Tankut: "Galatasaraylı yöneticiler yalan atıyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Karabükspor'un başkanı Ferdiun Tankut, Radyospor'da flaş açıklamalar yaptı.

"Igor Tudor tesislere geldi ama antrenmana çıkacak mı, çıkmayacak mı ne yapacak bilmiyoruz. Galatasaray'dan hiçbir yönetici beni aramadı, yalan atıyorlar. Aramaları gereken zamanda şimdi değil daha önce görüşme yapmak istedikleri zamanda aramaları gerekiyordu. Bundan sonra aramalarına da gerek yok.

Galatasaray yönetimine yakışan böyle bir şey olmadığı yönünde açıklama yapmasıydı.

Resmi imzalar atıldıktan sonra Galatasaray'ı, TFF'ye, UEFA'ya şikayet edeceğiz.

Tudor giderse diye planımız yok. Ne olacağını bilmiyoruz"

Ajansspor

Neden açıklanmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ferudun Tankut sasirmis.

karabukspor_haberleri_ferudun_tankuttan_transfer_aciklamasi93.jpg

Ulan kapa çeneni artık hıyar.Koydurmasaydın fesih bedelini ozaman.Zaten adam seni belirli bi puana getirmiş.Bu saatten sonra düşecek halin yok.3 ay sonra zaten kaybedecektin herifi ne ötüp duruyorsun karı gibi.

ömer çatkıçta şimdi doğru noktaya değindi

adamı sen gönderebiliyosun beğenmediğin zaman 150 bine

ama adam başka biyere gitmek isteyip 150 bini ödemek istediğinde etik değil diye zırlıyosun kanal kanal

TUDORLA ŞAMPİYON OLUP HEPİNİZİ ÜZÜCEZ ALLAHIN İZNİYLE ŞİKECİ DAVARLAR

Şikeciler ağladıkça benim ümidim artıyor.

Hikmet Ferudun Tankut, Fenerbahçe kongre üyesiymiş. Boş konuşmasın. Kaynak:google

Bence bu adamin havlamasi Tudorun gitmesinden degil, bu kadar ucuza elinden kacirmasindan. Sanki üc bes biseyler daha atinda susayim gibi geldi bana. Ayrica simdiye kadar bu adam havladi bizim yönetim ne zaman aciklama yapacak acaba, sanki posta güvercini döneminde yasiyoruz arkadas.

Kardeş sözleşmeye madde koymuşsun ne TFF'si, ne FIFA'sı ? :d Gerçi bu gerizekalı TFF ceza verir kesin.

Tudor, vedalaşmak üzere Karabükspor tesislerine geldi. Karabükspor yönetimi ise Tudor'un 19:00'daki idmana çıkmasını istedi.

bu ne lan :asd:

Uefaya şikayet et de rezil ol mal.

Geri
Üst Alt