tarihte atılmış bir golü atma imkanınız olsa hangi golü atardınız?

Kahpelonayı şampiyonluk dışında bırakan golü atıp tribünlerine böyle yapmak isterdim

MeaslyAdolescentGilamonster-size_restricted.gif

Çoğunuz bilmez ama 73 senesinde Köln-Gladbach Almanya kupa finalinde Gladbach efsanesi Günter Netzer oyuncu olarak kendi kendine bir katakulli ile kendini uzatmalarda oyuna alıp maçı kazandıran golü atmıştır.

Bence bundan daha alfa bir gol yoktur. Bu golü atmak isterdim. Böyle taşsak kimsede yoktur.

Popescu penalti
Prekazi Monaco
Jadel Super Kupa 2. gol
Van Basten 88 Rusya'ya attigi gol

Yakın zaman için,Ronaldonun yazıyla otuzdört yaşında,ortalama 2.56 cm yükselerek ve düştüğü anda bacağını eline almayarak, sampdoria takımına attığı kafa golü..Birde haginin monacoya golü tabiki

Kimse yazmamis eger kacirmadiysam...

Hagi'nin Bilbao'ya salladigi son dakika golu. O vurusu yapmak bile ustalik gerekiyor. Onemini gectim hani, son dakika, taraftar susmuyor, galibiyet golu atiyorsun.. Canli izlerken bizim sesimiz kisilmisti.

Alternatif olarak, UEFA finalindeki herhangi penalti vurusu/golu, Manchester'a atilan 3.gol (94 senesi) ... uzar gider..

Çoğunuz bilmez ama 73 senesinde Köln-Gladbach Almanya kupa finalinde Gladbach efsanesi Günter Netzer oyuncu olarak kendi kendine bir katakulli ile kendini uzatmalarda oyuna alıp maçı kazandıran golü atmıştır.

Bence bundan daha alfa bir gol yoktur. Bu golü atmak isterdim. Böyle taşsak kimsede yoktur.

Ustad bu nedir? Bide cok geriye gitmişsin ya nerden aklına geldi bu mac taa 73lerden

Ustad bu nedir? Bide cok geriye gitmişsin ya nerden aklına geldi bu mac taa 73lerden
Evet babamın döneminden. Hep anlatır bunu.

Düşünsene FT bizde top oynarken kupa finalinde kendisini yedek bırakan hoca mocayı dinlemeyip kendi kendini sahaya sürüyor ve gol atıyor. Böyle bjr şey olamaz.

Geri
Üst Alt