Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.575
- 20.866
- 2.233
Mihajlovic de acayip vururdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Juninho için lig, mesafe ve açı farketmez di.Juninhoyu severim fakat dandik fransa liginde attigi gollerin bir kiymeti olmamali.
gelin gol siralamasini su sekilde ele alalim.
dunya k. atilan x2
avrupa samp. x2
sampiyonlar ligi x1.8
uefa kupasi x1.6
ing.italya x1.5
ispan. almanya x1.4
fransa, tr ve digerleri x1.2
bu sekilde listeyi tekrar revize edebilir misini,?
Frikik golünün lig ile alakası nedir Ali Ataycım?Juninhoyu severim fakat dandik fransa liginde attigi gollerin bir kiymeti olmamali.
gelin gol siralamasini su sekilde ele alalim.
dunya k. atilan x2
avrupa samp. x2
sampiyonlar ligi x1.8
uefa kupasi x1.6
ing.italya x1.5
ispan. almanya x1.4
fransa, tr ve digerleri x1.2
bu sekilde listeyi tekrar revize edebilir misini,?
juninhonun milli takımda kaç golü var ? frikik demiyorum haa gol diyorumJuninho için lig, mesafe ve açı farketmez di.
Juninho reis yeter ki kaleyi görsün o top gol olurdu.
O zamanlar Lyon bugünün PSG siydi.
PSG küme kalmaya oynuyordu.
Juninho da o Lyonun beyniydi.
Juninhoyu ağzımıza almadan önce ağzımızı çalkalayalım ltf.
Gscimbom mobil

dostum oynadığı lig çerez olmasa 77 gol atabilir mi ? bak cl'de attığı bir kaç efsane gol hatırımda ama bu adamın mükemmel olduğu anlamına gelmezFrikik golünün lig ile alakası nedir Ali Ataycım?
Ben hala frikik golü ile oynanan lig arasında bir bağlantı kuramadım.dostum oynadığı lig çerez olmasa 77 gol atabilir mi ? bak cl'de attığı bir kaç efsane gol hatırımda ama bu adamın mükemmel olduğu anlamına gelmez
alex misal trde attığı tonla gol var aynısını 4 büyük ligte atabilir miydi
Ben hala frikik golü ile oynanan lig arasında bir bağlantı kuramadım.
reis şu şekilde örnek vereyim maradona ile messiyi kıyaslandığı zaman hep şunu derim; maradona zamanında savunma oyuncuları yetersizdi ve savunma yönleri zayıftı ama messi günümüz futbolunda tüm savunma oyuncularını alt etmeyi başardı.Ben hala frikik golü ile oynanan lig arasında bir bağlantı kuramadım.
Ya ne stresi, ne seviyesi, 45 metreden Casillas'ı felç etti. Oliver Kahn'ı meslekten soğuttu.Kaleciler, stres ve baskı seviyesinin düşüklüğü.
Savunma oyuncuları yetersizdi maradona zamanında sözüne katılmıyorum belki taktik teknik yönü dogru olabilir ama o zamanki savunma oyuncuları kodumu oturtuyodu ve bugünkü gibi kart görürüz korkularıda yoktu kolay kolay kart vermiyodu hakemler bende Maradonayı mesela bugünkü antreman ve taktik variasyonlar icinde izlemek isterdim belki cok daha iyi olurdureis şu şekilde örnek vereyim maradona ile messiyi kıyaslandığı zaman hep şunu derim; maradona zamanında savunma oyuncuları yetersizdi ve savunma yönleri zayıftı ama messi günümüz futbolunda tüm savunma oyuncularını alt etmeyi başardı.
şimdi aynı mantıkla epl ile la-liga da 65 gol atan bechkam ile tüm hayatını lyonda geçiren juninho bir olmalı mı ?
lyon sadece juninho var diye mi o dönem fransaya ambargo koydu ? ligte doğru dürüst rakibi yoktu ki.
o sebeple benim için bechkamın attığı 65 gol daha kıymetlidir.
sertlik okey ama hantallardiSavunma oyuncuları yetersizdi maradona zamanında sözüne katılmıyorum belki taktik teknik yönü dogru olabilir ama o zamanki savunma oyuncuları kodumu oturtuyodu ve bugünkü gibi kart görürüz korkularıda yoktu kolay kolay kart vermiyodu hakemler bende Maradonayı mesela bugünkü antreman ve taktik variasyonlar icinde izlemek isterdim belki cok daha iyi olurdu