GSCimbom
Üye Görüşü Taraftar Ruhlu Yöneticinin Olmaması ve Yaşatılan Rezillikler
Vasfi Vural

Üye GörüşüTaraftar Ruhlu Yöneticinin Olmaması ve Yaşatılan Rezillikler

Vasfi Vural ·

Cevap
26
Okunma
706
Sayfa
1/2

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
Cumartesi günü, her sene amatör şubelere yaptıkları çöp transferler gibi büyük taraftara çöp poşetini layık gördüler.

Geldikleri günden beri Galatasaray düşmanlığı yapan federasyona, mafya bozuntularının raconlarına, kendi işleri sebebiyle veya baskılar sonucu Galatasaray’ın hakkını yedirenler için artık yolun sonu gelmiştir.

Fenerliler hem amatör şubelere yatırım yapıyor kupaları topluyor, hem taraftara tanesi 150₺ olan kaliteli yağmurluk dağıtıyor.

Sen Galatasaray Spor Kulübü olarak her amatör branşta bunlara tokatlanıyorsun, kaiteli oyuncular yerine milletin çöplerine ve kendi içten adamlarına paraları bağlıyorsun taraftara tanesi 150₺’lik bir yağmurluğu fazla bulup 25₺’lik çöp poşetini layık görüyorsun.

Galatasaray taraftarı bunu asla unutmayacak gün gelecek kendini bi şey sanan sözde iş herifi liseliler yerine tribünden gelen Erden Timur gibi adamlar bu kulübe başkan olacak.

Masada, tribünde, sahada rezil ettiniz bizi.

YÖNETİM İSTİFA!

Son düzenleme:
Galatasaraylıların artık yönetimi baskı altına almaya değilde birlik ve beraberlik ile kenetlenmeye ihtiyacı var. Zaten şampiyon olunamadığı durumda koltukta oturabilme şansları yok tüm her şeye rağmen.

İçinde bulunulan zaman çoğu kez yaşanılanları idrak etmeyi zorlaştırır. Tarih mahkemesi zaman geçtikçe süreci yargılar. İstediğinizi yazın bu Dursun Bey'in tarihe olumlu manada damga vurduğu gerçeği ile hepinizi yüzleştirecek.
O kadar kötü ve basiretsiz hatta bir çoğuna göre her sezon "şampiyonluğu satan" adam olmasın rağmen son 30 yıldaki tek üçlemeyi yapan ve hatta dördüncü içinde ciddi avantajları bulunan bir takım yaratmıştır.

Nankör olmayın yoksa hepimiz aynı saftayız ve geçmiş yıllarda neler yaşadığımızı hepimiz çok iyi biliyoruz.

Dursun başkan devam etmek istiyorsa, fb li kankaları olanları pr cıları
İkilik yaratanları, konuştuğunda keşke konuşmasaydı diyeceğimiz adamları
beceriksizleri, taraftara adam gibi yağmurluğu çok görenleri
yönetime tekrar almaması gerekir...

Çoğumuz beğenmeyiz ama ABdürrahim Albayrak gibi bir figüre ekmek su gibi ihtiyacımız var
Bu yönetimdekileri topla Abdürrahimin bir kılı etmez
Tamam kapasitesi belli, belki beceriksiz ama en azından senin benim gibi has cimbomlu
Hiçbir şey yapmasas Kulübe veya hocaya gelecek eleştiriyi üstüne alır, kol kanat gererdi

Çoğumuz beğenmeyiz ama ABdürrahim Albayrak gibi bir figüre ekmek su gibi ihtiyacımız var
Bu yönetimdekileri topla Abdürrahimin bir kılı etmez
Tamam kapasitesi belli, belki beceriksiz ama en azından senin benim gibi has cimbomlu
Hiçbir şey yapmasas Kulübe veya hocaya gelecek eleştiriyi üstüne alır, kol kanat gererdi

İşte onun gelişmişini 3 sene önce bulmuştuk. Ve o adamın vizyonu sayesinde bugünkü durumdayız. Gittiğinden beri geriye gidiyoruz tabiki.
Ama işte o adam sözde Galatasaraylıların bile gözüne battı ve kulüpten uzaklaştırdılar. Ve şu anda göbek bile atıyorlar saçma bir sebep yüzünden gözaltına alınmasına.

Kusura bakmayın ama 40.000 tane 250 liralık yağmurluğun hesabını yapalım önce bir, toplam 200.000 Euro oluyor. Hem takımda Osimhen gibi isimler görmek istiyoruz hem yönetimden ekstra lüks olan şeyler soruyoruz. Ben yağmurun altında da izlerim sorun yok, yeter ki Galatasaray zarar görmesin.

