Video Haber Tarafsız Denilen Ntvspor'un Gerçek Yüzü: ''Malesef sayı Galatasaray'ın oluyor''!

Bu çok eski ya. Yine de Murat Kosova dışında hiçbirini sevmiyorum o kanaldan. Belçika Ligi dışında yayınladıkları bir şey yok.. LaLiga,SerieA yayınlayan kanaldan nerelere..

Bu çok eski ya. Yine de Murat Kosova dışında hiçbirini sevmiyorum o kanaldan. Belçika Ligi dışında yayınladıkları bir şey yok.. LaLiga,SerieA yayınlayan kanaldan nerelere..

eskı olması Taraflı olmalarını engellıyor mu ? eski meski , sonuçta adamlar taraflı bunuda gizlemıyorlar... hatta Video'dakı yorum yapan kadın , bu hafta Galatasaray - Ziraat bankası maçınıda yorumladı... taraflı bir şekilde yorumladı hemde.. taraftar tepki gösterdi.. oyuncular röportaj vermeye çıkmadı.. Galatasaray Voleybol Menajerı canlı yayında kadının yüzüne söyledi Taraflı yayın yaptıgınız için oyuncular röportaj vermeyecek dedi...

Eski bir durum bu. Malesef diyen kadın Burcu Hakyemez. Doğan Hakyemez'in kızı. O dönem hakettiği tepkiyi almıştı zaten. Sonra tarafsızlığı koruyorum falan dedi ama kimse yemedi tabi.

Karı bu.
burcuhakyemez.jpg

Burcu Hakyemez koyu Eczacıbaşı'lıdır ama fb-GS maçlarında fb'yi tutar. Cumartesi günkü Ziraat maçından sonra erkek voleybol takım menajerimiz Sinan Cem Tanık taraflı yayın yaptıkları için oyunculara röportaj vermeyi yasakladıklarını söylemişti. Böyle sert konuşunca anlıyor bazıları.

https://www.youtube.com/watch?v=8TJeAT8UycM

Şubeyi kapatırsak bu tür olaylara da canımız sıkılmamış olur.Gereken yapılmalı.

Burcu Hakyemez koyu Eczacıbaşı'lıdır ama fb-GS maçlarında fb'yi tutar. Cumartesi günkü Ziraat maçından sonra erkek voleybol takım menajerimiz Sinan Cem Tanık taraflı yayın yaptıkları için oyunculara röportaj vermeyi yasakladıklarını söylemişti. Böyle sert konuşunca anlıyor bazıları.

https://www.youtube.com/watch?v=8TJeAT8UycM

bide utanmadan beni eleştirıyorsunuz sanırım diyip sırıtıyor.. yok babanı eleştırıyoruz töbe töbe

hala ntvspor izleyen kaldı mı ya :D

kim tarafsiz demis yaw

İyice küçüldü zaten futbol hariç her saçma sapan sporu da veriyor. İzlemiyorum 3-4 senedir ara ara bugün olduğu gibi önemli olaylardan sonra Spor Servisi'ni izlerim o kadar Mehmet Demirkol gitse muhtemelen bir daha asla açmam. Aspor, Beyaz TV falan maç özetlerini aldı bunlar almadı demek ki hallerinden memnunlar yavaş yavaş kabuklarına çekiliyorlar iyi de oluyor çoğu spiker,muhabir ve yorumcusunu falan da başka kanallara kaptırdı.

Beter olsunlar.

Geri
Üst Alt