Üye Görüşü Taraftarımızın İki Üst Düzey Stoper Transferinin Kritikliğini İdrak Etmemiş Olma İhtimali

Anket

• Evet; durumu idrak etmiş haldeyiz

Oy: 12 37,5%
  • Hayır; durumun idrağında değiliz, anca CLde kafamıza tokmaklar indikten sonra idrak edeceğiz

Oy: 20 62,5%

• Kullanılan toplam oy
    32
Ne alaka yaw. Kasımda ilk yarının sonu geliyor neredeyse, ağustos ayından bahsetmiyoruz; herşeyin oturmuş olması lazım. Mayıs'da da Villa'dan 4 yediler hem de puan lazımken. PSG'den 2 maçta toplam 4 yediler yine mayısta. Üç maçın ikisinde de gol yemedik bu arada biz onlardan(hücum hattı toplamı 1 milyar euro falan) . Frankfurt 5 kere geldi 5 gol oldu; Apokerim de yoktu bu arada o maçta.

Olay sadece stoper alakalı değil kısaca. Şu an en son eksiklerimizden bir tanesi.

geçtiğimiz sezon liverpool için çöküş sezonuydu zaten
o halde bile bizi en kritik dönemeçte paketleyip gönderdiler

takımlar için lig avrupa kupa maçları yapısal olarak farklı oluyor. her halükarda son 16'yı geçmek istiosan adam gibi defans oyuncuların olmak zorunda

eintracht maçında bardakçı olsaydı 6 yerdik muhtemelen
avrupada santraforsuz çıktığımız herhangi bi maçta ağzımızın ortasına zaten sıçılır

stoper şu an ilk eksiği takımın, ki ben sançez dengesiziyle de fazla ilerleyebileceğimizi zannetmiyorum

Üstad evet dedim ama bizim idrak ediyor olmamız bir şeyi değiştirmiyor ne yazık ki!!

Apo belini döndürene kadar mevsimler geçiyor.. Sanchez yine atletik adam, uygun bir partner bulunursa bu kadar savruk olmaz, toparlar diye düşünüyorum..

'Lig için idare eder ama Avrupa da olmaz' klişesine de bir el atayım.. Bu ikili Avrupa da hiç olmaz, ligde de idare etmez artık.. Apo geldiği yıldaki Apo değil.. Yaşlandı, ağırlaştı, yaptığı saçma sapan alternatif sporlar yüzünden beli kalınlaştı..

geçtiğimiz sezon liverpool için çöküş sezonuydu zaten
o halde bile bizi en kritik dönemeçte paketleyip gönderdiler

takımlar için lig avrupa kupa maçları yapısal olarak farklı oluyor. her halükarda son 16'yı geçmek istiosan adam gibi defans oyuncuların olmak zorunda

eintracht maçında bardakçı olsaydı 6 yerdik muhtemelen
avrupada santraforsuz çıktığımız herhangi bi maçta ağzımızın ortasına zaten sıçılır

stoper şu an ilk eksiği takımın, ki ben sançez dengesiziyle de fazla ilerleyebileceğimizi zannetmiyorum
Geçen sene de zannetmiyordun.
İlerledik. Demekki yanlış zannediyorsun.

images-removebg-preview.png

cl'de bizi neyin beklediğini hala anlamamış kimseler olabilir aramızda
işbu durum hasebiynen konuyu yine uplıyoruz

kaçıncı uyarımız olduğunu unutmuş durumdayız
#doğrusu

Benim iki ayağım da temiz, 1,90 boyum var, fazla uzun top atamam ama kısa paslaşmalarla oyun kurulumuna destek çıkarım, Bülent Korkmaz hırsı var, ayrıca 20 kilo fazlam var. Şimdi beni transfer ederseniz ikinci devreye filinta gibi olurum. 1905 TL maaşa imza atmaya hazırım. Beni bulun.

İdrak ettik de, biz boş mevkiye bile adam aldıramıyoruz ki, oyuncu olan mevkiye nasıl aldıracağız?

İki senedir 10 numara aldıramadık bu adamlara.

images-removebg-preview.png

cl'de bizi neyin beklediğini hala anlamamış kimseler olabilir aramızda
işbu durum hasebiynen konuyu yine uplıyoruz

kaçıncı uyarımız olduğunu unutmuş durumdayız
#doğrusu

Gol yediğimiz için stoper alınması gerektiğini düşünmek tam bir fecaat.

Takıma stoper-ortasaha doldurursak seneyi yine 13. bitiririz. Takımda eksik olan gol atan-attırabilen oyuncu sayısının çok az olması. Elde olanların da gol atmaya dair bir motivasyonu yok.

hayır pocikerim ile rekabet edecek adama ihtiyacımız var. Hemen 900 dk bile süre bulamayacak çöp almalıyız. Davinson mükemmel turnuva geçirdi. onun yerine adama gerek yok Arda var biricik evladımız metehan var masrafa gerek yok.

Gol yediğimiz için stoper alınması gerektiğini düşünmek tam bir fecaat.

Takıma stoper-ortasaha doldurursak seneyi yine 13. bitiririz. Takımda eksik olan gol atan-attırabilen oyuncu sayısının çok az olması. Elde olanların da gol atmaya dair bir motivasyonu yok.

kel alaka hocam
bizim asla gol sorunumuz olmadı

bizim doğru tasvirimiz şu
Untitled-1.jpg

defansif formasyonu bizim gibi REZALETİN ÖTESİNDE olan hiçbir takım avrupada ilerleyemez

Herhangi bir transfer bence sadece yama olur. Asıl transfer olması gereken kulübün başına acilen Erden Timurun getirilmesidir. Yoksa takım delik deşik darmadığın oluyor göz göre göre. Geçen 4 yılın birikimi heba ediliyor. Bu lig başlamadan transfer dönemi bitmeden olmalı.

bi tane cok iyi stoper bi tane de Umit Akdag sart idi ekibimize
bence bi tane stoperi her turlu alacaz ama iki tane almaliydik

cok iyi demisken, U23 ve atletizmi ile teknigi kalburustu biri de olurdu Zeze gibi
hani oyle Van Dijk falan gelsin savunmayi cekip cevirsin demiyom
Lucumi, Alexsandro fln da iyi olurlardi

Geri
Üst Alt