Taraftar Destek İçin Sokakta!

Bunyamin Arslanli

Tecrübeli Üye
Aday olmayacagini aciklayan Unal Aysal'i ikna etmek icin taraftar sokaga cikiyor.
Sosyal medya'da orgutlenenler TRT binasina gidiyor..

Gidilecek BİNA belli ama neyse...!

3 sene önce çıkacaktınız sokaklara

Nerede organize olunuyor? Haberi nereden aldınız?

"Taraftarız biz çekeriz cefa büyük başkan bizi bırakma"

şikecilerin sloganı geldi aklıma

Kapanista soykedigi, kurdugu cumlelerde goz onune alinirsa kesinlikle kararindan vazgecmeyecektir, bitti Aysal'in Galatasaray'da ki baskanlik donemi.
Dilerim sportif alana yansimaz bu kotu karar.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaynak bu sanırım;

ultrAslan @UltraslanUEFA · 34 dk.

ÖNEMLİ DUYURU | Bu Takımın Gerçek Sahibi TARAFTAR'dır.Ünal Başkanı Kararından Döndürmek için Herşeyi Yapacağız Destek Olacağız.!

Son düzenleme:
Fatih Terim'in başkanlığı (kendisine) kutlu olsun ( önümüzdeki 5-10 yıllık süreçte)

adam taraftarın beni istediğini biliyorum dedi zaten

keşke divan kurulu toplandığında toplansalar da hakedenlere tepki gösterseler

o değilde siteyi futbolcular da takip ediyor heralde. şu üstte bir ayakkabı reklamı vardı abboovvv. 1000 liradan başlıyor. burayı takip ederken ayakkabı baktılarsa demek ki

Fatih Terim'in başkanlığı (kendisine) kutlu olsun ( önümüzdeki 5-10 yıllık süreçte)
" İhaneti severim hainlerden nefret ederim "
Kimin lafıydı bu unuttum ama diyeceğim , Abdürrahim Albayrak'ı başkan Ali Dürüst'ü yardımcısı dahi yapsak ve sonsuza kadar kalsalar bile bir daha F.T. 'nin suratına bakılmaz , beyefendinin bizimle kurumsal ilişkisi artık imkansızdır kişisel görüşüm olarak .

Sivas maçında görücez taraftarı..

Ayrıca dostum, o reklamlar iki şeye göre değişir. Bir; senin gezdiğin siteler, iki; sitenin içeriği. Başkasının girdiği sitelerle ilgili reklamlar burada çıkmaz.

o değilde siteyi futbolcular da takip ediyor heralde. şu üstte bir ayakkabı reklamı vardı abboovvv. 1000 liradan başlıyor. burayı takip ederken ayakkabı baktılarsa demek ki

Adam zaten taraftarın desteğini biliyor. Derdi camia içindeki 'dinazorlar'. Istedigimiz kadar toplanalim yine de kararından döneceğini sanmıyorum. Geçmiş olsun.

Eski yöneticileri geri getirmesi lazım. Su anki ekibiyle asla aday olmasın zaten. Birde yabancı hocalar ile basarı gelmeyecegini anlamıstır sanırım. Aday olursa, secilmis olur. Bu durumda yola yerli bir hoca ve yerli bir sportif hoca ile devam etmeli.

Geri
Üst Alt