Tarih, Tarih Olalı Böyle Geri Vites Görmedi !

Cevap: Tarih, Tarih Olalı Böyle Geri Vites Görmedi !

aslanamı benzetmiş yalanlarının .... gerekli cezayı alması icin ne gerekiyorsa yapmalıyız arkadaslar

Maymun diye bağıran tribünleride ekle utanma listene.

Bana videosunu göster işte burada maymun dediler bende inanayım.Benim izlediğim tüm videolarda F.ck You Eboue diyorlar.Stada gidenlerde böyle birşey demedik diyor.

Bana videosunu göster işte burada maymun dediler bende inanayım.Benim izlediğim tüm videolarda F.ck You Eboue diyorlar.Stada gidenlerde böyle birşey demedik diyor.

Tribündeki herkesin sesinin videodan duyulabileceğini ispat et ben de inanayım "maymun" demediklerine.

Gökmen Özdemir '' Siyah Aslan '' benzetmesi ile noktayı koymuş zaten.:asd:

Tribündeki herkesin sesinin videodan duyulabileceğini ispat et ben de inanayım "maymun" demediklerine.

50-100 kişi diyebilir ben bilemem o kadarını ama toplu bir ağızdan söylendiğini duymadım.Siz duyduysanız o videouyu gönderin bende inanayım.

F.uck you demek sanki iyi bişeymiş gibi :D

50-100 kişi diyebilir ben bilemem o kadarını ama toplu bir ağızdan söylendiğini duymadım.Siz duyduysanız o videouyu gönderin bende inanayım.

Tribünün en ücra köşesinde 1 metrelik pankartı tüm Çarşı'ya mal ediyorsan 50-100 kişinin söylediğini de bütün taraftara mal etmek zorundasın.

Geri
Üst Alt