Haber Tammy Abraham, Beşiktaş'ta

20 milyon buna hangi kafayla verdiler anlamıyorum. Bence araştırılmalı bu transferde bi koku var.

Beşiktaş'ın son yıllarda yaptığı en iyi transferlerden biri olarak görülecektir.

Bjk'liler bunu 2. forvet olarak geliyor diyorlar. Boniface alacaklarmış 1. forvete.

15 miş fiyatı 20 değilmiş. Fabrizio instagram hesabında yazmış.

Son düzenleme:
Fenerin almaya uğraştığı duran dan daha net golcü fakat çapraz bağları kopardiktan sonra formu dustu

Kulüp bu durumdayken hala devamlılığı olmayan istikrarsız, 28 yaşına girecek ve fiziği ile ön plana çıkan, ciddi sakatlıklar yaşamış bir futbolcu için bu paralar korkunç. Buradan sonra Championship görür mü o bile bilinmez bir muallak var.

TR kulüplerinin gidişatını hiç iyi görmüyorum. Daha 2-3 yıl önce 10 milyon boservis veya 4 milyon maaşı duyunca kuyruğu kıstırıp olay mallinden sıvışırdı yöneticiler. Son iki sezonda ne oldu da böyle bonservisler, 8-10 milyon maaşlar havada uçuşuyor, anlayamıyorum? Dünyada Futbol piyasası yükselmişse bizlik bir durum yok, ülke ekonomisi dibi boylamış durumda, kulüplerin mali durumu ha keza...

Romayi FFPden kurtarmislar

TR kulüplerinin gidişatını hiç iyi görmüyorum. Daha 2-3 yıl önce 10 milyon boservis veya 4 milyon maaşı duyunca kuyruğu kıstırıp olay mallinden sıvışırdı yöneticiler. Son iki sezonda ne oldu da böyle bonservisler, 8-10 milyon maaşlar havada uçuşuyor, anlayamıyorum? Dünyada Futbol piyasası yükselmişse bizlik bir durum yok, ülke ekonomisi dibi boylamış durumda, kulüplerin mali durumu ha keza...
Bu gidisle borclar yuzunden devlet kulubu olursa sasirmayalim. Istedikleri de o olabilir.

Bunu en son Mou Roma’ya kitlemişti.

Ben bu sefer Fener’e kitler diyordun ama kardeşine kitlemişler. 15 falan deniyor umarım şakadır, aksi halde ipi çekilir BJK’nin düşük ihtimal tutunur 20’ye satılır. Ama çok riskli iş…

Batshu geldiğinde hem maliyet hem aktif kariyeri olarak daha iyidi. Gelip 20 gol de atabilir. Ama Galatasaray bu ikisinin şirazesini kaydırdı, isimli oyuncu getireceğiz diye neye uğradığını şaşırdılar. Kesinlikle feda sezonuna ihtiyaç var

Geri
Üst Alt