#TARAFTARTEPKILIFORVETBEKLIYOR

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
EVET ARKADAŞLAR TT YAPALIM SERİ

Ben şimdi 15 k kişiden trend topice sokturucam bunu, bu adam kendini ne sanıyor arkadaş hevesimisi kursağımızda bıraktı.

Böyle hareketleri görünce, forvet almayalım erende sakatlansın diyorum içimden.

Rasgele bir Forvet değil.... Takımın skor yükünü sırtlayabilecek tek ama sağlam bi forvet alınacaksa tamam.
Eğer laf olsun , adet yerini bulsun diye eften püfden, varlığıyla fark yaratacak bir isim değilse;
Sağlam bir sol bek, musleranın boşluğu ihtimalinde takımda sırıtmayacak bir kaleci , VE TABİİ Kİ GÖBEK daha mantıklı olacaktır.
Ama bu fırsat ayağımıza gelmişken dedikodular doğru ise Falcao da yeter bence, Hücum gücümüz AL yi garantileyebilir, orta sahamız gününde olursa sürpriz puanlar bile gelebilir..

Demek ki piyasada FFP ye uygun biri yok alinabilecek
O zaman bunu son gün söylemenın anlamı yok. Forvet alacagız deyip durdular taraftarda haliyle bi isim bekledi ortada isimler döndü. Beklenti yaratıp yapmayarak tepkiyi cekmeleri normal

ben forvet falan beklemiyorum gomisi 6 milyon euro ya satarken başımıza bunların geleceği belliydi.

gomis zam istedi diye hakaretler yağdırıp gitmesini normal bulanlar şimdi kına yakabilirler.

La klüpte para yok, ne ayaksiniz siz, neyi anlamiyonuz, PARA YOK. Daha da batsin mi klüp. Bi yandan fifa fair play, bi yandan döviz. Sakin.

Geri
Üst Alt