Kusura bakmayın ama 40.000 tane 250 liralık yağmurluğun hesabını yapalım önce bir, toplam 200.000 Euro oluyor. Hem takımda Osimhen gibi isimler görmek istiyoruz hem yönetimden ekstra lüks olan şeyler soruyoruz. Ben yağmurun altında da izlerim sorun yok, yeter ki Galatasaray zarar görmesin.

ciddi mi yazdın bunu anlamadım

Galatasaraylıların artık yönetimi baskı altına almaya değilde birlik ve beraberlik ile kenetlenmeye ihtiyacı var. Zaten şampiyon olunamadığı durumda koltukta oturabilme şansları yok tüm her şeye rağmen.

İçinde bulunulan zaman çoğu kez yaşanılanları idrak etmeyi zorlaştırır. Tarih mahkemesi zaman geçtikçe süreci yargılar. İstediğinizi yazın bu Dursun Bey'in tarihe olumlu manada damga vurduğu gerçeği ile hepinizi yüzleştirecek.
O kadar kötü ve basiretsiz hatta bir çoğuna göre her sezon "şampiyonluğu satan" adam olmasın rağmen son 30 yıldaki tek üçlemeyi yapan ve hatta dördüncü içinde ciddi avantajları bulunan bir takım yaratmıştır.

Nankör olmayın yoksa hepimiz aynı saftayız ve geçmiş yıllarda neler yaşadığımızı hepimiz çok iyi biliyoruz.
Hala hain Galatasaraylılıkla alakası olmayan dursunu savunuyorsun yaa pes arkadaş.
Erden timur ve gardi olmasa ben görürdüm senin dursununu..

200.000 euro az para mı?

maçı alsak 10 katı bülent ersoy içimden geldi arka fonuyla takıma prim olarak falan dağıtılacaktı sırf. dünyanın en pahalı kombinesini ve biletini satan arsız yönetim için bunlar fıstık parası evet.

maç yayınının baştan sona verdiği izlenim yarı yarıya fb-yeni malatya maçı gibi bir şey. böyle şeylerin parayla ölçülecek bir hesabı yok, çok daha ötesinde.

200.000 euro az para mı?
Çok para ama hani birlik beraberlik diyoruz yaa hani taraftarı önemseme falan var yaa.Yahu ne rezil adamlara ne paralar veriliyor.Konuştunız mu tepki verdiniz mi bunlara.taraftar için kırk yılda bir fayda sağlayacak birşey yapacaksın.Bu işin psikolojik tarafı var.Motivasyonu var.

sapına kadar doğru teşhis konulan bir başlık.En büyük sorunumuz bu.

Bunların Galatasaray umrunda olmadığını herkes biliyor ve Erden Timur gibi bir adamı da nasıl uzaklaştırdıkları ortada.
Şikecilere Şampiyonluğu da satmışlardır transfer yapmayarak.

Yönetim istifa!

Bunlar gitmeli yerine cok güclü agir zengin bir is adami baskan olup altinda calisanlar hepsi isinden anlayan bizden maas kazanan elemanlar olmali, baskan sirf ayda yilda bir ortaya cikmali, lafin kisasi külüp prof. Yönetilmeli is bilmeyen adamlarla bu is yürümez, misal ömründe hic oyuncu görüsmesi yapamamiz adamlar transferden sorumlu oluyor bizde.

Millet artık lan,defol diye yazıyor. Gerçekten yönetimde hoca da sabrımızı zorluyor. Erden Timuru yediğinizi unutmadık. Simitçi, Bora ve Eray Yazgan bir an önce gidecek.

Can Armando olayı tam skandal. Çocuğu buraya çağırıp Fener'e kaptırmak neyin nesi. Ceza yemeyecegimi bilsem küfür edeceğim o derece

Bilet parasını hesapladın mı peki?
200000 euro yanında hiç kalır. 40000 kişi diyosun peki 40bin olsun. 3-5k dan bilet aldı bunlar kaç yapar biliyomusun?
3000000 euro civarı 3 milyon yanlış olmasın. Hadi öldürelim hesabı 2milyon euro yapsın. 200k sence büyük mü şimdi? Taraftar maça ücretsiz geldi de bizim mi haberimiz yok :)
Son olarakta imkan varken kimse yağmur altında izlemek zorunda değil

Son düzenleme:
Geri