Tanju Çolak Kafayı Sıyırmış mı?

Ersin Şen

Tecrübeli Üye
Bu adam bisey icmis. yerinde duramiyor. ucmus resmen

aynen dün canlı olarak izlemiştim saçma sapan hareketler falan kafayı yemiş gibiydi

Vidyoyu izlemedim höpörlör yok ama Tanju'nun egosunu az çok biliyorum muhtemelen 'ben daha iyisin atıyordum' veya 'benimde böyle çok golüm var sevgili Ahmetcim' filan demiştir karşısındakine. :D

Vidyoyu izlemedim höpörlör yok ama Tanju'nun egosunu az çok biliyorum muhtemelen 'ben daha iyisin atıyordum' veya 'benimde böyle çok golüm var sevgili Ahmetcim' filan demiştir karşısındakine. :D

oyle de varda bu oyel boyle degil. adam deli gibi. kendini dagitti sokak delisi gibi hareketleri var. dakikada 120 kelime hizla konsuuyor

oyle de varda bu oyel boyle degil. adam deli gibi. kendini dagitti sokak delisi gibi hareketleri var. dakikada 120 kelime hizla konsuuyor

O an bir takım maddelerin etsikinde olabilir belki de, bir bakayım telefondan merak ettim.

fazla yalakalık yapanlarda sıklıkla görülen bişey kafayı sıyırmak.

O değilde adam yaşlanmıyor, 55 yaşına geldi.

Galatasaray'a yaptığı ayıptan dolayı kulüpsüz kaldı, kimse sahiplenmiyor.

Zamanlama taymingi diyip duruyor bu kelimeyi ona öğretene sevgilerimi sunuyorum

O değilde adam yaşlanmıyor, 55 yaşına geldi.

Galatasaray'a yaptığı ayıptan dolayı kulüpsüz kaldı, kimse sahiplenmiyor.
Bu çırpınışları ondan değil mi zaten? Hallere hareketlere bak 50 küsür yasındaki adamın. Herhangi bi kanalda görev alabilmek için bir takla atmadığı kalmıştı, onu da videonun sonunda yapmış.

Başlığı kaju diye okudum. Ben en iyisi şu öğle yemeği işini halledeyim.

Tipik tanju.
Biraz fazla enerji içeceği içmiş.

Gscimbom Mobile

Kafayı sıyırdığını düşünmüyorum, bu adam zaten hiç bir zaman akıllı birisi değildi.

sent via GSC

Onun kafayı sıyırdığını,
Gs den Fenere gittiğinde maç öncesi röportajda
"Değerimi bilen bi yere geldim, geçen maçta gol atıp Fenerbahçeli olmuştum, bu maçta da atıcam "dediğinde anlamıştık zaten

Ne silkeledi tayyip bunları.
Bir de bize (almancılara) çağrı yapılmıştı 1000 euroluk türk lirası alıp bankaya yatırın diye.

Bu insanlar enayiliğine doymaz.
Tr'deki bütün doları bozsan 1 haftalık bir pansuman görevi görür.

Gscimbom Mobile
Ne pansumanı göte merhem bile olamaz. O delik açıldı bi kere.

Geri
Üst Alt