"Tarihte böyle goller görmedim, şike süreci olsaydı bu kaleciler tutuklanır"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Fenerbahçe'nin attığı golle ilgili çarpıcı bir yorum yapan Toroğlu, şunları ifade etti:

"Fenerbahçe'nin o golünü kaleci attı, Meireles değil. Şike süreci olsa bu gol yüzünden bu kalecileri tututlarlar. Tarihte böyle bir goller görmedim. Bugünkü Gençlerbirliği-Gaziantepspor maçında da aynı şey... Dünyada bu golü bu hafta TV'lerde gösterirler. Allah'tan kaleciler bu golleri şimdi yiyorlar, sezon sonunda yemiyorlar. Şu gollleri son haftalar yeseler ortalık yangın yeri olur. Bunları 'şike yapıyorlar' diye tutuklarlardı..."

Şike Türk futbolunda suç değildir.

Fenerbahçe 2010-2011 sezonunda Dünya Futbol Tarihi şike rekorunu kırmıştır, bunu Türkiye ve bazı Avrupa ülkerinin farklı 5-6 kurumu ispatlamıştır, deliller mevcuttur ancak Türkiye Cumhuriyeti şikeye hiç bir ceza vermemiştir.

Kısaca şike yapmanın bir cezası yok, o yüzden şike kaldığı yerden devam ediyor.

Gaziantep'in yediği gol tamamen zeminden kaynaklı kalecinin suçu yok.

Hani Nba de olur ya en iyi altıncı adam,en iyi savunmacı felan.Bizim ligimiz içinde en iyi şike yapan kaleci,en iyi şike yapan başkan gibi ödüller düzenlenmeli.

Aslında hiçbirimizin tepkisi direkt o golleri yiyene değil ( en azından kendi fikrim bu)

Ama medyanın bu tür golleri atan takımın Galatasaray olması halinde tutunacağı tavrı bildiğimiz ve gördüğümüz için asıl tepki bu gollere sessiz kalanlara.

Galatasaray söz konusu olduğunda hatalı hakem kararlarına dikkat çekmek veya olmasa bile şaibe katmak isteyen medyanın bir anda " Galatasaray maçında şaibeli hakem kararları" başlıkları atıp adeta tellal gezdirmesine.

Ama aynı şeylerin Fener veya BJK olduğunda 3 maymunu oynamasına...
hatta bırakın gündeme getirmesini kararları savunurcasına o kararların doğru olduğunu anlatmak için günlerce haber yapanlara.

Ne olursa olsun; 3 Temmuzdan bu yana olanların ışığında asla ben şahsen Türk Futbolunun temiz olduğuna inanmayacağım.

Bu da benim hatam değil; Beni buna sevkeden kişi ve kurumların kararları ve tavırları.

Sahaya bakarak şike olduğunu anlamak mümkün değildir. Şikebahçenin en büyük palavrasıdır bu sahaya yansımadı hikayesi. Saha dışındaki görüşmeler bulunup sahaya bakarak yorumlanabilir.

Bugünkü maça da dikkat edin...Kısmen önemsiz bir maç olması nezdinde "Fenerbahçe aleyhine de kararlar veriliyor" diye propoganda yapıp,asıl önem arzeden ligde şikeye devam edecekler.

Ayberk Abi'de değinmiş. Aynen öyle. Şarj edip lige sakladılar şike haklarını.

Son düzenleme:
Allah sezonun başından beri yapılan pislikleri görüyodur,cevabını da verecektir.

Geri
Üst Alt