Taraftar Bu Sefer Ant İçti! Florya Perşembe Günü BASILIYOR!

gsc olarak katılmama karari aldik gecen gıttıgımızda 7 kısıydık

Istanbul'da olup , bilip de gitmeyen Galatasarayliyim demesin .

bir deklarasyon fln gorelim
HEDEF fln gorelim

floryada hayata geçirilecek projenin sürecin hızlandırılmasına katkıda bulunacak bir yıkım gerçekleştirilecektir şüphesiz

Bence Dursun Özbek'in otelinde hayat kadınları çalıştığına dair ihbar yapalım pezevenk başkan olarak kovar belki genel kurul.

Bence Dursun Özbek'in otelinde hayat kadınları çalıştığına dair ihbar yapalım pezevenk başkan olarak kovar belki genel kurul.

ceza yıyeceksenız okkalı bır kufur edın boyle ufak kufurlerle ceza yemeyın kardesm

Sitenin basini yakabilecek basliklar ve mesajlar atiyor kullaniyorsunuz , bu tip girisimler, sohbetler eger sonucunda hukuki bir illegalite icerirse planli eyleme ,tasarlayarak yapilan suca girer

Yerinizde olsam goz gore gore isimlerinizle filan kendimi afise etmezdim .. Bu iyi niyetli bir uyaridir size , belki bir sey olmaz , ama olursa ozellikle site yonetimini ve varsa bilmiyorum sahibini derde sokmus olursunuz

Sitenin basini yakabilecek basliklar ve mesajlar atiyor kullaniyorsunuz , bu tip girisimler, sohbetler eger sonucunda hukuki bir illegalite icerirse planli eyleme ,tasarlayarak yapilan suca girer

Yerinizde olsam goz gore gore isimlerinizle filan kendimi afise etmezdim .. Bu iyi niyetli bir uyaridir size , belki bir sey olmaz , ama olursa ozellikle site yonetimini ve varsa bilmiyorum sahibini derde sokmus olursunuz

Senin yaptigin aba altindan sopa göstermek...burda demokratik bir tepki koymak icin floryada toplanalim deniyor gidip adam kesecek degiliz ya...gerci beni sebek dursunun pek umurunda olacaginida sanmiyorum adamda yüz yokk bildigin yagli kösele...sövsende dövsende rivayi satmadan gitmez..

Geri
Üst Alt