Tarafsız(!) Medyadan Bir Habercilik Örneği Daha

ahmer abi fb battı mj

battıysa adalete fener yakmak şart abi

ahmer abi fb battı mj

battıysa adalete fener yakmak şart abi

Kimsenin battığı yok aslında. Ama medya ha bire Galatasaray'ı yerin dibine sokup Feneri göklere çıkarıyor, karşılaştığı zor durumları ise gizliyor.

Tepkim buna . ;)

Teknik iflas yazınca battı sandık cidden

Fener cok zengin kulub medya ya gore, onlarin borcu ne kadar onemli degil, onlar sadece bizimkine bakarlar..

Teknik iflas yazınca battı sandık cidden

Türk Ticaret Kanununun 324. maddesine göre; son yıllık bilançodan esas sermayenin yarısının karşılıksız kaldığı anlaşılırsa, idare meclisi derhal toplanarak durumu umumi heyete bildirmek zorundadır.

Şirketin aciz halinde bulunduğu şüphesini uyandıran emareler mevcutsa idare meclisi aktiflerin satış fiyatlarını esas alarak bir ara bilânçosu tanzim edecektir. Şirketin aciz halinde bulunduğu şüphesini uyandıran emarelerin neler olduğu konusunda madde hükmünde bir belirleme yapılmamış olmasına rağmen,

bunlar;

- borçların ödenmesinde yaşanan sıkıntılar ve küçük miktardaki borçların bile ödenememesi,

- banka ve finans kurumlarından kredi teminininde önemli olumsuzluklar yaşanmasıi,

- vergi, sigorta primi vb diğer kamu borçlarının zamanında ödenememesi,

- şirket çalışanlarının ücretlerinin zamanında ödenememesi,

- protestolu çek ve senetlerin fazlalığı

gibi emareler olabilir.

Öz kaynak yapısının güçlendirilmesi ve şirketin teknik iflas durumundan çıkması için ilk akla gelen yöntem, zararı kapatmak amacıyla ortaklar tarafında şirkete para konulmasıdır. Bu durumda bilançodan zararlar silinmiş olacak ve şirketin özsermayesi yükselmiş olacaktır.

Kimsenin battığı yok aslında. Ama medya ha bire Galatasaray'ı yerin dibine sokup Feneri göklere çıkarıyor, karşılaştığı zor durumları ise gizliyor.

Tepkim buna . ;)

Türkiyede medjanın ön ayakları ekmek parsını aziz ödeyince normal karşılamak gerekir be abi

Türkiyenin standart ahlak-mesleki namuz anlayışı fazladan 2-3 kuruş kazanan insan topluluğunda bunun gibi insanlar ile kaynıyor türkiyede.

Aslında tehlikeli bir durum da var ;

Eğer birisi şirketin iflasını isterse gerçek iflas ta gerçekleşebilir.

abi orda özsermayeden bahsediyor ben bi sıkıntı göremedim?

Benim konuyu açmaktaki hedefim zaten Fener şu durumda bu durumda demek değil; Aynı şey geçen sene bizde de oldu.

Ama aynı basın bizim yaşadığımız her mali zorluklarda bak nasıl haber yaptılar... Hiç Fener için bu haberleri gördünüz mü.

Google

fenere bir şey olmaz kolay kolay iflas olsa bile şirket yapısı.

fener şk yaparlar olur biter. Şahenkler koçlar bilmem kimler var daha bide üstelik.

Benim konuyu açmaktaki hedefim zaten Fener şu durumda bu durumda demek değil; Aynı şey geçen sene bizde de oldu.

Ama aynı basın bizim yaşadığımız her mali zorluklarda bak nasıl haber yaptılar... Hiç Fener için bu haberleri gördünüz mü.

Google

medyanın çok büyük bi kısmı ellerinde abi yapmazlar, adamlar sırf telegolü imha etmek için kanal satın aldılar görmedin mi?

Arkadaslar su fenev klubu AS mi yoksa ASAmi?

Yani fenevbache klubu borsa olarak halk acikmi, benim bildigim borsaya acik olan sirketlerin finansal borclari + gelirleri, uzun vaadelei ve kisa vaadeli borclari hepsi halka acik olmali

bunlar boyle sakliyorsa, ozaman buyuk bir ceza almalari gerekmiyormu?

Ve gelelim batma konusuna;

GS diger kluplere karsi, daha cok varliklari var

toplam sermayede bakarsak batmayiz yani

bu haberlere ancak ekonomiden anlamayan gerizekali, azizeye tanri gibi tapan salak fenerliler olabilir

yaw batsak zaten riva ve diger varliklar ipotek haline gelir

ama aksine diger pisliklerin varliklari bile yok + kacak stadlari var yani bunlara bakarsak kimin ne oldugu ortada ama kimse konusmuyor

Bunlar hep bize laf atarak prim yapiyor

harbiden biz olmasak bu salaklar ne yapacak? harbiden soruyorum

vizyonu, hedefi her poku Galatasaray bu aciz klubun.. pislik fenevlilerin yuzune bile soyluyorum ve karsimda kedi kaliyorlar yemin ederim

ama klavye yada sirtini bize dondukleri an canavar oluyorlar..

KARAKTER diyorum baska sey demiyorum.. Allah yardimcilari olsun..

Niye Galatararayliyiz?

vizyon: kupalar, avrupada basari ve tum gavurlari ezmek

kultur: medeniyet

karakter: adamlik

harbiden bunlar bizden ne istiyor anlamadim gitti

pek bilmem bu konuyu ama burda ne var onu goremedım ozkaynagını ve odenmıs sermayesını yazmıslar borca ılıskın en ufak bısey yok

Yeni gördüm bu siteyi. Paylaşayım dedim. Ha salla gitsin bir site ama. Yinede görmenizi istedim:

Resmin üstündeki sarı yazıya dikkat.

dfs.png

ben istiyorum abi o zaman nereye başvuracağız?

Maliyeye ve borsaya... Ama elinde sağlam kanıt olması lazım. Öyle olsa herkes herkesin iflasını isterdi.

Ayrıca elinde hisse olması ve bundan dolayı zarar etmiş olman gerek. Bunu da ispatlaman gerek ;)

hanoğlu denilen adam bir tablo koymuş 12-13 sezonunda uefadan 32m tl gelir elde edilmiş nasıl oldu acaba ?

Geri
Üst Alt