Taraftardan PROTESTO !

akhisar maçında ultrasatılmıslar ve bütün stad sabriyi buragı semihi alkışlayacak boşuna hayal kurmayalım

bu tarz tepkileri yapan adamlar stadyumda sesini bile çıkartamıyor anca sanal alemde

Peki sonra ne olacak arkadaşlar şampiyon oldun avrupada ilerledin sonra sürdürülebilir ne yapıldı ne yapılacak hadi kadroyu temizledin sonra ne olacak bu borç batağı bu yapı nasıl temizlenecek. Maçın siniriyle konuşuyorsunuz sadece

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamza napıyor acaba şu anlarda ? yakın zamanda yine tvlerde bir açıklama bekliyorum kendisinden

Peki sonra ne olacak arkadaşlar şampiyon oldun avrupada ilerledin sonra sürdürülebilir ne yapıldı ne yapılacak hadi kadroyu temizledin sonra ne olacak bu borç batağı bu yapı nasıl temizlenecek. Maçın siniriyle konuşuyorsunuz sadece

EE yani ne yapilmali.

Evet haklısın Sabri Burak Selçuk'a 3 milyon jem Bilal vs adamlara da bir iki milyon vermek klübü gün yüzüne çıkarır bunların Maaşını düşürüp Tazminatı ucuz olan saçma Futbolcuları da gönderip en azından 4 5 iyi transfer yapmak borç yapmaktır umuta 2 milyon vermek sabriye iki Burak'a 3 vermek klübün geleceğini e Borçlarını kurtarmaktır haklısın inşallah bu saçma yöneticiler senin gibi düşünmüyorlardır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben beraberlikte iade şartıyla Akhisara 78 tl atıcam. Hesabın küsüratını

Akhisar şikebahçe için tehlikeli olabilir. O yüzden o maçta onların galip gelmemesi için herşeyi yapar hakem o gün. Bu hafta'da doğradılar Cihat hoca'nın takımını zaten.

aysalin eli degmemis sezon böyledir iste

Evet haklısın Sabri Burak Selçuk'a 3 milyon jem Bilal vs adamlara da bir iki milyon vermek klübü gün yüzüne çıkarır bunların Maaşını düşürüp Tazminatı ucuz olan saçma Futbolcuları da gönderip en azından 4 5 iyi transfer yapmak borç yapmaktır umuta 2 milyon vermek sabriye iki Burak'a 3 vermek klübün geleceğini e Borçlarını kurtarmaktır haklısın inşallah bu saçma yöneticiler senin gibi düşünmüyorlardır

Anladım hocam.

Bizim klüp garip bir şekilde 500 bin 1 milyonluk adamlara en az iki veriyor üç veriyor almayana zam yapıyor yani senin gibi iyi niyetli insanlara lafım yok sen temiz yürekle diyorsun geleceği düşünüyorsun ama bu şebekler düşünmüyor Düşünen bu adamlara bu paralar vermez ha veriyor musun o zaman ona değecek adamlar alacaksın almıyorsan ffp diye ağlayıp zırlamayacaksın ey Cenk Ergün Özbek işbecer

EE yani ne yapilmali.
Yani eski bozuk sistem kalsın üstünü biraz cila yapalım hoş görünsün sonra icabına bakarız. Senin yapın çürümüş bu liseli kafasıyla daha çok tartışırız Sabri Umut gitsin deriz. Transferde yaparsın biraz daha borç büyür beyefendiler genel kurullarda toplanırlar birbilerine sallarlar düzen yürür gider. Heh birde riva var bütün borcu temizleyecekmiş yersen hadi bakalım. Anlatabildim mi

Son düzenleme:
hamza napıyor acaba şu anlarda ? yakın zamanda yine tvlerde bir açıklama bekliyorum kendisinden
yaşın benden büyük abicim , şu herifin adını yazma şuraya rica ediyorum kan beynime fırlıyor , elime ayağıma titreme vuruyor bu cibiliyetsizin adını görünce küfür edesim geliyor kendimi zor tutuyorum bak yine sinirlendim

ne olacaksa bu kulübe taraftar sayesinde olacak o yöneticilerinde hocalarında en az kazanan oyuncuların bile hepsinin tuzu kuru

hepsinin altında aston martinden porscheden düşük araba yok ama biraz söylensen rızkımız bu bizim derler

millet aldıgı maasın yarı parasıyla maca gelirken bunlar kış tatilinde uludagdamı kaysak isviçredemi kaysak diye düsünürler

galatasaray kötü gitmiş iyi gitmiş şeylerinde bile olmaz

o yüzden ne yaparsa taraftar yapar ama maalesef bizdede taraftar cok bölünmüş durumda satılmışlar herşeyi baltalıyor

sonumuz hayrolsun gelecek sezonlar kurtulsun yeter

Yani eski bozuk sistem kalsın üstünü biraz cila yapalım hoş görünsün sonra icabına bakarız. Senin yapın çürümüş bu liseli kafasıyla daha çok tartışırız Sabri Umut gitsin deriz. Transferde yaparsın biraz daha borç büyür beyefendiler genel kurullarda toplanırlar birbilerine sallarlar düzen yürür gider. Heh birde riva var bütün borcu temizleyecekmiş yersen hadi bakalım. Anlatabildim mi

Dedigin dogru ama bu dediginin tamamen düzelmeyecegi belli. Sen taraftar olarak tepkini vereceksin. Bir sürü fazla maaş alan ve bir halt yemeyen topçulari gönderecen. Borç bitmez zaten. Taraftarin gücü buna yeter sadece.

galatasarayrda fenerden cok daha zengin iş adamları var ali sabancı tarık şara ama fenerde gibi el altından para verme olayı yok bizde cünkü lise var yani kulübü lise yönetiyor

işte o yüzden o çok sevdigimiz zengin iş adamları ünlü simalar hiçbiri yönetimlere girmiyor
ve parada vermiyorlar

fenerde mesela bu durum daha rahat fenerliyim diyen herkes el altından para verebiliyor hatırlayın sowu emenikeyi nasıl aldılar

Geri
Üst Alt