Taraftarın Yanlış Gözlemleri ve Haklı Bahaneler...

Akhisar zor deplasman mi bilemem ama buyuklerin yenmesinin zor bir takim oldugu asikar

Sadece gecen seneyi ele alalim

Istanbulda besiktasa yenilmeyip gol dahi yemediler

Ts ye deplasmanda 6 attilar

Bizi iceride yenerek kupadan elediler

Feneri ise 3 kere yenerek 2 kupadan ettiler

Bizi tekrar gecip super kupayi aldilar , ligde de yenip 3 puan goturduler

Gecmis senelerde ozellikle fb ye neler cektirdikleri ortada , bizim 20 senedir yenemedigimiz fb yi kadikoyde ya 2 ya 3 kez yendiler son 5 sezonda

Oyle akhisar deyip amann cekecek bir takim degil

Seleznov mugdat omer bayram miguel lopez. Tam 4 adam yoktu nerdeyse takimin yarisi gecen yilki takimdan. Biz eger zor deplasman ondan kaybettik dersek geçmiş olsun sezon biter

Seleznov mugdat omer bayram miguel lopez. Tam 4 adam yoktu nerdeyse takimin yarisi gecen yilki takimdan. Biz eger zor deplasman ondan kaybettik dersek geçmiş olsun sezon biter

Bitmez cunku diger kucumsenen takimlar da bizim rakiplerimize ayni seyi yapiyor

Bu lig "su kadar puan alirsan sampiyon olursun" diye bir kisitlamaya tabi degil

Lig bir siralama oyunu . Rakipleri gecmen yeterli , eger akhisar zor ise , sadece sana degil rakiplerine de zor

Gecen sene 7 maglubiyetle nasil sampiyon olundu , sana 7 maglubiyet tattiran rakipler (veya digerleri) onlari da celmeledi de ondan

Bunlar bahane olmamali ama oyle herkesi supursen zaten 102 puan alirsin , o zaman da rakipler figuran demektir

Kisaca turkiyede her deplasman zordur , gitgide de zorlasacak her yil

Bitmez cunku diger kucumsenen takimlar da bizim rakiplerimize ayni seyi yapiyor

Bu lig "su kadar puan alirsan sampiyon olursun" diye bir kisitlamaya tabi degil

Lig bir siralama oyunu . Rakipleri gecmen yeterli , eger akhisar zor ise , sadece sana degil rakiplerine de zor

Gecen sene 7 maglubiyetle nasil sampiyon olundu , sana 7 maglubiyet tattiran rakipler (veya digerleri) onlari da celmeledi de ondan

Bunlar bahane olmamali ama oyle herkesi supursen zaten 102 puan alirsin , o zaman da rakipler figuran demektir

Kisaca turkiyede her deplasman zordur , gitgide de zorlasacak her yil

Gecen sene bir daha olmaz. Taraftar ittidi ama bu sene ic sahada o puani alacağımız garanti değil. Elbette deplasman zordur ama iki haftada 7 gol yersen ben sonrasi icin umitli olamam.

Akhisar zor deplasman mi bilemem ama buyuklerin yenmesinin zor bir takim oldugu asikar

Sadece gecen seneyi ele alalim

Istanbulda besiktasa yenilmeyip gol dahi yemediler

Ts ye deplasmanda 6 attilar

Bizi iceride yenerek kupadan elediler

Feneri ise 3 kere yenerek 2 kupadan ettiler

Bizi tekrar gecip super kupayi aldilar , ligde de yenip 3 puan goturduler

Gecmis senelerde ozellikle fb ye neler cektirdikleri ortada , bizim 20 senedir yenemedigimiz fb yi kadikoyde ya 2 ya 3 kez yendiler son 5 sezonda

Oyle akhisar deyip amann cekecek bir takim degil

Bırakın Allah aşkına Sinan Bey Akhisar'ı bize övmeyin;

Krasnodar bile geldi elini kolunu sallaya sallaya evinde Akhisar'ı yendi. Biz Krasnodar'dan daha mı kötü takımız.

Ha şunu anlarım, lig uzun maraton, olabilir, yenilebiliriz, ilerde telafi ederiz, yine şampiyon biziz falan desen de bu takım deplasmanlardaki bu silik oyunla hiç ümit vermiyor Ankara'yı zor yendik, Trabzondan 4, Akhisar'dan 3 gol yedik. deplasmanda bu oyunla zor şampiyon oluruz.

Ayni sohbetleri diger takimlar da yapiyor , akhisar kim ki fb yi 3 kez yenip 2 kupadan edecek diyorlar ama etti

Akhisar kim ki 2 sezonun sampiyonu bjk den deplasmanda puan alacak dediler ama aldi

Akhisar kim ki trabzona deplasmanda 6 atacak denmistir muhtemelen ama atti

Akhisar kim ki GS yi 3 kez alt edecek dendi en son , onu da yaptilar , bizi de iki kupadan ettiler simdi de ligde 3 puandan ..

Ben gerceklesmis olaylardan bahsediyorum , ovmuyorum ama normal goruyorum cunku herkesin basina gelmis , bu yazdiklarim tahmin ya da temenni degil , bildigin gerceklesmis skorlar

çözüm belli

terimistifa.png
Yok öyle bir çözüm Emir reyiz hayal kurma derim. Mevcut ekonomik şartlar ve vizyon dahilinde Terim'den daha iyisini getirebilme şansımız yok. Olduğunu bilsem ben de şu an çok daha farklı konuşuyor olurdum. O yüzden bu iş ya Terim ile olacak ya da olmayacak. Acı ama gerçek. Bunu kabullenmemiz gerekiyor. Ha yarın öbür gün kulüp zengin bir iş adamına satılır onu bilemem.

Yok öyle bir çözüm Emir reyiz hayal kurma derim. Mevcut ekonomik şartlar ve vizyon dahilinde Terim'den daha iyisini getirebilme şansımız yok. Olduğunu bilsem ben de şu an çok daha farklı konuşuyor olurdum. O yüzden bu iş ya Terim ile olacak ya da olmayacak. Acı ama gerçek. Bunu kabullenmemiz gerekiyor. Ha yarın öbür gün kulüp zengin bir iş adamına satılır onu bilemem.

ft 3m alıyor bubba , + akbaba gibi çöplere para saçıyor. baksana, "gidin alın" demişmiş

bu ücretin çok daha azına futbol bilgisi sahiden olan ve idare yeteneğine haiz isimler bulunabilir...

Bu takımda denayer gibi hızlı bir defans oyuncusu ve gomis tarzında 25 golden az atmayacak onun genç versiyonu bir oyuncu olmadan bu takım deplasmanlarda adam olmaz, yani genç ozan'ın bir denayer olma ihtimali hayli yüksek ancak henüz genç ve deneyimsiz, biraz süre gerekecek bunun için ha deyince olmaz.

Emrenin alinma sebebi gercekten ve kalpten cok saglam GS li olmasi , bunu hepimiz biliyoruz

ft 3m alıyor bubba , + akbaba gibi çöplere para saçıyor. baksana, "gidin alın" demişmiş

bu ücretin çok daha azına futbol bilgisi sahiden olan ve idare yeteneğine haiz isimler bulunabilir...
Kim mesela? Tudor mu veya Denizli mi? Yokluğunda bulunan isimleri gördük reyiz. Bu adam gittiğinden beri burnumuz b.ktan çıkmadı. Mancini dedik evet CL grubundan çıkardı lakin TR ligi için zihniyeti uygun değil. Deplasmanda beraberliği başarı gören zihniyet ile şampiyon olamayız. Gerçi bizi CL grubundan Drogba mı çıkardı Mancini mi çıkardı tartışılır. Ha Mancini reyizi severim o ayrı konu. Bence çok düzgün adam lakin bizim yerel lig için uygun değil. Lakin bu adam dahi hem kendi evimizde hem de geride olduğumuz bir maçta Drogba'yı çıkarıp Ceyhun'u oyuna almak gibi ibretlik bir hamle yapıp tarihe geçmişti :red:

Velhasıl kelam Klopp gibi Simeone gibi adamları saçından tutup sürükleye sürükleye Florya'ya getirecek vizyonumuz yoksa hoca değişikliğine hiç gerek yok artık reyiz. Bu adam sev veya sevme bizim yaşayan efsanemiz. En azından Galatasaraylı olduğunu bildiğimiz bir adam ve zamanının çoğunu Florya'da geçiriyor. Mağlup olduğu zaman evine gidip uyku çekmiyor. Bizim gibi üzülüyor. En azından bunu biliyoruz. Ha her geldiğinde ilk şampiyonluğu aldıktan sonra egosu şişmeye başlıyor ve doğruları görmekte zorlanıyor. Bu durum en büyük defosudur zaten.

Lakin bu adam dahi hem kendi evimizde hem de geride olduğumuz bir maçta Drogba'yı çıkarıp Ceyhun'u oyuna almak gibi ibretlik bir hamle yapıp tarihe geçmişti :red:

:asd: :asd: :asd:

Sanırım Ceyhun'un elinde Mancini'nin kaseti vardı. Ceyhun ısrarının başka bir açıklaması olamaz.

Kim mesela? Tudor mu veya Denizli mi? Yokluğunda bulunan isimleri gördük reyiz. Bu adam gittiğinden beri burnumuz b.ktan çıkmadı. Mancini dedik evet CL grubundan çıkardı lakin TR ligi için zihniyeti uygun değil. Deplasmanda beraberliği başarı gören zihniyet ile şampiyon olamayız. Gerçi bizi CL grubundan Drogba mı çıkardı Mancini mi çıkardı tartışılır. Ha Mancini reyizi severim o ayrı konu. Bence çok düzgün adam lakin bizim yerel lig için uygun değil. Lakin bu adam dahi hem kendi evimizde hem de geride olduğumuz bir maçta Drogba'yı çıkarıp Ceyhun'u oyuna almak gibi ibretlik bir hamle yapıp tarihe geçmişti :red:

Velhasıl kelam Klopp gibi Simeone gibi adamları saçından tutup sürükleye sürükleye Florya'ya getirecek vizyonumuz yoksa hoca değişikliğine hiç gerek yok artık reyiz. Bu adam sev veya sevme bizim yaşayan efsanemiz. En azından Galatasaraylı olduğunu bildiğimiz bir adam ve zamanının çoğunu Florya'da geçiriyor. Mağlup olduğu zaman evine gidip uyku çekmiyor. Bizim gibi üzülüyor. En azından bunu biliyoruz. Ha her geldiğinde ilk şampiyonluğu aldıktan sonra egosu şişmeye başlıyor ve doğruları görmekte zorlanıyor. Bu durum en büyük defosudur zaten.

deliliğin tanımı, aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuç beklemektir demiş einstein. biliyorsunuz , ft denilen adam her geldiğinde aynı şeyleri yapar, aynı olaylar olur ve aynı şekilde kovulur , ya da istifa eder..

sanıyorum , döngüde bir kez daha turlamakta ısrarcıyız biz de..

deliliğin tanımı, aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuç beklemektir demiş einstein. biliyorsunuz , ft denilen adam her geldiğinde aynı şeyleri yapar, aynı olaylar olur ve aynı şekilde kovulur , ya da istifa eder..

sanıyorum , döngüde bir kez daha turlamakta ısrarcıyız biz de..
Bu sezon şu ana kadar gördüklerimizden sonra tekrardan aynı sarmalın içine girer miyiz acaba diye endişe etmeye başladım zaten başka bir başlıkta dün yazdım hatta hoca ile alakalı daha ağır yazdım. Temennimiz, artık 65 yaşına gelmiş koskoca Fatih Terim'in geçmişten ders çıkarabilmesi ve buna göre hareket etmesi. En azından bu sefer böyle olsun artık lütfen diyorum. Aynı şeyleri tekrar yaşamayalım. Ha Türk futbolunda ego yapacak bir adam varsa o da kendisidir eyvallah ama ego aklın önüne geçmeye başlayınca hem kendini hem bizi çıkmaza sokuyor. Bunca tecrübeden sonra artık bu hataya düşmemeli.

