Tamer Tuna: "Meselenin yaşta veya yerli yabancıda olmadığı ortada"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1595624786599.png

Antalyaspor T.D Tamer Tuna: "Bugün 16 yaşında bir futbolcuya şans verdim. 30 yaşında oyuncularım bile gelişme gösterdi. Meselenin yaşla ya da yerli-yabancı ile alakalı olmadığı ortada."

Antalyaspor T.D Tamer Tuna: "Birçok yıllara mal olacak önemli deneyimler kazandık. Takımımla gurur duyuyorum. Pandemi sürecine 30 puanla girdik, sonra 15 puan daha aldık. O dönemi çok iyi değerlendirdik”

Antalyaspor T.D Tamer Tuna: "Bazı oyuncuların maç eksiği olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, “Jahovic hariç diğer oyuncuların maç eksiği vardı. Bunları adapte etmek önemliydi. Göztepe yenilgisi bizim için şans oldu diyebilirim”

Antalyaspor T.D Tamer Tuna: "Taraftarlara teşekkür eden Tamer Tuna, “Her şey, pandemi süreci de bizim için iyi geçti. Taraftarımızla ve özellikle başkanımızla gurur duyuyorum. Başkanımızın bize desteği çok önemliydi. Puanların dönüşü buna bir örnekti”

Adam 2:2 olunca sevinmedi bile, biz kazanalim diye , 15 yasindaki cocuku bile aldi oyuna.

"Pandemi sürecine 30 puanla girdik, sonra 15 puan daha aldık. O dönemi çok iyi değerlendirdik " :tbr:

Ulan Goztepedeyken Bjkli xd diye yerden yere vuruyodunuz herifi simdi herkes sever olmus

Ulan Goztepedeyken Bjkli xd diye yerden yere vuruyodunuz herifi simdi herkes sever olmus
Yav he he bas git be

Bir gün Tamer Tuna • Galatasaray T.D. topicini görmek isterim.

Kennedy Beach Boy Karizması bir tarafa,
Akıllı, nazik ve vizyoner bir Abimiz

~~~ Transfer Istihbarat Şefi ~~~

Geri
Üst Alt