- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Ne demezsinkizin kufurlerini kiskaniyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne demezsinkizin kufurlerini kiskaniyorsun
Yarınki tahmininde revize var mı üstat hürmetler.Saplarım
Gamli baykuslar olarak hangi totemi yapsak kazaniriz ustad bunu konusalimYarınki tahmininde revize var mı üstat hürmetler.
Bunlar ne güzel lakırdılar böyle. Hürmetler.Gamli baykuslar olarak hangi totemi yapsak kazaniriz ustad bunu konusalim
Ne iciyon ustad bu geceBunlar ne güzel lakırdılar böyle. Hürmetler.
düşünsene sevişirken sana anne bacı ne varsa küfür ediyorBunları rahat rahat ağzından fışkırtan bir kadınla sevişebilir misiniz?
Moroccan mint yeşil çay.Ne iciyon ustad bu gece
maç Allah korusun kötü sonuçlanırsa ne forum başlığı kalır ne de kurallarYarın maç topicinde malum rakip topçular ve hakemler için bu videoyu paylaşsak ceza alır mıyız?
Fezliler çok şekerli içerler ve evet çok fazla katık yaparlar ben tercih etmem reis...
Fezliler çok şekerli içerler ve evet çok fazla katık yaparlar ben tercih etmem reis...
Herdem dark original ceylon... howdah ayrı bir efsaneydi şu an suri rabea'sına talimizsiz ne iciyorsunuz ustat
Komik bir durum değil ortada galiz küfür var.
Ben de normalde siyah çay tercih ederim de Allahın belası ibs yüzünden bunu içiyorum, lipton'un bir ürünü sallama çay yoğun naneli. Nanenin spazmları azaltma etkisi var da o yüzden içiyorum. Bir gün önce yoğun içki içmişsem ertesi gün sıkıntı oluyor, gençlik ateşi söndü ne yazık ki sevgili Cund.
Saplarım
Osurmalı, işemeli filmlere de kahkaha ile güldüğün sonucunu çıkarabilir miyim ?Ben güldüm.