneye AL de ön elemeyi göze alırlar mı bilemem .. Bu arada bck kaybedecek bişeyi kalmadığı için osmanlıya 3 lük bahşiş verebilir. o zaman fb de bu konuda artık endişelenmez..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt