taraftarların gazı alınacak diye iki takıma da kırmızı kart

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Dikkatimi çeken birşey oluyor özellikle fener maçlarında, fenerden biri kırmızı kart görüyor sonra bir bakıyorsun saçma sapan bir pozisyonda bizden de bir futbolcuya kırmızı çıkarıyor hakem, geçen sene Melo Emre Belözoğlu'na kırmızı kart gördürmüştü sonra saçma sapan ve bence hiç sebep yokken hakem Melo'ya kırmızı gösterdi Melo da gülerek alkışlayarak oyunu terk etmişti kendince bir protesto idi sanırım hakeme yönelik, demem o ki fenerde kırmızı potansiyeli olan çok oyuncu var ama tahmin ediyorum ki onlardan biri kırmızı görürse 20-30 dk içinde bizden de biri kırmızı görüyor bu durum beni sinir etmekte buna yönetim mi artık kim bulacaksa bir çözüm bulmalı,

Hangimiz fenerden biri kırmızı görürse aha az sonra da bizden birine HAKSIZ yere kırmızı çıkacak demiyorsunuz

Son düzenleme:
cüneyt cakir yönetirse maci berabere bitme olasiligi bu yüzden cok fazla...

son derbide cüneyt cakir miydi hakem bilmiyorum ama 3 metre taca cikmis toptan gol attirmislardi feneve ve fenev son dakikalarda yine maca ortak olmustu

bizde en buyuk tehlike Sabri, kendini tutamazsa yani.

Süper final maçıydı sanırım. Dia kırmızı görmüştü, sonra saçma sapan bir kararla Ujfalusi ye de sarı Kırmızı çıkmıştı.

I am the one who knocks!

Ya tiyatro dönüyor, güç dengesini sağlamaya herkesin tepkisini azaltmaya yönelik net hareketler oluyor hakemler tarafından özellikle fener maçlarında ve bu durum rahatsız edici, koyun gibi izliyoruz

fb bu macta kırmızı yemez. hani taban girseler gene cesaret edip veremez hakem. cünkü fb bu macta olanüstü sekilde korunacak.

bize ise kücük bir temasta kartı çakacaklar.

hakem cüno olacakmış şahsen hiç hazetmedim. cüno artık hakemliği bitmiş uzatmaları oynuyor ve son dönemde feneri kollayan bir yapısı var.

Cahilik dolu,adaletin ne olduğundan bihaber bir yaklaşımdır bu. Nefret ederim bu şekilde davranışlara.

Balans ayarı vermeyi adet haline getirdik her alanda.

sanırım başlığı görünce aklımıza direk fb derbisi ve cüneyt çakırın gelmesi durumu açıklamaktadır

son derbide cüneyt cakir miydi hakem bilmiyorum ama 3 metre taca cikmis toptan gol attirmislardi feneve ve fenev son dakikalarda yine maca ortak olmustu

Fener maçlarında taç olmaz... Evet Cüneyt Çakır idi...

B-jU0uKIEAA49hN.jpg
B-jU2JMIAAAQKxP.jpg

Geri
Üst Alt