Taraftardan Dursun'a Uyarı: TARUMAR EDERİZ!

onu bunu bilmem de zübük bugünkü saçmalamasının dahi hesabını vermeli..

öyle bırakmamalıyız onu

sabri denen karaktersiz pazubandına burun kıvırırken neredeydin meymenetsiz.

kavga cikacak diye bekliyoruz deminden beri.

cikmayacaksa soyleyin baska sey yapalim.

Kulübün içine ettin sez etmedik ama sneijdere gelince saldırıya geçiyoruz.
Sneijder > Galatasaray?! Neyse talihsiz cümle kurumu diyelim.
Geçen yaptığı sözde yalan röportajı doğruymuş demek ki.

bu nasıl bir mantık, nasıl Galatasaray'lılık?

kulübün icine sıc eyvallah ama sneijder'e dokunma.

saçmalama artık.

Özeti: Kulübün içine ettin bu noktaya kadar dayandık, Sneijder'e de göz dikersen bardağı taşırırsın.

Anlamak bu kadar
zor mu beyler? Sneijder > Galatasaray'ı nereden çıkardınız la?

almancılar gene bir halttan anlamayacağı için başlığı terk edebilir mi

özellikle fb transferlerle bizi edi ühühühüh yapanlar dehlesin kendini

Özeti: Kulübün içine ettin bu noktaya kadar dayandık, Sneijder'e de göz dikersen bardağı taşırırsın.

Anlamak bu kadar
Senin gibi yazsaydı kimse bir şey demezdi. Başlıkta yazılan farklı anlama gele biliyor maalesef. Neyse senin yazdığın şekilde denilmek istenildiği ise bir şey demedim.

Anlamak bu kadar

özbek yönetimi zaten fazlasıyla bardağı tasırdı. hala neden bahsediyorsunuz?

sneijder veya baska bir topcu umrumda degil. bugünden tezi yok yönetimdekiler defolup gitsinler. kaldıkları her dakika zarar.

sneijder kalırsa dursun kalsın mı diyeceksiniz?

Almancılar Türkçe mi anlamıyor yoksa okuduğunu anlama gibi bir problem mi söz konusu acaba?

Floryaya gitmeyeceksen o klavyeyi yavaşça yere bırakın. Kimsenin bi cacık yapacağı yok. Taraftar olarak gerekli tepkiyi veremedik Dursun'a. Hepimiz suçluyuz bunda arkadaşlar. Burdan asarım keserim deyince değişen birşey olmuyor malesef.

Hayri Cund uzun uzun yazarım aslında buraya ama bana küfür edersiniz.Sneijder haddini aşmıştır.Dursun istifa edermi etmez Çünkü Galatasaray'da istifa kültürü yoktur.Özhan Canaydın dönemini okuyun izleyin videolardan o adam istifa etmedi Dursun neden etsin? Bu benim fikrim değil Galatasarayı yönetenlerin zihniyetidir.Hiç bir oyuncu sneijder muslera vs vs Galatasaray'ın yönetim şekli hakkında Gazetelere demeç veremez verirse böyle bir anda ortalık karışır.Mesele taraftar grubu filan değil Pilavcılara içlerinden olmayan herkez bu açıklamadan sonra ceza alır bknz:Taraftar istifa isteriz çapulcu derler fan derler.Kıscası Sneijder Satılmaz merak etmeyelim Dursun istifa etmez toplansak forumca statta üstümüze benzin döksek yaksak yine gitmezler.

Kendi Fikrime gelicek olursak Sneijder gitmek istiyorsa gitsin özhan zamanında da Galatasaraylıydım şimdide öyle.Cihan haspolatlı orhan ak tomas song Kral Hakan Şükür Hasan Şaş Ayhan izledim senelerce Sneijder giderse yine giderim stada elimden geldiğince Neticesinde Galatasaraylı olmayı oyuncuya yönetime bağlamam.

Geri
Üst Alt