Taraftar grupları / Şike hakkında bildiriler

Cevap: Çarşı'dan Yeni Bir Açıklama

Teşekkür mü? oraya kattığı ''şerefli ikinciliklerle'' kelimesi kimseyi rahatsız etmiyor mu? Hadi amaa buna bir ben takılmış olamam? Beşiktaş camiasından hiç bir isim bulaşmasaydı bu işe böyle bir açıklama olmayacaktı buna adım gibi eminim.. Ne diyor sonunda beşiktaş yerine kendi takımınızı siyah beyaz yerine kendi renklerinizi koyun; peki olayda adı geçen tüm galatasaraylılar bizim için masumdur diyecek miyiz?? Çok saçma ben desteklemiyorum.

Beyler ben şu şerefli 2.lik lafını kabul edemem.Biz şerefsiz şampiyon muyuz yani?

O laf haricinde geri kalan kısmı gayet güzel.

Şerefli 2.lik demişler, Ne yani biz şerefsiz şampiyon mu olduk? :o

Kimse dikkat etmiyor mu gene bize lafı çakmış adamlar 2 mesaj attım kimsenin umrunda değil! :mad:

Teşekkür mü? oraya kattığı ''şerefli ikinciliklerle'' kelimesi kimseyi rahatsız etmiyor mu? Hadi amaa buna bir ben takılmış olamam? Beşiktaş camiasından hiç bir isim bulaşmasaydı bu işe böyle bir açıklama olmayacaktı buna adım gibi eminim.. Ne diyor sonunda beşiktaş yerine kendi takımınızı siyah beyaz yerine kendi renklerinizi koyun; peki olayda adı geçen tüm galatasaraylılar bizim için masumdur diyecek miyiz?? Çok saçma ben desteklemiyorum.

.

Öylesine yazılmış yazı 10 kişi böyle düşünüyorsa 100 beşiktaşlı böyle düşünmüyordur.Kupayı alıcaz beşiktaştan deseler ertesi gün ortalığı yıkarlar.He bir de bazılarınız işinize gelince ultrAslan'ı kabullenmiyorsunuz oluşuma laf ediyorsunuz ama bu konuda birşey yazmadı diye ağzınıza geleni söylediniz neyin kafasındasınız?

Bu yazıdaki bütük Beşiktaş sözcükleri yerine kendi takımınızı,siyah beyaz yerine kendi renklerinizi yazın... Var mısınız ? (Davet Gelmiş :))

O şerefli ikinciliği kaldırın o zaman.Sizin yüzüncü yılınızda nası şampiyon olduğunuzu herkes biliyo

çarşının forumlarına baktım keşke bizim de Ünal başkan gibi cesur başkanımız olsa diyorlar.

Galatasaray'ın bu bildiriye katılmak gibi bir olasılığı yok içeriğine bakın anlarsınız.. Fenerlilere bir gönderme var orda

çarşının forumlarına baktım keşke bizim de Ünal başkan gibi cesur başkanımız olsa diyorlar.

Kurucuna şerefsiz demeyide başkanına imrenmeyide bilirler, kötü konuşturacaklar şimdi beni.. Kendileri adına güzel bir yazı kabul ama bizi bağlamıyor

Güzel yazı.. başkanlarının yapamadıklarını yaptılar

Orda Galatasaray şerfsizlikle 1.oldu yazmıyor... O yazıyı fenerliler üstüne alınması gerekiyor siz değil....

Hadi canım ciddi misin? O laf hani şu 8-0 hikayesinden çıkmıştır başkanınız o dönem sarfetmiştir bu sözü şimdi çarşının hiç işi yokta o sözü fener için sarfedecek öyle mi? :)

O laf sadece 8-0 olayından sonra söylenmedi 2.yarıya 11 puan önde girdiğimiz sene kaybettiğimiz şampiyonluktan sonrada söylendi bu senede söylendi ...

Çarşı şikeye karşı.:)

Geri
Üst Alt