Dediğim gibi geçen sene Tudor kovulduktan sonra ağzımın suyu aka aka "Fatih Terim" demedim, daha iyisini getirebilecek vizyona sahip olmadığımızı bildiğim için "Mecburen Fatih Terim" dedim. Çünkü eski saygım ve sevgim olmamasına rağmen biliyordum ki gelirse bu takımı öyle veya böyle şampiyon yapar ki yaptı da. Bizim açımızdan çok kritik bir şampiyonluk oldu. Ciddi ciddi iflas bayrağını çekebilirdik. Teşekkür edelim yine de. Şu an ülkenin tek 4 yıldız ve Avrupa şampiyonu apoletine sahip takımı isek bunda kendisinin payı çok büyüktür. Bakma fb ve bjklilerin bu adama küfür edip durduğuna. Fatih Terim antipatik dedikleri aynı karakterle o camiaların adamı olup bunca başarıyı yakalasa yaşarken heykelini dikerlerdi. Alex'in heykelini diktikleri yerde bu adamın heykelini 10 kere diker bir de putperestler gibi her gün o heykelin önünde eğilip tapınırlardı.

Cok fazla yaziyorsunuz ama iceri dolu degil.

Deplasmanda berbat oyun 1 kocaman seye alakali

1. Deplasman oyunumuz yok bu cok acik ve net.

benim kasettiğim şeyler farklıydı.hocaya eleştiri yaparken önce bi kendinize de batıracaksınız igneyi.kadro çıkınca iyi,maçtan sonra ohohooo olmuyo.hocanın marianoya güveni zedelendiki 2 maç üst üste linnes oynadı ama yine de marianoya şans verdi,lakin önünde sinan oynarken ve bizzat marianonun kendisi kanadını cok unutuyo deplasmanda. fernando hiç konsantre değil.belki donku dinlendirmek istedi hoca.bunlar da hocanın haklı nedenleri.

hoca sinan konusunda sonuna kadar zorladı ama olmadı.feghouli için yeniden kapıları açacaktır.aynı fatih terim ozanı kazandırdı.yani sen stoperin ve forvetin olmadan sezona baslıyosun,bunlar senin müthiş mazeretlerin ama senin hocan 18lik genci çıkartıyo oynatıyo.yarın yunusu,sonra belki ali yavuzu oynatacak.sonra da keyfi yaşayan bizler olacagız.

bu konuda değil ama bi diğer konuda haddini aşan bi mesaj gördüm,yani cocukluk etmenin lüzmu yok.fatih terim futbolu bırakana kadar kalacak.şu an bizi ,fatih hocayı da yanıltan oyuncu performansları var.kadro konusunda devre arası,sene sonu çözümler olur.abartmayalım

Mesela modeste , herkesin agzinda

Tut ki geldi ama ligin ikinci yarisini 2 golle kapadi , o gelsin gelsin diyenlerin hepsi yine ilk laf atanlar olacaklardir !!

Uyku tutmuyor su an beni. Giden 3 puana üzülmüyorum, lig sonuncusu hocasız 2 gün önce avrupa macı yapmıs takıma yenildik. Düzelmiyor deplasman fobimiz elimizden bir sey gelmiyor. Terim bile düzeltemediyse kim düzeltecek bunu. Kaldık öyle izliyoruz sadece. 6 maçta 12 puan yine cok cok kotu gibi gözükmeyebilir ama bu takım deplasmanda hocasız sonuncuyu yenemiyorsa büyük sorun var. Forvet sıkıntısı da yavas yavas ortaya cıkıyor. 11 hafta kaldı, 11 haftada forvetsiz bir sekilde bu deplasman formuyla lige havlu atmamak imkansız neredeyse, buna uzuluyorum sadece
aynı filmi izliyoruz buda can sıkıyor
smdi arenada erzurumu perişan ederiz lakin antalya deplasmanı soru işareti. rakiplerle arayıda açamıyoruz bu deplasmandaki ruhsuz oyundan ötürü adamlar cesaretlendiriyorz.
ilk yarıdan havlu atmayız emre kardesim bu arada. rakiplerde kötü buda sans bizim için.

Geri
Üst Alt